kasztankowe pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika 1Ninjok1, 31 maja 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 1Ninjok1

1Ninjok1 Wyjątkowy talent

Witam.
    Jeżeli zdobędę wszystkie itemy potrzebne do kasztankowego pnącza to ono pojawi mi się jako dostępne (na chwile obecną nie mam ani pnącza ani itemów)

2. piechanna

piechanna Analityk forum

Jeżeli nie zdobyłeś/aś pnącza w evencie w którym był, to teraz już go nie będziesz
    miał/a, gdybyś nawet zdobył/a wszystkie itemy. A itemy można zdobyć tylko podczas
    eventu G&T.
    Chyba że może kiedyś nastąpi wyprzedaż tego pnącza ?

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Niestety nie.Nawet jeśli zdobędziesz itemy (np..podczas Gift&Trade)na jakikolwiek rząd,który był do zdobycia we wcześniejszym evencie,to rzędu nie aktywuje.Dotyczy to wszystkich eventowych rzędów,w tym również rzędu z eventu "Święto kasztana".
    Od czasu do czasu bywają wyprzedaże itemów ze wcześniejszych eventów (>>>klik<<<),wtedy można kupić pojedyncze itemy, jak również pakiet itemów wraz z rzędem na pnączu.Ale czy kiedykolwiek będzie wyprzedaż akurat tych itemów i kasztanowego rzędu ,tego nie da się przewidzieć.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

piechanna, dziękuję za pomoc.

4. 1Ninjok1

1Ninjok1 Wyjątkowy talent

dziękuje, tak też myślałem... do zamknięcia

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę,życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.