Kasztankowe pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Bartek2424, 15 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Bartek2424

Bartek2424 Czeladnik forum

Gdzie mogę znaleźć info. na temat kasztankowego pnącza? I dodatkowo czy można je jeszcze teraz zdobyć i jeśli tak to gdzie, za ile?

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

3. Bartek2424

Bartek2424 Czeladnik forum

Dzięki, szału nie ma bo o 5% większa efektywność super nawozu więc nie mam czego żałować :)

4. Agata00755

W połączeniu z kerstolem i białą niewinnością masz już 20% większą efektywność SN.

5. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Jeśli masz uszlachetnioną cebulę, róże , goździk i w slotach dasz kerstol i białą niewinność to na super polu podlanym super nawozem uszlachetniona roślina (goździk, róża, cebula)rośnie w ciągu sekundy.Oczywiście z pnączem kasztanowym to wszystko musi być włączone.

tosia lubi to.
  6. Agata00755

Nie tylko te 3 roślinki ;)
    Tu znajdziesz więcej na ten temat:
    4. Dojrzewanie roślin w ciągu 1 sekundy: KLIK

tosia i draculik34 lubią to.
  7. draculik34

draculik34 Chodząca legenda forum

Podałam te najpopularniejsze :)

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Bartek2424, czy po zapoznaniu się z informacjami podanymi przez Graczy (za co ślicznie dziękuję) masz jeszcze jakieś pytania?

9. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Dalszych pytań brak więc temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.