kary w grze vs kary na forum

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika -kangoo-, 29 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Odnośnie tego OO:
    https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/grzybobranie.27485/#post-853936

W grze jest tak, że jeżeli ktoś trochę oszukuje, to dostaje trochę nagród. Czy tak samo jest na forum? Jeżeli np. napiszę brzydkie słowo, to dostanę trochę kary z cennika kar czy całą? Czy obecnie są inne zasady, niż gdy byłam tu pól roku temu? Pytam, bo zafascynował mnie ten temat :)

myszulka i aweva55 lubią to.
  2. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

-kangoo- Ty jak i inni Gracze otrzymasz karę adekwatną do przewinienia, zgodnie z wytycznymi, jakie mamy na forum oraz w grze, a co cytowanego ogłoszenia Gracze jak napisane jest w ogłoszeniu zostali ukarani blokadą konta w grze, zgodnie z regulaminem.
    Pozostałe decyzje dotyczące rankingu TOP 1000 podjęte zostały przez Community Managera oraz International Community Managera, ja je tylko przekazałam na forum.

3. -kangoo-

-kangoo- Baron forum

Zażenowanie lekkie wyczuwam... ;) Dziękuję za odpowiedź. Nie mam więcej pytań.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Ja również dziękuję, miłego wieczoru życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.