Opinie Kawałek Tortu

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 stycznia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Nareszcie doczytałam ;). Niestety, poradnik jak zazwyczaj dość skomplikowanie napisany, ale na szczęście jest Oreczka :inlove::inlove::inlove:. No, ale za to w końcu jest wszędzie tak samo napisany czas eventu xD. Zastanawiam się czy likwidować zagrody na leśnej, żeby mieć więcej miejsca na ciecierzycę ;), bo mam pracowity okres w realu i mogę nie zbierać zbyt regularnie zielska, a jest co zbierać :wuerg:.
    Wszystko inne mam :), co nieco nawet w nadmiarze :p. Plan mam zdobyć wszystko, choćby po to żeby trochę adrenalinki dodać, czy się uda? :music:
    Gram od 2010 roku, to mimo przerwy w grze mam nadzieję na smaczny torcik :music:.

2. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Nie martw się:) ...nie tylko Ty masz problem z wyświetlaniem grafik w Poradnikach i w OO.
    Wszyscy je tak widzimy ...to znaczy nie widzimy :oops:
    Kiedyś MOD_Magiczna próbowała to wyjaśnić FAQ - pod lupą
    ...... i jak widać do tej pory nie znaleziono przyczyny znikania grafik.

3. -toja_71-

-toja_71- Mistrz forum

Nie mam odpowiedzi od PT (i nie wiem, czy dostanę, bo nawet automatyczna nie przyszła), ale i tak wiem, że gram od 2010 roku...
    Nie mam grapefruitów (kupiłam na rynku), jeszcze wyhoduję sobie żółwie i koguty oraz wymotelikuję gęsi (może jednak będzie BB - bo dzisiejsze klonowanie było słabiuteńkie).
    Ciecierzycę zasadzę i tylko wypadajkami się martwię - po ostatnich doświadczeniach z wędkowaniem, wiem że farma mnie nie rozpieszcza pod tym względem.
    Powiem Wam ile warte jest wg mnie granie od tylu lat - poza frajdą oczywiście... moja obserwacja itemów za lojalność:
    nowy gracz - taki od 2015 - wart jest 1060 PD, ten grający od 2010 - 200 PD (licząc oczywiście jeden zbiór) - jest jeszcze jeden warunek prosty... trzeba mieć gdzie ten item postawić.
    A marzyło mi się florenowe, albo chociaż miecie... kiedyś dawali najbardziej pożądane drzewko (z krotnością za staż)

4. *galinka*

*galinka* Stały bywalec

Dziękuje Estoreczko na Ciebie zawsze można liczyć,dzięki wszystkim .

ross2 lubi to.
  5. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

to tak jak i ja:(
    tylko,że ja za chiny nie pamiętam od kiedy gram:oops:
    pamiętam jak pola zalewała woda i nie było paska,a to co się usuwało z pól znikało na zawsze...............

6. -toja_71-

-toja_71- Mistrz forum

A który event pamiętasz jako pierwszy? Bo czas gry historią eventów się mierzy...

ross2 lubi to.
  7. pat3l

pat3l Stary wyjadacz

u mnie tak samo jest wyświetlane...

ross2 lubi to.
  8. Marianka2011

Marianka2011 Analityk forum

moim zdaniem to nagrody na torcie są bardzo skromniutkie jak na 6 urodziny

ross2 lubi to.
  9. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Dobry wieczór ;) Zgłosiłam już problem z wyświetlaniem.

eliza9070 i hlnrys lubią to.
  10. ***kacper***

***kacper*** Baron forum

Dowiesz się w środę lub kolejnym dniu, bo rozumiem, że item z rokiem będą mogli otrzymać tylko gracze zaczynający grę właśnie w danym roku - np. 2011 - nie uda się zabrać itemu tym, którzy zaczynali w 2010 lub 2013 itd. A te itemy marne, w ewencie bywają o wiele lepsze. Dobrze, że nie dla itemu gram od 2011r. -tak jak wielu innych z podobnym stażem.

ross2 i kabokazekana lubią to.
  11. *ewa*

nie pamiętam:oops:
    stara sklerotyczka jestem:oops:

ross2, Wrzosowisko3 oraz dantic3 lubią to.
  12. RADASS81

RADASS81 Czeladnik forum

Witam... Piszecie o użyciu kastanka... Skąd go macie i czy można go jakoś zdobyć? Pozdrawiam.

13. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

no nie mam jeszcze wszystkich szarych. Kiedy je zdobędę?????:cry::cry::cry::cry::sleepy:

ross2 i LadyBird80 lubią to.
  14. GWIAZDKA2015

GWIAZDKA2015 Okazjonalny autor

Witam. A jakie chciałeś/aś nagrody przecież to są urodziny twórców gry a nie nasze. Nasze to jest uzależnienie. Możesz im sprawić prezent kupując koszyczki,koszyczki,koszyczki,koszyczki bo ja idę spać.;)

15. azikowo

azikowo Fanatyk forum

florenowiec to przesada, ale porządny mocny item, to byłoby coś:) np dla graczy z 2010 -6000 PD/TPD z 1 pola, z 2011 - 5000 itd z założeniem, że nie można takiego itemu przesyłać:)albo jakieś fajne pnącze powiązane ze stażem, a tu dali nam itemy na poziomie zwykłych eventowych, szkoda:(

16. *ewa*

hehehe.............
    tak się składa,że mam z Farmeramą wspólne urodziny:D
    mogłabym dostać od niej coś extra:D

17. visa77

visa77 Komandor forum

Niestety nie mój targ a szkoda ;)a tak poważnie udało się zakupić :)

ankak106, kybek93 oraz ross2 lubią to.
  18. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

19. wilandra

wilandra Analityk forum

Jak ja lubie farmowe urodziny :) Musze rano się pilnowac by zbiorów nie zrobić :D
    A co do eventów mój pierwszy to Wielkanoc 2010 na farmie :)

20. malgosia355

malgosia355 Komandor forum

Nie becz ja dopiero weszłam i zapłaciłam za grejpfruta kupe kasy no :) gęsi nie mam więc raczej nie wykonam hahhaha jak zwykle :)

ross2 i LadyBird80 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.