Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Może to ..... wyrównanie szans. Niższe poziomy mogą mieć wypadajkowe niedobory. Potrzebny jest na pnącze jeden item, zatem można wybrać tańszy. Chcesz mieć drugi, ekstra, musisz więcej popracować. Nie tylko jest różnica w ilości oddawanych bez, ale i ich woreczkowej wartości. Klaun za cztery pomarańczowe, a klaun za 10 niebieskich to nie tylko mniej ciecierzycy. Beza niebieska jest najdroższa wypadajkowo w produkcji.
    Mnie zawsze irytuje "sianie w koło Macieju" zatem ..... choć woreczki wypadają, kończę z ciecierzycą +5 w stodole/ udał mi się plan zasiewów :D/, 4 nie udekorowanymi kawałkami, około milionowym zyskiem / dawno nie miałam/ i mam nadal, takiego zarobku na nawozie/ i jak na razie 3ZB i 4XL z sadzonek na wyspie; acai, mombin, pitaja i mango. SP, TPD,PD i SN nie liczę...:p

2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

No tak , wszystko rozumiem , ale nie do końca mi się to podoba . A zarobić można było , też skorzystałam .:p

3. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

ja jestem młody gracz, co to jest ZB ? :wuerg:

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2016
    patrycja9922 lubi to.
  4. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

a ja nie zarobiłam ale też nie straciłam wiele więc jest ok
    i własnie zjadłam ostatni kawałek a co tam
    satysfakcja że zjadłam cały tort bezcenna :p:)

z sadzonek na wyspie kumkwat xxl i pandanus xxl reszta nie warta pisania

0olimpia0, patrycja9922 oraz toDzasta lubią to.
  5. Zetek

Zetek Czeladnik forum

Hmm...event nie idzie za dobrze. Musiałem posprzedawać pankukułki z BB, bo nie miałem kogutów, trufli itp. (skończyły mi się ostatnio. Przynajmniej TS-y mam, ale pewnie nie wyleci nic ciekawego. Widziałem, że z tych zagród poza ulepszeniami od czerwonego wzwyż nic ciekawego nie leci :p. Mam nadzieję, że chociaż drzewka mnie nie zawiodą, bo po ostatnim wędkowaniu jakoś ich nie lubię. No cóż przekonam się za parę godzin, a na razie idę siać ciecierzycę.

patrycja9922 lubi to.
  6. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

no i ten tort z rokiem, w którym się zaczęło grać jest prezentem lojalnościowym

patrycja9922 lubi to.
  7. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

No, jak tak Cię mdli, to ..... lepiej Ci nie powiem. :p Poszukaj sam odpowiedzi. Jakby co jest na torcie. Wystarczy ... dmuchać świeczkę co 16 godzin:D

patrycja9922 i Frytka2012 lubią to.
  8. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

ZB, Zlote Banany na bahamie;)

patrycja9922 lubi to.
  9. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

dziękuję już wiem ;)
    dzięki domyśliłam się po podpowiedzi Krzysia :)

w temacie : 6 niebieskich bez do zrobienia, ale brak woreczków

Krzychu64 i patrycja9922 lubią to.
  10. marp1000

marp1000 Forumowy żółtodziób

Dzięki wielkie . A ile złotych bananów wypada? :) I jaka jest główna nagroda ta na środku (gdy posiada się wszystkie świeczki)?
    I co to SN i SP? :oops:
    Z drzewek pojawiły się u mnie po raz kolejny: migdałowiec xxl, pinie xl, czarna wierzba i klon palmowy xl :(

patrycja9922 lubi to.
  11. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

dopisuje się jeden złoty banan,

12. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

ze świeczki na godzinie 12-ej co 16 godzin można uzyskać 1 złoty banan, a za odkrycie jednej z płytek jest 5 bananów , ale najlepiej poczytaj FAQ, bo tam jest wszystko wyjaśnione, co jest za którą płytkę :)

patrycja9922 lubi to.
  13. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Też trochę zarobiłem - szczególnie jak grejpfrut był po 18 tys. :p. A dodatkowy itemy odkryję jak będą wypadajki. Mimo krótkiego stażu nie będę się specjalnie "spinał", żeby wszystkie zdobyć. wolne pola w ogrodzie czy na wyspie poczekają (tu muszę najpierw odkryć 2 pole - to będzie jutro jeszcze tylko dwa masełka.:)

Nutka i patrycja9922 lubią to.
  14. Monia10210

Monia10210 Forumowy żółtodziób

A wiecie czemu ja nie mogę odblokować kawałka tortu choć spełniam warunki?

15. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

moze wystarczy odswiezyc;)
    brawo, ale wystarczy ze zrobisz pnacze, itemy mozna zdobyc pozniej, podczas GT;)

16. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Event już ukończony. O świeczkach jakoś nigdy nie zapomniałam, by je zdmuchnąć.
    [​IMG] [​IMG]

17. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

no i na torcie został jeden kawałek do zjedzenia

i 291 rękawów do zebrania, ale nie ma spinki, jak sie uda to będzie, a jak nie to też nic strasznego xD

0olimpia0 i patrycja9922 lubią to.
  18. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

jeszcze tylko 2 bezy niebieskie na tego żarłocznego klauna i koniec - naklejki nie biore bo już nie wcisne ani kawałeczka tortu

trzeba tylko świeczek pilnować bo szkoda sp i sn

patrycja9922 lubi to.
  19. alusoo

alusoo Zaawansowany

mam prawie to samo ale brakuje mi "tylko" 150 woreczków,pewnie uzbieram do końca

babydelfi i patrycja9922 lubią to.
  20. meryluu76

meryluu76 Forumowy żółtodziób

witam. za event zabrałam się dopiero wczoraj, ale mam problem. posiadam bezy każdego koloru ale nijak nie mogę odblokować żadnej świeczki. nie mam przycisku "dekoruj" (podpatrzyłam w poradniku). czy ktoś miał podobnie? może coś innego muszę zrobić a nie doczytałam?

fg-1 i patrycja9922 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.