kasztanowy cesarz

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika agbiko, 4 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Witam
    Czy tylko u mnie kasztanowy cesarz nie chce się zebrać kombajnem? To jakiś błąd czy tak ma być? :)

2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

agbiko podobnie jak farmerskie jajka niespodzianki Kasztanowego Cesarza zbierasz ręcznie, nie kombajnem.

3. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Troszkę to dziwne, bo to przecież zwykły item, ale skoro tak jest to temat można zamknąć. Pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy uroczego cesarzyka :)

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Moim skromnym zdaniem,to ten item taki zwykły nie jest ,ponieważ szczęśliwym posiadaczom co 48h daje :800 TPD i 100 % więcej PD z tropikalnych roślin i drzew (przez 1 godzinę).
    Przy okazji gratuluję miejsca w TOP :)
    Czy masz jeszcze jakieś pytania?

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

dodam jeszcze ze piekarnie bobrow czyli item z Top 500 z 2012 r. tez trzeba odpalic recznie

6. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Ale ja mądra jestem;);) Nawet nie wiedziałam, że cesarz daje bonus PD. No cóż za głupotę się płaci, oczywiście nie zmieściłam się w tej godzinie ze zbiorem z BahamyxDxD
    Dziękuję za oświecenie i gratulacje. I proszę już zamknąć ten kompromitujący mnie temat:p;)xD

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i zamykam ;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.