Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marp1000

marp1000 Forumowy żółtodziób

Kochani powiedzcie na ktorej godzinie jest swieczka ze Zlotym Bananem? I jak to jest z Cudownym Pnaczem bo u mnie jest juz teraz aktywne i tylko musze zdobyc itemy. Czy po zakonczeniu eventu nadal bedzie aktywne, czy musze odblokowac je jednak na torcie?

-katie1234- lubi to.
  2. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam,;),
    teraz moge powiedziec, ze tort czysciutki, zebralam ostatni item, nawet nie myslalam robic do konca, ale jak wypadajki byly, to tylko mielic i konczyc, wystawilam stajenne, ciekawe, czy pomaranczowy kurnik tez do mnie zawitaxD

3. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

oczywiście ,że ma wpływ .
    Mąż zawsze ma bardziej wartościowe drzewka i zagrody , połowy zawsze były u niego również bardziej trafione a łowiłam ja .
    Pozdrawiam

4. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witajcie :)
    pnącze trzeba odblokować na torcie, a świeczka ze złotym bananem jest na godzinie 12-ej

5. -farmerka52-

-farmerka52- Czeladnik forum

a ja nie mogę odblokowć tego pola pod 12 godz z prezencikami

-katie1234- i patrycja9922 lubią to.
  6. alexander1102

alexander1102 Aktywny autor

Nie moge odblokowac świeczki na godz 12 (pomarańczowej)dlaczego?

-katie1234- i patrycja9922 lubią to.
  7. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Bo nie masz odblokowanego żadnego pola obok.

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2016
  8. mahartka

mahartka Baron forum

sianie zakończone :) teraz pozostało czekać na wypadajki aby wymielić brakujące bezy :) czyli 5 czerwonych i 10 niebieskich.. nie wiem ile się uda.. ale ile będzie tyle będzie :) płakać nie mam zamiaru xD
    zagadki dalej w pasku.. przypomniałam sobie jak już zasiałam pola xDxD

-katie1234-, patrycja9922 oraz Kaja889 lubią to.
  9. eliza9070

eliza9070 Ambasador forum

Do zakończenia brakuje mi 21 wywarów, 4 pomarańczowe, 10 niebieskich i 7 czerwonych, czyli 7350 ciecierzycy i 450 wypadajek. Do odkrycia pozostały trzy dodatkowe itemy i nalepka. Teoretycznie (jak u mnie) to 5 zbiorów ciecierzycy i koniec, czyli jutro.
    Pierwszy event, który robię "na bieżąco", jakoś tak dziwnie. Niby luz, ale trzeba cały czas liczyć...
    Gratulacje, dla tych co skończyli "raz, dwa"

10. ptasznik70

ptasznik70 Stały bywalec

Powitać przy porannej kawusi i torciku.
    Tak na dobrą sprawę już się objadłam tortem, zostały jeszcze trzy dodatkowe itemy, których nie zamierzałam robić. Po nocy wypadło mi jdnak dośc dużo wypadajek, że chyba zgarnę i te itemy, dosiewam więc badylka a czasu trochę jest. Spokojnie da się zrobić wszystko i nawet nie odpalałam pnącza.
    Powodzenia dla walczących z wypadajkami i gratki dla tych co leczą brzuchy po obżarstwie.

11. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Gamoń ze mnie :(. Zapomniałam o gaszeniu świeczek. Ciekawe ile straciłam ?
    Badyle jeszcze rosną, a co mi tam...

12. marynia53

marynia53 Cesarz forum

Została do odkrycia urodzinowa niespodzianka. Będzie to dobrze, nie będzie też dobrze. Teraz sieję warzywka z +1 i też dobrze.:)
    Udanej soboty życzę.xDxD

13. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Miałem właśnie napisać to samo , poza badylem ;).
    Z 3 banany i 6 SP u mnie w plecy , reszta mniej istotna.
    Przykre , ale trzeba z tym żyć.
    Nowa mechanika zbalansowała mnie popisowo xD.

Bry porywcze.

14. marynia53

marynia53 Cesarz forum

i Ty się nie poznałeś na tym balansowaniu???:p

Ostatnie edytowanie: 30 stycznia 2016
  15. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

witam

ja dopiero zaczynam event,mialam nie robic ale ......przeciez to urodziny :p :p,zrobie tyle ile dam rade,nie mam parcia na zrobienie calosci ale te najwazniejsze rzeczy chyba dam rade czyli:ZB,SP,imprezowe wejsciowki,TS a reszta.....zobaczymy 8)

PS:

ktos mi napisze ile itemow jest na pnaczu bo u mnie nie widac pnacza :(:(

16. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

torcik dawno skończony i zjedzony tera tylko pilnuję świeczek żeby dmuchać

17. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

to życzę powodzenia. Mnie zostało do dokręcenia 7 niebieskich bez. Blokuje mnie brak wypadajek :( pozdrawiam serdecznie w sobotnie przedpołudnie :)

na pnączu są 3 itemy

18. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

moze sie uda,mam spory zapas SN,dzieki czyli wystarczy zebrac tylko 3 itemy, reszta moze sie kisic na torcie

19. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Został mi ostatni, malutki kawałek tortu - jeszcze 6 niebieskich bez, co przekłada się na 163 wypadajki:) Na szczęście kasztanek nie kusi - będzie czynny dopiero za 18h. Do tego czasu wypadajki nazbierają się "metodą naturalną"xD

Co ciekawe, nawet pamiętam o zdmuchiwaniu świeczek. ZB zbieram sumiennie, może kiedyś odkryję te zasadniczo zbędne komnaty w świątyni? Jest w nich SP i jakieś kolorowe zwierzaki...

20. farmerka_x

farmerka_x Koneser forum

dokładnie tak :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.