kasztanowa robota

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Izunia2001, 12 listopada 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Izunia2001

Izunia2001 Forumowy żółtodziób

Witam,mam problem.Postawiłem na ozdobnym podwójnie item 'kasztanowa robota',obawiam się czy będę miał co postawić na rząd chmur.Czy po wykorzystaniu bonusów rzeczywiście da się zdjąć ?,bo teraz mogę tylko usunąć bezpowrotnie.Pozdrawiam.

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj:)
    Po wykorzystaniu bonusów itemy jak najbardziej możesz zdjąć z pola i w żadnym wypadku ich nie stracisz. Po usunięciu trafią do Twojego inwentarza dekoracji, tam gdzie masz wszystkie inne - nie wystawione na łąki czy na gałązki pnącza - itemy.
    Możesz itemy usunąć już teraz, nie czekając na wyczerpanie bonusów, ale wtedy te bonusy - czyli w przypadku Kasztanowej roboty 5 zbiorów po jednej imprezowej wejściówce - faktycznie utracisz. I właśnie to oznacza komunikat, jaki dostajesz przy próbie usunięcia itemu z łąki.

Czy masz jeszcze pytania?

3. Izunia2001

Izunia2001 Forumowy żółtodziób

Dziękuję bardzo.Nie mam pytań,miłego dnia życzę.

4. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Również miłego dnia życzę:)
    A skoro wszystko już się wyjaśniło, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.