Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kdana4557

Kdana4557 Czeladnik forum

czy ktos mi moze poradzic???? nie wiem jak dalej zazelam od dolu zapalilam pomaranczowa swieczke zebralam nagrody obok, zdmuchnelam swieczke i dalej nie moge ruszyc ani w prawo ani w lewo, Czy to blad w grze, czy cos zle zrobilam?

dantic3 i xBabciaEwa lubią to.
  2. Liliowafarma

Liliowafarma Aktywny autor

Tort zaczynamy od ukręcenia we młynie jednego wywaru z ciecierzycy, potem też we młynie pomarańczową bezę. Klikamy na pomarańczową świeczkę na dole, gdy się zapali zdmuchujemy. Następnie oddajemy to co znajduje się pod płytką. W ten sposób odblokujesz trzy wokół świeczki. Potem kręcimy kolejne kolorowe bezy, bo bez tego nie ruszymy dalej.

dantic3, GruGru, ross2 i dalsza osoba lubią to.
  3. Marrylan

Marrylan Chodząca legenda forum

Agi wielkie gratki 100-tki :D U mnie jeszcze cztery levele do niej :p (za pare lat może wbiję :p)
    Torciku też trochę podjadłam 10 plasterków zostało do udekorowania. O 11 kolejny zbiór to parę bez ukręcę :)

4. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Na jutro zapowiadane 12h BB trochę za późno pewnie większość z nas już zakupiła lub wyhodowała potrzebne kolorowanki do eventuxD

5. Anormalia

Anormalia Stały bywalec

Melduję posłusznie, że tort pożarłam w całości :) Teraz to już tylko rozstrój żołądka. Ma ktoś kaszankę?:)

6. allasad

allasad Forum Pro

Witam przy torcie i kawusi .
    torcik 2010 doszedl
    a dzisiejszy dekoruje ,mam do zrobienia bezy czerwone 10 sztuk ,pomaranczowe 22 niebieskie 14 sztuk
    5 swieczek zapalonych a 1 juz drugi raz zdmuchnelam rosliny rosna worki zbieram bo 10 blaszek do dekoracjii
    szarych gesi 3 szt.brak - robia sie

7. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Miałam opuścić to zadanie, ale skoro BB, to może jednak zrobię.

dantic3, gadek oraz ross2 lubią to.
  8. Karen139

Karen139 Baron forum

Kaszanki chwilowo nie ma.................a ogórki konserwowe mogą być??????????????????xDxDxDxDxDxD

A w temacie , tort urodzinowy stoi na polu:D a ten ewentowy zjadam , delektując się smakiem, co jakiś czas zapalając kolejną świeczkę:)

Na kole wykreciłam ostatniego brakującego stracha:D Jupiiiii. Strachowe pnacze odpalone. Szkoda , że łubinu nie udało mi się do końca wykręcić, tez tylko jego mi brakuje, zeby pnacze mogło pracować.
    Idę tort dekorować:)

Ostatnie edytowanie: 27 stycznia 2016
    dantic3, GruGru oraz ross2 lubią to.
  9. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

gratki:D
    kroplami żołądkowymi służę:D
    zbiór mam za ponad 3 godz.,a teraz zmykam do pracy:D
    miłego dnia i duuuuuuuuuużo wypadajek życzę:D

dantic3, pies008 oraz ross2 lubią to.
  10. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

a nie mówiłam że zrobią BB :p

ale bez wyprzedaży, a u mnie pustki w SP

dantic3, ross2 oraz pppppp26 lubią to.
  11. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Gratulacje-extra prezent urodzinowy;)
    Mnie brak do 100-ki jeszcze 3(tyle co przeszłam na 97) ale mam nadzieję,że na 10=lecie Farmeramy akurat stuknie mi setkaxD

Evencik się robi,zbiór kolejny za 1,5h,młyn pracuje a do odkrycia jeszcze 9 kawałków torcika.
    Jednak po wczorajszym łakomstwie spać w nocy nie mogłam:) ale dzięki temu 1 zasiew szybciej;)
    Powodzenia Wszystkim

12. babydelfi

gratuluję!
    szybko poszło :)

a kaszankę mam i to nawet swojską xD

dantic3 i xBabciaEwa lubią to.
  13. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

Na ten rozstrój i może nastrój to przy urodzinach proponuję wznieść toast może żołądkową gorzką;)
    Gratulki jednak mimo wszystko za ten expresowo połknięty torcik:)
    idę do młyna po odbiór bezzzz:D

dantic3, ross2 oraz xBabciaEwa lubią to.
  14. bacha-1

bacha-1 Okazjonalny autor

mam 2 pomarańczowe bezy i nie mogę odblokować co robić?

dantic3 lubi to.
  15. Brjeżka

Brjeżka Naśladowca mistrzów

kliknij na świeczkę na godzinie 18 na torciku, a później na resztę sąsiadujących z nią kawałków-płytek

dantic3 i ross2 lubią to.
  16. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Sieje, miele, zbieram, zjadam kawałek toru i od początku: sieje....
    Zastanawiam się, po co mi podwójne itemy jak nie mam miejsca ? Do paska, to chyba nie ma sensu, więc zrobię to co zechcę i nie bedę siała i siała. Ts- drzewka posadziłam na farmie, rano zebrałam kombajnem i nawet nie wiem co z nich wyrosło, ale nic ciekawego z nowości nie było. Na wyspie "dochodzą", a ts-zagrody za 4 godziny, pnącze wykupione /z tortu/, jeszcze itemy na nie i koniec.
    Chyba, że bardzo mi się będzie chciało lub nudziło;)
    Pozdrawiam lud pracujący. xD

17. roza1953

roza1953 Forumowy żółtodziób

ja mam ten sam problem i nie znalazłam nigdzie podpowiedzi. czy ktoś może pomóc. proszę:)

dantic3 lubi to.
  18. jola0909g

jola0909g Nadzorca forum

może bez zrobionych nie macie -do odblokowania kolejnych pól właśnie ich potrzeba

dantic3 lubi to.
  19. babydelfi

ja tam się cieszę z podwójnych itemów

ale ja młodziutka jestem, bo raptem roczek mam :p
    i na pnączu pustki, a i wyspa i ogród jeszcze nie zapełnione :music:

obawiam sie tylko czy zbiorę potrzebną ilość rękawów, bo jednak siania sporo jest eventówki, a jak wiadomo z niej tak nie lecą
    ale event jeszcze będzie trwał kilka dni, więc mam czas xD

dantic3, julkalulka111 oraz pat3l lubią to.
  20. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

a moze wystarczy odswiezyc, F5;)

dantic3 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.