Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Megan

Megan Komandor forum

Rana na targu dziś zerkałam na te nowe owoce, lecz nie pomyślałam, że będą potrzebne:(

Chyba większość graczy teraz siedzi na targu, trochę sprzedałam towaru i już 2 mln SG wpadło, oby tak dalej:)

2. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Event robię. Dużo badyla do wysiania :oops: Poradnik trzeba przeczytać kilka razy żeby zrozumieć ;)

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zacznę a co zrobię,to zrobię :p (chociaż,jak znam siebie,to cały zaliczęxD)

4. empatyczna

empatyczna Chodząca legenda forum

xDxDjak złapałaś sprawdza czy nie zgniły......

5. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Taniocha, sprzedaje własnie po 8 prawie, nie powiem, że mi się to nie podoba:p
    gąski się zabawiają, mam nadzieję z pozytywnym skutkiem ;)

6. Karen139

Karen139 Baron forum

Przeczytałam poradnik i wiem................że nic nie wiem.
    To znaczy nie wiem, co z tymi specjalnymi swieczkami do zdmuchiwania, do nich trzeba dokręcić więcej tych bez , czy sa one już ujete w poradniku???????:oops:
    Dzień dobry wszystkim.:)

7. empatyczna

To tak jak ja...zrobie cały.
    Właśnie sprawdziłam stodołe...mutanty mam nawet moge kilka sprzedać..owoce też są
    dobrze że kupiłam kiedy były względnie tanie
    Tych co nie mam zawsze kupuje żeby mieć mały zapasik..i sprawdza się ta metoda..

8. evlin

evlin Aktywny autor

Bardzo dużo do siania,ale robię event.Oaza uruchomiona ,bo troszkę zwierzątek brakuje.
    p.s.Podeślę,jakiś dopalacz z rzemiosła jak ktoś coś potrzebuje,pisać sówkę.

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Tylko grejfruta nie mam a oczywiście juz szarośc tylko na targu :( No nic,wrócą Niemcy z pracy,to ruszą do ataku:p

10. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

A ja zarabiam na grejpfrutach..Po 5,4 tys za sztukęxDxD

11. Vaiot

Vaiot Nadzorca forum

No dobra... poradnik przeczytany.... chociaż bełkot jakich mało
    Moim zdaniem jak na event urodzinowy to się nie postarali - sianie 20 tysi rośliny jak to tu czytam "odgrzewane kotlety" - i te nagrody.... powiedzmy że były już lepsze
    ale to moje zdanie :)
    eventu nie robię - nie będę się męczyć z badylem w ilości prawie 20 tysi o_O wypadajek też nie pożałowali ponad 1 tysiak. No cóż takie eventy już były owszem ale są po prostu nudne...
    a jeszcze zapomniałam młyn znowu zajmują bo przecież SP robić nie możemy :)

Także nie popisali się - event nudny i bez "atrakcji" a także jak zwykle "wyrównywanie szans".
    Jestem lekko rozczarowana bo myślałam że chociaż trochę się postarają na "Event Urodzinowy" no ale cóż oby tak dalej to w ogóle nie wiem kto tu zostanie...

Pozdrawiam :)

12. mieczu

mieczu Baron forum

hej, przeczytałem poradnik i mam pytanie, jaka jest nagroda bonusowa za odkrycie wszystkich 6 płytek świecowych????
    bo za odkrycie wszystkich płytek zwykłych jest specjalne pole bonusowe z itemem "zdmuchnij je", a za odkrycie wszystkich płytek świecowych????

13. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

znając życie to pnącze

14. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

to ja plakalam ze tak drogo a tu wychodzi ze okazyja :pxDxD:cry::cry:

15. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Mam standardowe pytanie do znawców tematu: czy te itemy to jakieś cenne są...? Ktoś to będzie zbierał...?
    Jeśli się nadadzą na prezent, to machnę ten nieszczęsny event, trzeba kiedyś wreszcie zużyć kupony.
    Ilość sześciogodzinnego badyla do wysiania jakoś mnie nie przeraża... bywało znacznie gorzej i dał człowiek radę 8)
    Więc jak to będzie z tymi itemami...?

16. Emi37

Emi37 Aktywny autor

witam my jako polski naród bardzo lubimy narzekać a to że za dużo wypadajek a to że za dużo siania oczywiście nagrody słabe i tak ogólnie żle ale to przeciesz tylko gra ja bawię się ile mogę a co z tego wyjdzie to inna sprawa

17. empatyczna

Ja mam szkoda że nie da sie podesłać owoce bo drzewka nie mam TS mnie nie lubją...

18. sniegrzynek

sniegrzynek Zaawansowany

z transparentami zapraszam do mnie dam tsy

-katie1234- i patrycja9922 lubią to.
  19. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

jak dla mnie nic specjalnego ...zwykle przecietniaki ;)jakby nie pnacze to by w pasku siedzialy

Ostatnie edytowanie: 25 stycznia 2016
  20. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Przeczytałam to wszystko ze 3 razy w te i wewte i też sie nie doczytałam ;)
    wyjdzie w praniu ;)

-katie1234-, patrycja9922 oraz toDzasta lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.