Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Event już prawie na ukończeniu - zostało mi ukręcić 5 bez niebieskich i 4 pomarańczowe - ale ciecierzycy brak, bo sieje tylko na dwóch bahamowych polach.
    Przez pierwsze 2 dni siałam na trzech - cała bahama i farma główna, żeby jak najszybciej odkryć świeczuszki, a potem na główną wypędziłam gąski i tak przez cały dzień mi zarabiały sg - gąski i kupka na targ. A na noc poletka i orzechy.

W sumie zarobiłam ponad 6 mln na gąskach zwykłych, oborniku i sprzedałam też nadmiar szarych po grubo ponad 320 tys. Straciłam tylko na grejpfrutach bo tych akurat nie mam własnych i owe drzewko ani myśli do mnie przyjechać. Ale były po nieco ponad 7 tys więc duzo nie poszło.

Jutro powinnam skończyć, chociaż nie liczyłam ile wypadajek mi brakuje. Kasztanowego pnącza nie używałam tym razem, bo nie było takiej potrzeby. Wypadajki powinny sie spokojnie dozbierać.

Tort urodzinowy trafił mi sie z dekoracją o liczbie 2014 - w sumie farmeruje dokładnie 2 lata i jakieś 2 tygodnie - nie pisałam do PT, ale wiem, że zaczęłam grać w styczniu tuz przed urodzinami gdzie w urodzinowym evencie wypadajką było zaproszenie.

Z ts raczej średnio
    2x szopy
    żółwie
    kurnik pomarańczowy

drzewka to
    czarna wierzba - z tego akurat sie ciesze, bo miałam tylko jedną z eventu wędkarskiego
    oliwka xxl, brzoskwinia xxl, buk xxl , kowahi i ostatniego nie pamiętam

na bahamie
    mango xxl, kaki xxl, orzesznica xxl, karob xxl, baobab i karambola xl

2. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

do końca eventu brakuje 5 niebieskich i 6 pomarańczowych bez roślinki starczy gorzej z woreczkami ale mam nadzieję że uda mi się je uzbierać jest jeszcze trochę czasu więc może się uda :p

3. poletko51

poletko51 Czeladnik forum

cześć Elwira17 podziwiam odwagę ,ja nie odważyła bym się przyznać do grania na komputerze [chociaż gram od grudnia 2010 roku.
    grałam jeszcze w inne gry . Pozdrawiam poletko51

AngelGina i xBabciaEwa lubią to.
  4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Gratuluję Wszystkim tym, którzy już event ukończyli. :) Mi została już tylko jedna płytka z 10 bezami niebieskimi, potrzeba mi jakichś 280 worków, za niecałe 2 godziny zbiorę róże, na noc posadzę goździki i do jutra wieczorem powinno być po krzyku, a później już tylko świeczki trzeba będzie dmuchać. ;)Jak dla mnie bardzo fajny pomysł na świętowanie urodzin. ;)

5. marzena8194

marzena8194 Czeladnik forum

po co są w tym evencie itemy podwójnie?

patrycja9922 i xBabciaEwa lubią to.
  6. iwonabr

iwonabr Okazjonalny autor

Event prawie skończony. Zostało tylko dokręcić 10 bez niebieskich, ale jeżeli się nie uda (brak woreczków :(), tragedii nie będzie ;). Po prawie trzech latach przerwy od farmy to i tak ogromny sukces :D

7. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

a co tam, jak szaleć w urodziny to podwójnie :D

8. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Masz je dla siebie lub komuś możesz podczas eventu G&T podarować lub się wymienić.
    A także graczom brakuje itemów na pnącze,więc sobie też je mogę ustawić,gdzie im będzie odpowiednia wielkość itemu pasować.

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2016
  9. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

No to i ja właśnie skończyłam czekoladowanie mojego tortu. :inlove: Do końca eventu zostało jeszcze 41 godzin, więc jeszcze kilka razy zdmuchnę świeczki. Event fajny, i choć gram od 2014, to moje pierwsze świętowanie urodzin. Wstyd się przyznać, ale zeszłym roku nawet nie zauważyłam, że jest event urodzinowy, niemowlakiem farmerowym byłam.;)

10. elzbietagornik52

elzbietagornik52 Stały bywalec

torcik 2010 już czeka na gość :)

xBabciaEwa lubi to.
  11. Nutka

Nutka Komandor forum

No i jestem tortowo zaspokojona całkowicie ;). Tym bardziej, że za czekoladą w dużych ilościach nie przepadam :p. Teraz jeszcze gorzej będzie chyba pamiętać o świeczkach :eek:. Ale nadal będę czytała forum, to może jakaś dobra duszyczka przypomni ;).

12. Agnes89

Agnes89 Zaawansowany

Przy okazji zbierania róż proszę o usunięcie jednego postu na konkursie ;)
    Mi już też nie wiele brakuje do końca, wypadajek muszę nazbierać na dwa ostatnie itemy :D

13. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

ja już wiem że nie uzbieram

i chyba sobie odpuszczam już xD

nie mniej z eventu jestem zadowolona

a z ts-ów nie wiem, kiedyś tam je odkryję, niech tylko uzbiera mi się ich większa ilość :)

1grosik, AngelGina oraz eliza9070 lubią to.
  14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

kurczaki.........................
    pamięta ktoś może w którym roku był i jak się nazywał event,gdzie nagrodą były sanie mikołaja dające gwiazdki???????
    wiem,że to był grudzień................
    rok chyba 2011,albo 2012............
    a w temacie:ma młodej faremce udało mi się zdobyć 2 itemiki,to duży sukces i jestem szczęśliwa:D

15. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

pnacze juz dziala,TS wystawie chyba jutro,plan wykonany i to w 1 dzien dzieki SN(sporo jeszcze zostalo):inlove:xDxD tego jeszcze nie grali :p

16. *ewa*

w jeden dzień8)
    wielkie gratki:D

1grosik, -mala159- oraz Wrzosowisko3 lubią to.
  17. magros

magros Nadzorca forum

a ja nie pamietam w ktorym roku zaczelam grac i nie wiem czy dostane torcik

1grosik i patrycja9922 lubią to.
  18. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Ewus rano zaczelam,a poniewaz mialam duzo SN + kasztanka to sie udalo,w tygodniu nie mialam czasu na event :)

1grosik i patrycja9922 lubią to.
  19. *ewa*

ważne,że się udało:D

1grosik i -mala159- lubią to.
  20. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Event się kończy:) tym razem robiłam go bardzo leniwie..brakujące niebieskie bezy kręcą się w młynie, a z Ts-ów wyszło tak:

[​IMG] 5 xxl-ek na wyspie - bardzo mnie to cieszy:music:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.