Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

Torcik doszedł 2010

2. celestyn69

celestyn69 Młodszy ekspert

dobrym trzeba sie delektowac

3. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

2011 rok, też nie pamiętam deszczu, już go chyba wtedy nie było /wakacje, lipiec albo sierpień/, za to kota dobrze pamiętam , bo wydałam wszystkie sianogrosze, ale się opłacalo. :) To był najlepszy event .
    Czekam na drugi zbiór, jedna świeczka już zaświecona.

4. wesołepole

wesołepole Aktywny autor

Ja też odebrałam tort 2010, ale mam takie pytanko - kto odbiera torcik 2009, bo taki widnieje w spisie na początku? Czy to dla tych, co zaczęli w pierwszym tygodniu? Ktoś coś wie?
    Pozdrowienia dla roku 2010 :DxD:D

5. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

5 świeczek zdmuchnęłam :) Nie wiem czy powinnam objadać się na noc, ale w końcu to są urodziny;) Nie liczę kalorii i lat:music::pxD

6. kabokazekana

kabokazekana Fanatyk forum

Witam Farmerów rocznik 2010.......no niezły wyrok:)
    A ja pamiętam jak szalenie podobała mi się fabryka jaj, te kurki na drutach tak śmigały, ale nie mogłam wybudować bo...nie miałam narzędzi:( wysłałam mojego pierwszego SMS-a do ,,bociana" po florenki i pomyliłam numer:( kasę pobrało a florenków nie dało:( i marzenie o fabryce prysło.......za to teraz narzędzia wysypują się drzwiami i oknami....taki dobrobyt:)
    No to co życzymy sobie kolejnych pięknych, długich lat na Faremce...niech się dzieje co chce, a my nie damy się:)

No dobra idę zdmuchnąć świeczkę:p

Ps. Wylosowałam na kole 200% PD a cała farma w ciecierzycy......ale mam szczęście co:cry:

Ostatnie edytowanie: 26 stycznia 2016
  7. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

witam Sąsiadki :)

wyczytałam, że my ten sam rocznik :p
    no to jemy dalej torcik xDxD

8. -rybka24-

-rybka24- Chodząca legenda forum

Tort dotarł - 2010 :)
    Stary jakiś...

9. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

roslinka na noc posiana miałam zdmuchnąć 3 świeczki :p,a zdmuchnęłam 5 :D jak urodziny to się tortem trzeba objadać a co tam najwyżej pójdzie w boczki :D:D dobrej zabawy wszystkim życzę :)

10. talarek1961

talarek1961 Półbóstwo forum

miałam ten sam dylemacik przed chwilą bo i podobnie wygląda teraz mój torcik-tyle tylko,że ja zdmuchnełam 2 świeczki
    ale co tam,może aż tak źle nie bedziexD

11. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

zdmuchnęłam 3 świeczki i

bezy sie skończyły

reszta powolutku się zrobi w kolejnych dniach

12. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Dobra dobra nie czaruj :D Jak zwykle zrobisz ewent przed czasem :) A w temacie odkryłam już wszystkie pola na torcie do których nie potrzebne były bezy :)

13. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

My, to już jesteśmy farmowe babcie:oops:;) Jakąś emeryturę mogliby nam dać :pxD We florenach oczywiście:music:

Coś przed snem jeszcze zjem, tylko nie wiem który kawałek tortu. Hmmm...

14. agi31

agi31 Chodząca legenda forum

o proszę.....i kolejna Sąsiadka z tego samego rocznika :)
    chyba jakieś wspomnienia w gumowcach trzeba zorganizować przy płocie xDxD
    za 40 minut ostatni zbiór dzisiaj więc jeszcze 2 świeczki zdmuchnę :)

15. wega5

wega5 Czeladnik forum

Torcik 2010 odebrałam, świeczki jeszcze żadnej nie zdmuchnęłam, może jutro,
    pozdrawiam serdecznie urodzinowo :D

16. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Dzieki za pozdrowienia. :)Jak już gdzieś pisali 2009 to dla tych co na de zakładali farmy. W dodatku w wersji beta...

17. bealara

bealara Mieszkaniec forum

Jejciu ale macie dobrą pamięć. Ja już całkiem zapomniałam o tym, że faktycznie deszcz padał i zalewało farmę xDxD Ale za to na pamiątkę zachowałam sobie wszystkie złote zagrody++ Teraz róże na farmie modne a wtedy złoto było ;);)
    A w temacie - woreczki zaczęły u mnie wypadać, ale strasznie mizernie. Ale najważniejsze, ze w ogóle juz lecą :D:D
    Do juterka i wszystkiego prezencikowego wszystkim życzę z okazji święta naszego bzika xDxDxD

18. pppppp26

pppppp26 Forum Pro

Ja taką fabryczkę mam nadal, bardzo mi się podoba latający bociek na leśnej polanie i czasem ją wystawiam aby go przywitać :)
    Ciekawe ile osób jeszcze o takim żarciku pamięta
    Świeczka poszła tylko ta pierwsza bo czyszczę torcik z reszty a do pnącza i tak mi bez braknie

19. etanus

etanus Forum Pro

A dlaczego nie mogę zdmuchnąć 2 świeczki???:eek::eek::eek:

xBabciaEwa, -katie1234- oraz dantic3 lubią to.
  20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

hehehe.............dotarł mail z datą rejestracji,nawet bardzo dokładną:19.09.2010 godz. 18:45:47
    zbiór za godz.,zanudzę się:(

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.