Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

Dołączam do klubu też pomarańczowy kurnik,poziom jak poniżej.:):):):)

2. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

Pnącze aktywne, więc event można uznać za zakończony :) Jeszcze parę dni zostało to powalczę o podwójne itemy :D TS-y na razie nie wystawione jeszcze...

3. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

u mnie też już od paru dni pnącze aktywne zbieram wypadajki na podwójne itemy tajemniczości jeszcze siedzą w pasku

AlfaWilk i -katie1234- lubią to.
  4. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

moje tajemniczości:kiwi xxl, karambola xxl, karob xxl, acai xxl, baobab, niesplik xxl, klon cukrowy xxl, śliwa xxl, jodła xxl, buk xl, gołąb, żaba, żółta strzygalnia owiec i różowe koniki.

5. AlfaWilk

AlfaWilk Moguł forum

U mnie tak samo , wywarów z ciecierzycy starczy na wszystko, teraz tylko wypadajek brakuje, goździki posiane, warsztaty wystawione, może na 3 dodatkowe itemy uzbieram.

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

A gdzie te rozbiezne daty? Do 10-tego jest item urodzionowy.

-katie1234-, dantic3 oraz AlfaWilk lubią to.
  7. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Gratuluje wszystkim ,którzy skończyli zajadac się torcikiem:)
    Szczęsliwcom-udanych ts-ów:)
    Moje czekaja w pasku na "lepsiejsze czasy" bo pomar.kurników mam dość a żółtych zagród jakos nie lubięxD

-katie1234-, 0olimpia0 oraz dantic3 lubią to.
  8. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ostatni zbiór roślinki i będzie koniec, może zdążę przed pracą, a jak nie to późnym wieczorem będzie koniec..

9. dziunia49

dziunia49 Stary wyjadacz

to co potrzeba do plnacza juz odkryte. nagrody jak na 6 lat grania nie powalaja na kolana

10. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam,;)
    ha ha ha, martwi mnie ten pomaranczowy kurnik, tez mam 95 lvl, ale jeszcze nie wystawilam ts-ow,
    labedz mi sie marzy, a moze wydra wpadnie;)

zxcvb159, -katie1234- oraz Dybilas4 lubią to.
  11. Dybilas4

Dybilas4 Fanatyk forum

Pomarzyć dobra rzecz, też mi się marzy wydra:p
    ts-y leżą w pasku i czekają na lepsze czasy. Pnącze odpalone, nie odkryłam trzech dodatkowych itemów, punkty dają marne a ja i tak już zastanawiam się które z wystawionych itemów w ogrodzie ozdobnym i na wyspie skarbów spakować do paska bo nie ma miejsca na następne:sleepy:
    Nawiasem mówiąc mogli by dać jakieś pnącze na którym można by powystawiać zalegające w paskach itemy, ostatnio dają tylko komplety:(
    Gratuluje tym którzy pokończyli dekorowanie tortu a tym którzy jeszcze dekorują życzę gradu wypadajek:)

12. Anneloes

Anneloes Koneser forum

Uwolniłam farmę od ciecierzycy - komplet wywarów czeka w stodole na brakujące wypadajki xD
    Świeczki się palą, pnącze działa, zadanie można uznać za wykonane. Brakuje jeszcze tylko podwójnych itemów - jak wpadną to dobrze a jak nie, to nie.
    Fajny event, bez napinki i wydania choćby jednego florka :)

13. babsi6343

babsi6343 Mieszkaniec forum

A co tam, ja mam poziom 122 a w ostatnich Ts-ach otrzymałam pomarańczowy kurnik:p:p:p.
    A gdzieś przeczytałam, że już wszystko dostosowali do poziomów graczy. Widocznie dostosowali.....

14. tak3

tak3 Stary wyjadacz

Witam u mnie do zakończenia tortu zostało zrobić 24 bezy, wysiać 8400 szt ciecierzycy, nazbierać 570 woreczków i będzie po evencie.
    Bardzo proszę Ci co ukończyli event jeśli to możliwe aby wysłali mi worek do wyciskania kremu, z góry dziękuje

-katie1234- lubi to.
  15. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. Wszystkie świeczki zapaliłam jeszcze wczoraj, a teraz zjadłam kawałek tortu z pnączem, które już działa. Dzięki dobraniu się do najważniejszych dla mnie świeczek w pierwszej kolejności, mój niewielki zapas SP cały czas rośnie i mam już 2 ZB. Nie zdobywam dodatkowych itemów, bo nie chce mi się siać, ale ten nie na pnącze zgarnę. Jedno pole z ciecierzycą na super polach do konca eventu sobie z tym poradzi.
    Wszystkim marzącym o łabędziach i wydrach mówię "marzenia są fajne, zatem marzcie" . Jeśli zagroda Feniks przyniesie Wam to wymarzone, to uznajcie to za cud :D bo ten budowniczy ma najwyższy plan na zimorodki.

16. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

xD, tak dostosowali do lvl, powyzej setki pomaranczowy kurnik, ale licz sie z tym, ze masz 2 kurki;),
    moze tym z nizszymi lvl-ami daja wiecej szans, zeby grali dalej:p

17. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

udławiłam się kawą:D
    witaj w klubie:D
    u mnie już event przeszedł do historii,farma odzyskała swój normalny wygląd:D

18. danusia1502

danusia1502 Okazjonalny autor

Witajcie :)

Ja jeszcze walczę i pewnie jeszcze powalczę, bo wypadajki lecą jakby łaskę robiły :(

Może doradzicie, z których roślin leci ich najwięcej to posieje i może choć pnącze skompletuje całe ;) bo co mi z wywaru jak nie mam worków :(

Gdyby ktoś miał prezent na zbyciu to bardzo chętnie przyjmę :) Z góry dzięki ;)

Gratuluję tym, którzy już mają event za sobą, a tym którzy walczą jak ja, życzę powodzenia :)

19. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

no , pnącze odpaliłam, jeszcze tylko ukręcić 12 bez niebieskich i można uznac event za skończony
    swoją droga co ten dodatkowy klaun taki nienajedzony tych bezów, żeby aż 10 potrzebował ...:p

-katie1234- i patrycja9922 lubią to.
  20. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.