Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. malymis_boo

malymis_boo Forumowy żółtodziób

skoro już nabazgroliłem to wrzucę i tu... może ktoś będzie miał podobne zdanie do mojego...
    11200 roślinki i 590 worków

Ostatnie edytowanie: 26 stycznia 2016
  2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Wprawdzie po 24:00 ale się udało :D przeszłam poziom na baha i farmiexD w sam raz na event urodzinowy:)

Ze zwykłej wejściówki mam gęś .... szarą :inlove:xD

3. -toja_71-

-toja_71- Mistrz forum

Może mnie ktoś uświadomi. Po co od jakiegoś czasu są w nagrodach po dwa takie same itemy???
    Rozumiem - jak w wędkarskim - mam za co, chcę, to kupuję, ale zwyczajnie... i tak ogród ozdobny, to drugie i pasek są zapchane do granic wytrzymałości.
    wolałabym mniej tej rośliny ale jakąś 8-10 godzin, bo jednak w pracy pracuję, a w tym tygodniu wyjątkowo i wszystkie popołudnia oraz weekend mam zajęte.

4. mpih

mpih Czeladnik forum

Zgadza się 350 SG daje buda z hamburgerami .
    Pozdrawiam weteranów:)
    Powodzenia w sianiu cieciorki

5. vencja

vencja Młodszy ekspert

Chyba ciecierzycy:):)

patrycja9922, ross2 oraz -katie1234- lubią to.
  6. -katie1234-

-katie1234- Komandor forum

To jest to samo :D Trochę dużo do siania w tym evencie :(

gertruda1212, ross2 oraz xBabciaEwa lubią to.
  7. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Nie musisz brac drugiego kompletu itemow. Estorka w swoim poscie (nr 150) pokazala, w jaki sposob wziac tylko jeden.

8. kasia750

kasia750 Hrabia forum

ha decyzja zapadła-.- robie wszystko:p(jak dam rade)bez zadania z gesiami za drogo stoja:p ,a SP szkodaxDxDxD

9. ananas66

ananas66 Forumowy żółtodziób

czy w tym evencie nie można podarowac wypadajki sasiadowi

patrycja9922 i ross2 lubią to.
  10. kasia750

kasia750 Hrabia forum

ha decyzja zapadła-.- robie wszystko(jak dam rade)bez zadania z gesiami za drogo stoja ,a SP szkoda
    mozna ale ....po 14 xDxDxDxD

patrycja9922, ryzio oraz ross2 lubią to.
  11. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

No niektórzy to mają fantazję :p wystawiać po 1 sztuce rabarbaru przez ileś tam stron... Ale co tam :pmam swój sposób na to xD event coraz bliżej :D nie wchodzę na pola żeby nie zebrać. 8) No chyba że cały czas mroczne;)

PS. Gram od 2011-01-01 10:09:17 (Jaki musiał być sylwester że tak wcześnie wstałam);)

Ostatnie edytowanie: 26 stycznia 2016
  12. Karamba_ll

Karamba_ll Okazjonalny autor

ciężki ten event się zapowiada, dużo siania a entuzjazmu brak bo nagrody nie powalają. Jak na nagrody urodzinowe to powinno z pnącza być 2x więcej PD a taka mała ilość to zniechęca przy dużych wydatkach na "kolorowanki".

ross2 lubi to.
  13. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Witam. Z rozpędu przy pełni zebrałam z dwóch pól. Wszystko przez odpalenie kuponu na kombajn. No nic ......:D
    Oczywiście będę zapalać świeczki. Rozpocznę ruch w prawo coby szybko odpalić świeczkę z SP, ominę co niepotrzebne, zabiorę co mi się spodoba i tradycyjnie zrobię ile się da.

14. Tralanetka

Tralanetka Analityk forum

Witam i ja. To już 6 lat przeleciało. Pamiętam jak zaczynałam. Pierwszy mroczny event na Farmeramie i mój drugi bodajże dzień w grze, i duma ze zdobytej cudem jednej, jedynej krypty nietoperzy.:inlove: Taka była pięknościowa.xD Czarna , połyskująca i te snopy iskierek latających po słupie od latarni.:inlove: Po późniejszej" przeróbce" grafików BP ( czytaj : weszło klonowanie) zszarzała, zbrzydła i spowszedniała . Ech..
    Popatrzyłam po zasobach w stodole i event mogę robić bez zakupów, gorzej z chęciami. :D Tyle zielska trzeba nasiać . Brr . Ale zrobię ile się uda i cześć . Super paszy nigdy dość xD

15. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam poludniowe duszki;),
    ewent ciekawy, wydaje mi sie, ze bedzie fajna zabawa, prawdaa;)

ross2 i visa77 lubią to.
  16. RAFIX23

RAFIX23 Moguł forum

Myślę ,że masz racje nawet sianie mnie nie przeraża bo na plus wychodzi to ,że jest tylko jedna roślinka do siania i nie muszę sie zastanawiać czy siać " żółta czy zieloną po za tym jest jeden rodzaj wypadajki " jak event wystartuje to zobaczę ,które zadania muszę zrobić a które sobie "podaruje":p

ross2 i Frytka2012 lubią to.
  17. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

O ludzie u mnie szara gęś 240000.to nie pomyłka,ale byłby zarobek gdyby, i można se pogdybać..,a ludziska kasę trzepią.u mnie 10 gęsiątek szarych na stanie,jedną opchnęłam ale resztę trzymam ,a nagle coś się zmieni,jak to na faremce bywa.Event robię jak zwykle od 6 lat.od 2010r .:);):);)

ross2, toDzasta oraz Kaja889 lubią to.
  18. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Czy dobrze widziałam, że wypadajki nie można wysłać w prezencie? :oops:
    Gram od 3 maja 2010, godz. 14:54:21, ID 3mln 200 itd....xDxDxD
    Ten item mógłby być troche bardziej wartościowy, jak na tyle lat grania, ale dobre i to:p

ross2, toDzasta oraz .Magda. lubią to.
  19. Kaja889

Kaja889 Stały bywalec

Witam
    Po przeczytaniu poradnika nie czekam z entuzjazmem na event ale i tak zrobię ile się da
    Gąski faktycznie drogie ale już zapasy zrobione
    Powodzenia

ross2 lubi to.
  20. .Magda.

.Magda. Cesarz forum

Wypadajki wyślesz po 14-tej , jak się zacznie event:)

ross2 i skaliwa lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.