Opinie Kawałek raju

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Marion, 12 stycznia 2022.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Ja robię.Koło dzisiaj zaszalało mam 2X +1 do upraw + 100% do żniw.Jeszcze dwa siewy z SN i koniec .Jeśli braknie wypadalców to po sianiu nocnym będą jutro.xD:p

2. KsiądzxD

KsiądzxD Generał forum

Gratulacje :) czy to świadczy, że gra u Ciebie zaczęła działać prawidłowo?
    Rozsiane, pozbierane i cisza na wsi. Na spokojnie, zobaczymy czy w miarę regularne zbieranie pozwoli skończyć, nigdzie mi się nie spieszy. W końcu urodziny to dadzą skończyć, albo? xD
    xDxDxD zawsze jeden z pierwszych komentarzy, odpowiedni do nicku xDxDxD Mi pól wystarczy a zawsze można wymienić stare itemy (gorsze PD) na nowe ;)

3. PoloMit

PoloMit Komandor forum

Po pierwszych zbiorach z szarłatu i drzewek 368 worków i 275 mikserów;), sianie powinno polecieć gładko, liczę na szybkie ukończenie:), w końcu wypada złapać oddech po dożynkach i zacząć przygotowania do następnychxD

4. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

"Ksiondzu" ja nie narzekałam ostatnio na grę,działa prawidłowo kiedy wchodzę.Nie robiłam Dożynek a koło dało szansę to robię.W realu mam trochę pod górkę,za dużo obowiązków to cieszę się ,że w grze jakoś mi się udało.:)

Post edytowałam. Oddzieliłam Twój wpis od cytatu.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 13 stycznia 2022
  5. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

dwa itemy z ulepszeniami dojrzewają na polu :)

6. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

No to Ci powiem, że jesteś długodystansowiecxDxDxD

Event powoli do przodu :)

7. AngelGina

AngelGina Generał forum

A może taki wór bez dna (jak dożynkowy) :D, zajmujący jedno małe pole, a mieszczący z 50 itemów i to wszystko aktywne :D
    Event zaczęłam robić, wiadomo... pędzę do Piccolaków ;)

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Dzięki bonusowi z koła 100% mam już 2 402 czekoladowe róże. Kolejny zbiór zaraz jak wstanę:p Potem jak nie zapomnę zebrać po 13 (mam jeszcze 1 kupon na kombajn 12h i jeden na 48h, bo wykręciłem na kole i ten pierwszy muszę odpalić rano, bo ręcznie to nie będę miał czasu zbierać i siać a cierpliwości to już na pewno), to będzie prawie połowa badyla wysianaxD:cry:xD A kto wie... Może koło znowu się zlituje i da bonusik:p Eech, marzenie ściętej głowyxD:cry:xD

Dobranoc wszystkim:)

9. -Gargamel-

-Gargamel- Analityk forum

Chyba wczoraj większość graczy trafiła na kole bonusy. Ja też wczoraj dostałam 2x +1 oraz 100% za żniwa. Życzę wszystkim graczom powodzenia w grze, i nie tylko.

Ostatnie edytowanie: 14 stycznia 2022
  10. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Nie wiem, jak to zrobiłam, ale chyba grać w to nie potrafię. Wystartowałam wczoraj po 19. Właśnie skończyłam event.
    Bonusy z koła się pojawiły 2x100%, to dołożyłam swoje. I poszło.
    Jakiś podejrzanie prosty ten event :p

11. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Masz MOD-Zła szczęście. Muszę napisac do PT ,żeby mi to koło przsmarowali xD
    Jakoś tak dziwnie się zacina i nie chce dać bonusów.

12. Aisha1969

Aisha1969 Generał forum

z pikolaków wielozadoniowiec i chomicza :D a teraz hamaczek :D

13. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

No mi do hamaczka daleko, 2 zadania raptem zaliczone:music: Po emocjach związanych z Dożynkami intensywna praca na farmie jest niewskazana, totalne lenistwo też nie... Trzeba wracać do normalności, byle nie za szybko i tego się trzymamxD

14. klonek68

klonek68 Generał forum

Moje koło jest bezlitosne na 100 szans tylko 1x +1 ale za to 20 złotych bananów/ mam już 7935/ i 15 gwiazdek/mam 13298/...macie jakiś pomysł na co można zużyć te zbędne banano - gwiazdki ?;)

15. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Moje koło wczoraj tak sypało bonusami, że aż miło było kręcić - 1 x 200%, 2 x 100%, 3 x +1, 2 x postrach galaktyki, 1 x koza plus kilka kuponów. Wykorzystałam to maksymalnie, ale trochę żal, że nie jest takie hojne przy wymagających eventach.:)
    Z Piccolo za to dostałam Kijek pogo i Inwazję robali. -.-xD

16. hanzos

hanzos Ekspert forum

a mi jak zawsze brakuje wypadalców, roślina w dużym zapasie, bo się machnęłam i 3 dyniowe odpaliłam, ale brak pozostałych ingrediencji do ukręcenia babeczek. kiedy w końcu doczłapię do roślin, które dają potężną ilość wypadajek,

17. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

ja bardzo powoli robie event,jeszcze nie uprzątnełam pól po dożynkach i w sumie mi sie nie chce 8), do zrobienia jeszcze 6 +

18. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Mam i ja :) Koło dało 200%, a Piccolo Kosiarza trawy i Parasolkę :)

19. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Na 100 imprezowych tylko jeden raz 100% do zbiorów. Będę więc pełzła pomaleńku do przodu.

20. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Tak rośliny, które długo rosną dają zawsze więcej wypadajek, ale są sposoby na farmie - m.in uszlachetnienie roślin w szklarni, alchemik - i rośliny krócej rosnące można zebrać kilka razy na dobę i problemu z wypadajkami nie będzie.
    Cardamon > w tym wątku <dał przykład jak można wykorzystać do tego krąg kanciasty, który rośnie 12:42 godz., a skrócić go można nawet o połowę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.