Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. alexander56

alexander56 Generał forum

siem Frycia , witaj w klubie ja tez wczoraj póznym wieczorkiem spałaszowałem torcik do czysta i pilnuje tylko świeczek . TS - y wystawione juz wczesniej nie zrobiły furory . pozdrowionka ;):D

Frytka2012 lubi to.
  2. tak3

tak3 Stary wyjadacz

Witam u mnie do zakończenia tortu zostało zrobić 10 bez, wysiać 2500 szt ciecierzycy, nazbierać 300 woreczków i będzie po evencie. ;)
    Bardzo proszę Ci co ukończyli event jeśli to możliwe aby wysłali mi worek do wyciskania kremu, z góry dziękuje wszystkim dobrym duszyczkom :)

patrycja9922 lubi to.
  3. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Witam do końca brakuje:
    3 niebieskie bezy
    4 pomarańczowe
    Pewnie jutro dopiero koniec , tym razem robię bez kasztanka powolutku i bez spinki xD

4. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

teraz nawet z prosa wylecialy 4 wypadajkixD

patrycja9922 i Kaja889 lubią to.
  5. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Gamoń dziękuje .. gamoniowi za ten post. Dzisiaj zapomniałam zebrać, bo ... nie jem już tortu. Tzn. zjem jeszcze jeden kawałek jak dojrzeje brakująca ciecierzyca na 3 polach , bo tyle zabrakło do wywaru i ukręcenie ostatniej niebieskiej bezy. 4 kawałki tortu zostawiam dla BP. Niech też mają coś z tych urodzin :D
    Jak widać warto czytać posty, a nie tylko je pisać, bo czasem coś się przypomni .... zwłaszcza jak jakiś "gamoń" :p o tym napisze.

6. toDzasta

toDzasta Komandor forum

U mnie to wygląda tak:
    Brak 71 wypadajeki i zjem cały tort;) Kasztanka nie używałam, jedynie czosnek na noc, ciecierzyca za dnia.
    Dzięki za przypomnienie o gaszeniu świeczek:D:cry:

7. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry.:) Ewent skończyłam , nagrody odebrałam , został nie odebrany item ;uwielbiam klaunów; , ale odpuszczam go.
    Nie moge już patrzeć na ten tort , życzę wszystkim ukończenia ewentu i aktywnego odpoczynku przed następnym ewentem :)

8. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

U mnie brak worków na 4 niebieskie bezy i będzie koniec.
    Ale nie śpieszę sie - przynajmniej jeszcze dostanę banany. sg i super paszę.
    Resztę bez oddam w dzień kończący event.
    Pozdrawiam :)

9. wilandra

wilandra Analityk forum

Niebieskie bezy potrzebują dużo wypadajek :DCo do sadzonek z wyspy mam do oddania orzesznice brazylijskie ;P Nic z nowości i tajemniczości

Toi-toi bedą za dwie godziny

10. Frytka2012

ha ha ha, Alex, ale uwazaj na torta, ten jest, hmm, jak loteria, za slodki, i pozniej trzeba pobiegac, zeby na karnawal linie miec, xD, bo sie do stroju nie zmiescimy;)

11. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Podstawową część tortu mam, czyli brakuje dodatkowych itemów. Spokojny event, siałem sobie spokojnie na super polach, akurat pasowało praca w tygodniu, a w piątek "50" kolegi. Dlatego tort jadłem w realu, a ten może spokojnie zniknąć za kilka dni.:)

12. xBabciaEwa

A dlaczego jeden item z klaunem jest za 4 bezy , a drugi za 10 , niczym się nie różnią przecież ,:oops:

patrycja9922 lubi to.
  13. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Wszystkie itemy, oprócz "zdmuchnij je" (pole bonusowe) można zdobyć podwójnie, więc oprócz pnącza można je ustawić na farmie. Ilości bez do oddania są też inne przy poszczególnych itemach.

patrycja9922, xBabciaEwa oraz toDzasta lubią to.
  14. -małgoś-

-małgoś- Stary wyjadacz

Tort pyszny :D zostało do skonsumowania niewiele:D naklejka i uwielbiam klaunów. 10 niebieskich bez to troszkę dużo przy 1 woreczku :D:Dale kto wie, jeszcze trochę czasu zostało.

patrycja9922 i xBabciaEwa lubią to.
  15. xBabciaEwa

Dzięki Mod , to wiem , zdobyłam wszystkie oprócz klauna , chyba już mi się nie chce , bo strasznie drogi;)

patrycja9922 lubi to.
  16. Rogi2003

Rogi2003 Forumowy żółtodziób

Hej. nie dostałam prezentu lojalnościowego wie coś ktoś?

patrycja9922 lubi to.
  17. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

A kliknełaś w newsach zeby go odebrac? ;)

patrycja9922 lubi to.
  18. mieczu

mieczu Baron forum

no więc, jak widać, zeżarłem właśnie cały tort urodzinowy :p
    w sumie nie był najgorszy, jakoś dał się zjeść i nawet się specjalnie nie przejadłem :p
    no, ale ja jestem chłop 90 kg, więc tort miał się gdzie zmieścić :p

trochę czasu mi to zajęło, ale nie używałem pnącza kasztankowego, TSy jeszcze nie wystawione, ale nie liczę na wielkie cuda...
    powodzenia wszystkim jedzącym jeszcze tę bombę kaloryczną, smacznego...

19. Rogi2003

Rogi2003 Forumowy żółtodziób

Kliknęłam jest tylko tort i nic więcej

patrycja9922 lubi to.
  20. Frytka2012

moje nowosci z ts-ow,
    bahama: ahaha, 2 x karambol xxl, pitomba xxl, wianowlostka xl, na farmie zebralam kombajnem i sie pomieszaly,
    zwierzatka: zimorodek, strus pomaranczowy, schronisko zolte, chlew czerwony, i nie ma pomaranczowego kurnikaxD

patrycja9922 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.