Kawał drewna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika FENIX66, 14 października 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. FENIX66

FENIX66 Czeladnik forum

Witam

Na mojej farmie a konkretnie na ekranie stałym po prawej stronie ekranu znajduję się jakaś wielka drewniana tablica, od zawsze była ale zaczyna mnie to interesować czy kiedyś coś na niej będzie? czy to tylko moja prywatna ozdoba stała?. U moich znajomych (real) grających nie widziałem czegoś takiego.
    Dodaję ss klik

2. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Na mojej farmie takiej tablicy brakxD

3. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

Cóż, chyba płotek Ci się powiększył :p
    U mnie tej tablicy też brak. Do czego służy to nie wiem, u mnie jej szukam i nie ma :)

4. BA_Chris

BA_Chris Guest

U mnie takiej tablicy również brak, pojawia się za każdym razem gdy logujesz się do gry?

5. FENIX66

FENIX66 Czeladnik forum

Tak, ona tam zawsze była tzn od kiedy gram, nie pamiętam ile lat gram ale chyba ze 4 lata i cały czas ją mam :D (tylko bez zazdrości proszę)

malinarp i aguskag11 lubią to.
  6. toruviel

toruviel Stary wyjadacz

Ja na swojej tego nie mam ,ale widziałam u znajomego i pomyślałam sobie wtedy że nowi gracze mają po prostu inną grafikę,bo on założył konto pewnie jakiś niecały rok temu,ale skoro Ty grasz 4 lata tzn. że to nie o to chodzi.
    Jak ją pierwszy raz zobaczyłam skojarzyła mi się z tablicą informacyjną tylko tych informacji wciąż brak :D

7. daruciaa

daruciaa Forum Pro

tak też ją mam, więc nie jesteś sam :) wystarczy przesunąć pasek w prawo i będzie.. Ale w tym momencie również jestem ciekawa co to takiego i po co to jest

8. BA_Musa

BA_Musa Guest

Niestety nie wiemy co to za pasek.

9. FENIX66

FENIX66 Czeladnik forum

Coraz lepiej, coraz wyżsi się wypowiadają ale nadal nikt nic nie wie. Idąc myślą toruviel możliwe że to tablica informacyjna tzn BP coś wymyślił ale nie dokończył swojego projektu i wybrańcom został prezent bezużyteczny, który przy małych monitorach przy logowaniu przesuwa ekran do prawej. A więc nadal zjada mnie ciekawość, co to? :p

10. BA_Chris

BA_Chris Guest

Czy ten pasek widzisz zawsze? Próbowałeś zalogować się z innej przeglądarki, innego komputera? :)

11. FENIX66

FENIX66 Czeladnik forum

"Pasek" decha jest zawsze, logowanie hm z 5 co najmniej komputerów i przeglądarek różnych tzn ff, opera, ie, chrom, netscape, seamonkey, safari, arora i Chromium

12. iza_79

iza_79 Książę forum

u mnie też jest

13. ~czarodziejka

~czarodziejka Cesarz forum

Dawno dawno temu :p
    nie pamiętam ale pewnie więcej niż rok można było wybrać sobie wygląd farmy, niestety nie pamiętam jak się to robiło ale wiem, że coś klikałam i były chyba 3 do wyboru.

14. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Forum Moderator Team Farmerama PL

Pewnie Ci chodzi o ramki wokół zdjęcia farmy. Możesz o nich poczytać w tym poradniku.

15. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Przeglądarka tutaj do tej deski nie ma nic. U góry przy tym dużym napisie Farmerama masz znaczek firmy BP?
    Kiedyś tam w niego kliknałeś no i masz deskę:)

16. FENIX66

FENIX66 Czeladnik forum

ok tylko że na górze nie mam znaczka BP, na górze są tylko funy: tw, fb i yt, a logo Bp jest tylko w stopce, Chyba że po kliku po logo została tylko decha :)

17. Wydaje mi się że skoro od od 9 dni nikt nie rozwiązał zagadki dechy to pewnie nadal będzie ona dla nas tajemnicą. U niektórych graczy ona jest i tyle:)
    Mam tylko nadzieję że niczemu ona nie przeszkadza :)

Czy autor ma jeszcze jakieś pytania dotyczące zagadkowej dechy ???:)

18. FENIX66

FENIX66 Czeladnik forum

tak modku, jak się jej pozbyć ?

19. Nie wiem niestety ale sama bym chciała to wiedzieć bo jak trafię znowu na takie pytanie to wolałabym wiedzieć ale widzę że się nie dowiem ;)

I chyba nikt nam w tym nie pomoże :)

20. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Przepraszam, że się wtrącę.

A co na to PT ? Tam chyba są dostępne narzędzia, aby sprawdzić co i gdzie jest wyświetlane ?
    Swoją drogą to bardzo ciekawa "przypadłość'.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.