Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Event mam prawie ukończony /zostały dwa itemy, z tych podwójnych/, na których mi nie zależy. Siałam na 500 małych polach + woda i cjm. Na baha rosły tylko drzewa i roślina eventowa na 150 małych polach. Na leśnej polanie stały zagrody, warsztaty i drzewa. Na bieżąco robiłam w młynie "przetwory" i po trochu objadałam się tortem. W między czasie postawiłam ts-y. Nie korzystam z koszyków, bo szkoda mi na nie kasy, z uszlachetniania też nie, bo nie mam tyle SP. Trochę pracy to wymaga, ale nie ma nic za darmo.Powtarzam jak mantrę - wszystkiego nie muszę mieć i grać też nie muszę, jeżeli nie chcę. :)
    Pozdrawiam walczących z badylem i wypadajkami :)

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Boryna59, serwer naszej gry jest jeden, różnić się może jedynie bazą danych, ale wątpię, żeby miało to wpływ na losowość. Po prostu fart.

-katie1234- lubi to.
  3. tereska1108

tereska1108 Mistrz forum

Eventu jeszcze nie skończyłam,a mam poziom 98 to znaczy,że jestem jakaś niegramotna:)hihi W tej chwili brakuje mi wypadajek i to sporo, ale jestem dobrej myśli:)
    Życzę gradu wypadajek dla tych , którzy na nie czekają:)

*galinka* i -katie1234- lubią to.
  4. kasiag33

kasiag33 Moguł forum

Mi zostały do zrobienia dodatkowe itemy i naklejka. Jednej pomarańczowej bezy brakło do zapalenia świeczki na godzinie 12 -tej. Zadanie z owocami grejpfruta póki co pomijam bo za drogie :)

-katie1234- lubi to.
  5. WandaTab

WandaTab Zaawansowany

Dobry wieczór:) Też nie kupuję koszyczków, a eventy spokojnie kończę... nie mam kasztanka.

6. zxcvb159

zxcvb159 Okazjonalny autor

Dobry wieczór
    Jeszcze 2 kawałki tortu i event zakończony
    Stan wypadajek 146/380

-katie1234- lubi to.
  7. valkiria66

valkiria66 Forumowy żółtodziób

yhymm Lidzia tak jak mówisz ... tylko hmmm zapału i serca ostatnio dla farmy zbrakło .. co mi w mig zrobionym evencie jak LUDKÓW z czata brak:cry:

-katie1234- lubi to.
  8. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

to tak jak i ja ;)

zostały mi dwa kawałki torcika do zjedzenia, jeden skonsumuję jeszcze na pewno, a ten ostatni chyba sobie podaruję :p
    zobaczymy jak będzie z rękawami

-katie1234- i WandaTab lubią to.
  9. Musialek

Musialek Okazjonalny autor

A mozesz mi poprosze napisać dlasczego na małych a nie dużych ?
    z duzego wypada 5 - 1 do sianaia zostaje 4
    z małego wypada po 2x4 = 8 - 4 do siania zostaje 4

nie widze różnicy albo jest jakis triczek ktorego nie znam ;)

mam kombajn wiec moge szalec - podpowiedz proszę

-katie1234- lubi to.
  10. demon181423

demon181423 Czeladnik forum

Cztery małe pola = jedno duże, czyli z małych pól 4x4=16-4 do zasiewu, zostaje 12

-katie1234- lubi to.
  11. Musialek

Musialek Okazjonalny autor

dzieki :) Blondynka :)

-katie1234- lubi to.
  12. tak3

tak3 Stary wyjadacz

Witam u mnie do zakończenia tortu zostało zrobić 12 bez, wysiać 3500 szt ciecierzycy, nazbierać 323 woreczki i będzie po evencie. ;)
    Bardzo proszę Ci co ukończyli event jeśli to możliwe aby wysłali mi worek do wyciskania kremu, z góry dziękuje wszystkim dobrym duszyczkom :)

-katie1234- lubi to.
  13. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

Wszystkie świeczki zapalone wczoraj, dzisiaj rano powtórka. Cieszę się z możliwości zebrania jeszcze kilku SP.
    Dodatkowymi TPD i ZB na Bahamie też nie gardzę, wręcz przeciwnie.
    Gaszę świeczuszki 3 razy dziennie-6;00,14:00,22:00..
    A dzisiaj sobota i co???? I nic.... Zaspałam......
    Miłego dnia dla wszystkich i wspaniałego odpoczynku dla tych co mają ferie.:D:D:D:D:D:D:D

14. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

Po porannych zbiorach zostaje mi jeden kawałek :D no nie wiem czy dziś go zjem :p jak zjem cały to zaraz ktoś przyjdzie na kawusie a ja nie będę miała czym już poczęstować :music:

Czy ktoś jeszcze sieje to zielsko? czy tylko u mnie nadal rośnie? u mnie już przez płot zaglądają czy to nie chwast bo ciągle to samo xD

15. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

ja nie zrobię jednego pola z 10 niebieskimi bezami

dziś jest mój ostatni dzien na farmie, kończe grę, fajnie było, miło było uczestniczyć na forum (choć może nie byłam za bardzo widoczna, hehe) i kończyć eventy

życzę wszystkim powodzenia w dalszej grze!

farma - poziom 93
    bahamka - poziom 253
    kwaciarnia - poziom 3
    alchemik - poziom 1
    spa, piekarnia, dżemiarnia - poziom 4

super było latać mile żeby zdobyć bahamkę, i namęczyć się żeby zdobić 4 poziom dzemiarni aby produkować ch m-j :)

eliza9070, -katie1234- oraz oset53 lubią to.
  16. AnnDżelina

AnnDżelina Chodząca legenda forum

:cry: nie kończ tylko idź na urlop co najwyżej nawet bez urlopu - farmy nie zabiorą a zawsze możesz przyjść wiosna idzie wiesz jak wszystko się za moment pięknie zazieleni :)
    Mnie jak się nie chce nie wchodzę a czasem wejdę i tak wisi gra otwarta a ja nic, bywa że mnie sporo nie ma a to praca a to inne sprawy a jak przyjdzie lato to już w ogóle nie ma mowy o graniu.

To tak jak z tym sianiem w tym evencie no przesadzili tyle tego ale co mi tam wejdę rano zasieje nie pilnuję po południu albo wieczorem zbiorę jest czas to niech sobie rośnie :)

8 pomarańczowych potrzeba więc chwilę to potrwa :D

ma-ter i -katie1234- lubią to.
  17. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam przy porannej kawusi.
    Jednak nie wytrzymałam i postawiłam Ts-y na wyspie, no i mam:
    drzewo karamboli xxl. wianowłostka królowa xl, orzesznica brazyl, xxl, guawa xxl i nektarynka:inlove:.
    To już nie muszę wystawiać na farmie bo nic ciekawego nie wyrośnie, ale się cieszę z tej nektarynkixD.
    Jeszcze tylko uzbierać worków na 7 niebieskich bez i koniec, jak dla mnie.
    Pozdrawiam wszystkich i dobredo dnia życzę:)

18. .atyde.

.atyde. Forumowy żółtodziób

Nagrody słabe a na dodatek nie rozumiem dlaczego są do wygrania podwójnie te same itemy za różną ilość tych babeczek, raz 4 raz 10? Znaczy bez.

-katie1234- lubi to.
  19. Katon33

Katon33 Zaawansowany

Nie lubię narzekać, ale nagrody słabiutkie, z tajemniczych zagród i sadzonek wszystko poszło do paska, jakieś gołębie, wilki, pomarańczowe indyki, porażka. Te podwójne itemy też dziwne, po co, nawet nie ma gdzie stawiać.
    Podoba mi się pomysł ze zdmuchiwaniem świeczek, ale wczoraj zapomniałam o tym...
    Pnącze odpalone, świeczki się palą. Jakieś babeczki do podwójnego itemu już mi niepotrzebne, ale pewnie upiekę. Jak na 6 urodziny to bez rewelacji.

-katie1234- lubi to.
  20. ma-ter

ma-ter Komandor forum

żeby można było ustawić na chmurkach i w ogrodzie :D dają całkiem przyjemną ilość TPD więc niech będą :D a co do ilości wymaganych bez to zawsze można najpierw odkryć te tańsze a jak wystarczy wypadajek to zdobyć te dodatkowe :D
    na dodatek myślę, że i na GT mogą się przydać te dodatkowe bo będą poszukiwane....przez tych co nie zdobędą i przez tych co wolą wystawić zamiast pól :D

-katie1234- i Frytka2012 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.