Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. allasad

allasad Forum Pro

Witam
    ja mam do zrobienia 10 niebieskich bez i zjem calutki torcik byloby zjedzone ale woreczkow brak napewno jutro bedzie zjedzony
    postawie tajemniczosci z ciekawosci o ten kurniczek pomaranczowy lub fabryczke .
    gratki dla tych co zjedli caly tort.

2. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

dobry

pnącze już działa xD

zostały mi 3 kawałki tortu do zjedzenia :music:

ale rękawy mnie przystopowały -.-

zdobędę jeszcze item zdmuchnij je, i może drugi urodzinowa niespodzianka
    odpuszczę raczej item z klaunem za 10 niebieskich bez :)
    i mam nadzieję że jutro już będzie po evencie :D

3. wiewiorka721

wiewiorka721 Aktywny autor

Ja już właśnie skończyłam jeść,a worków do wyciskania zostało raptem 7,więc wszystko na styk i już nie mogę patrzeć na to słodkie a zaraz przecież tłusty czwartek będzie,powodzenia innym życzę :)

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

Gratki, u mnie Pnącze też już zaczęło działać, zostały mi jeszcze płytki z podwójnymi itemami i imprezowe wejściówki do udekorowania. :)Poza tym zarobiłem już ponad 10 mln SG na sprzedaży grejpfrutów własnej produkcji, więc jestem ogólnie zadowolony z eventu. ;)

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

w kalendarzu imprez jest ze do 10.lutego ;)

u mnie z Tsów czerowny chlew, pomarańczowa koziarnia, kurnik pomarańczowy i nie pamietam co jeszcze....gołębnik?

-katie1234-, dantic3 oraz xBabciaEwa lubią to.
  6. BA_Chris

BA_Chris Guest

Pozwolę sobie tylko przypomnieć, że:
    Za ostateczne i wiążące przyjmujemy zawsze informacje pochodzące z Oficjalnych Ogłoszeń do poszczególnych imprez w grze. :)

7. zuza333

zuza333 Okazjonalny autor

Witam z drzewek same XXL a zagrody żółwie x 2 ,myszy i świnki pomarańczowe Szału nie ma :sleepy:

-katie1234-, dantic3 oraz xBabciaEwa lubią to.
  8. chrumcia91

Wiem że to są wstępne, ale w wątku kalendarz imprez jest:
    od 27 stycznia-10 lutego -6 Urodziny - Prezent Lojalnościowy - i wygląda to tak jakby do 10 lutego był event, ani slowa o tym ze konczy sie 1 lutego ;)

9. BA_Chris

BA_Chris Guest

Dobrze, poprawiłem więc, teraz chyba będzie dobrze? :)

10. sawaawa

sawaawa Naśladowca mistrzów

Gratuluje wszystkim którzy odpalili już pnącze. Ja niestety mogę tylko pomarzyć :inlove: Ciagle brakuje wypadajek i jest coraz gorzej a jutro cały dzień bez farmy i jak to uzbierać ponad 300 rurek?:wuerg:najpierw myślałam że event trwa do 6 lutego i wypadajki lepiej leciały ale teraz to masakra ......:cry:

11. chrumcia91

pewnie :D

12. tak3

tak3 Stary wyjadacz

Witam u mnie do zakończenia tortu zostało zrobić 24 bezy, wysiać 8400 szt ciecierzycy, nazbierać 570 woreczków i będzie po evencie.
    Bardzo proszę Ci co ukończyli event jeśli to możliwe aby wysłali mi worek do wyciskania kremu, z góry dziękuje

13. _Grani_

_Grani_ Wielki mistrz forum

Ja bym się nie pogniewała jakby event był do 10tego lutego :) Zawsze to więcej dni dostawania w prezencie złotego banana :) Ah te marzenia :)

14. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry :) Wszyscy się chwalą to ja też ;) Miałam nie robić tego ewentu, ale dostałam tort rocznik 2014 , to tak głupio ,
    więc zrobiłam , jeszcze tylko 3 niebieskie bezy do itemu ; zdmuchnij je ; i koniec . Drzewa same xxl , a zagrody same pom , więc nie jest żle , tych 2 małych itemów dodatkowych nie robie , szkoda zachodu , lepiej kurniki wystawić , bo nawóz się pięknie sprzedaje.
    Gratuluje tym którzy skończyli , walczącym życzę całe tony worków i fajnego piątku wszystkim:D

15. danusia1502

danusia1502 Okazjonalny autor

Niestety mam to samo, wypadajki masakra :(

Event urodzinowy, a wypadajki jakby na złość zblokowane :( i jak tutaj się cieszyć urodzinami ??

16. chrumcia91

tez bym sie nie pogniewala :D
    kasztanka jeszcze nie uzylam, bo jest jeszcze kilka dni, ale nie wiem czy nie uzyje go w poniedzialek, albo w niedziele weiczorem-wole wczesniej zrobic, bo jak mi cos wypadnie w poniedzialek to bede zła :p

17. tixwiktor

tixwiktor Aktywny autor

witam
    udało sie Wam zakonczyc wszysko tzn ...ja mam problem z beza pomaranczowa która daje sie na samej górze
    nie mogę porostu jej dostarczyć ........proszę o pomoc

-katie1234- i dantic3 lubią to.
  18. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Ja z drzew wczoraj odkryłam:
    farma: śliwa xxl.pinia xl.buk xxl.pigwa xxl i czarna wierzba - :inlove:
    wyspa: 2x baobab.2x kakaowiec xxl i bananowiec xxl.
    z zagród jeszcze niewiem bo aż strach wystawiać.
    Jak się uporam z ciecierzycą i zwolni mi się trochę miejsca to sprawdzę.
    zatrzymały mnie worki >:(

19. gadek

gadek Fanatyk forum

Cześć i czołem:)
    Zebrałam wczoraj TS-y i poszło tak:
    kaczy staw czerwony
    myszy
    zimorodki x2 - te jak mnie nie kochały w ogóle, tak teraz jak już zdobyłam podczas G&T to się trafiłyxD
    klon cukrowy XXL x2
    czarna wierzba
    pinia XL
    klon palmowy XL

a na wyspie
    baobab
    karambola XXL
    acai XXL
    orzesznica XXL
    papaja XXL

Niestety kurnika nie było:oops:

20. kaska0305

kaska0305 Okazjonalny autor

tajemnicze zostawiam na później dzisiaj koncze zasiew a później już tylko będe musiała wypadajki dozbierać :)

-katie1234- i dantic3 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.