Kasztan

Discussion in 'Archiwum - pomoc' started by annapop71, Feb 20, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. annapop71

annapop71 Młodszy ekspert

Gdzie moje kasztany? miałam drzewa , teraz nie mam..zaraz sprawdzę co jeszcze przepadło..

KsiądzxD likes this.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

annapop71 z konta nie ma prawa nic samoistnie zniknąć. Jeśli miałaś drzewa Kasztanowiec i nie pozbyłaś się ich np. w Gift&Trade to muszą być.

Jeśli jednak masz jakieś wątpliwości to zapraszam do PT: Pomoc Techniczna, w celu sprawdzenia konta.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

3. annapop71

nie ma prawa a zniknęło..a napewno nikt na moje konto nie wchodzi po za mną ..nie wiem od kiedy nie ma , teraz zauważyłam ..to nie pierwsze raz, moja sąsiadka tez kiedys pisała ze u niej jakieś drzewa zaginęły , jak były wymiany podsyłałam Jej..

przejrzałam dokładnie pola i magazyn...nie ma..

Twoje posty połączyłam. Jeśli chcesz coś dopisać, to korzystaj proszę z opcji "Edytuj" przy poprzednim swoim poście.
    Proszę zapoznać się z poradnikiem --->KLIK
    Tutaj można poćwiczyć --->Wątek do ćwiczeń

SMOD_Atena

Last edited by moderator: Feb 20, 2021
  4. SMOD_Atena

Jak gram ponad 10 lat to nic mi z farmy nie zniknęło, z obserwacji wiem też, że w różnych przypadkach "zaginięcia" okazuje się, że drzewa czy zagrody albo zostały wysłane/wymienione podczas Gift&Trade lub oddane do Ekspresu, i tak jak wyżej napisałam - zapraszam ze zgłoszeniem do PT i sprawa będzie wyjaśniona.

Czy tutaj chcesz jeszcze o coś zapytać?

5. annapop71

widocznie ja mam pecha ..ale mówie jak jest, i strasznie mnie to wkurza..judaszowiec tez kiedys zniknął..zgłosić moge , chociaz wiem że i tak nic nie uzyskam..przykre to , po też gram od bardzo dawna..

6. SMOD_Atena

Zamiast się niepotrzebnie denerwować napisz proszę do PT, Twoje konto zostanie sprawdzone i dowiesz się gdzie podziewają się Twoje drzewa.

A skoro tutaj nie masz już pytań to temat zamykam.

Thread Status:
Not open for further replies.