Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

pomaranczowe misie i drzewka xxl to pech? to czego Ty sie spodziewalas? samych rozowosci i nowosci TS?
    przeciez to bardzo dobry wynik :)

2. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

event fajny, dodatkowy itemik - ten najbogatszy w punkty - wpadł + jeden ten mały - nie jest żle
    TS-y wystwione - na farmie obrodziło w 3 jarzęby na Bahamce nic specjalnego z drzewek ale za to wpadły tygryski - moje pierwsze, no to się zostały - pohodujemy trochę zwierza a co

Nutka i gosiagosia60 lubią to.
  3. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

.

Może i dobry . misie akurat mam łudziłam się cały czas na chociaż jedne borsuczki i i zagrody z baha których nie mam. Cały czas mi wychodza papugi i małpy . Z tych drzew jedynie cieszę się ze słodliwki xxl bo akurat jej nie mam. A tak to wszystko mam. A o różowościach nawet nie marzęxD

Na 289 poziom na baha jeszcze mi sie nie trafily ts z eventów i ani zakupu za florki zagrody tygrysa , flaminga, mrówkojada i czerwonych pand .Kiedyś się ich może doczekam. Jak dla mnie im jest wyższy poziom to nowości nie wychodzą

Ostatnie edytowanie: 9 sierpnia 2016
  4. magosiek34

magosiek34 Naśladowca mistrzów

A ja mam 2 tygrysy, 3 x mrówkojada i czerwone pandy - właśnie ze zdobycznych tsów. Nie kupuję zagród :)

Nutka, pati_1980 oraz _Ola_Z_ lubią to.
  5. 7jessy75

7jessy75 Wyjątkowy talent

Udało sie zdobyć pnącze, ale całego eventu niestety nie ukończyłam. Zbyt mało czasu dla farmy wirtualnej, bo w realnej żniwa pełna parą.
    Zaczęłam dopiero o 18tej pierwszego dnia, ale pierwszy zbiór zebrałam dopiero o 21szej. Potem posiałam jeszcze jeden na dużych z SN,potem już na małych z cmj na noc i następnego dnia zebrałam i posiałam rano jednak mogłam zebrać dopiero wieczorem o 20tej.
    Trzeciego dnia posiałam i zebrałam rano, po południu i wieczorem posiałam już na noc. W sobote także posiałam rano ale zebrałam dopiero około 20tej. W niedziele nadgoniłam troszke i wczoraj wieczorem udało mi sie zdobyć pnacze. ;)

Siałam rośliny tylko za 3 kroki.
    Ale za to dużo zarobiłam :p. Na samej trzcinie coś koło miliona, a poza tym na sianie, ziemniakach, bambusie i jeszcze cos tam sprzedałam , ale dokładnie juz nie pamiętam co to było.

Ukończyłam tak
    koza - 5 (3 gwiazdki)
    świnka - 8 (5000sg)
    owieczka - 10 (6000pd)
    małpka - całość - czyli tylko 1 dodatkowy item

ale jak na tak niewiele czasu jaki miałam dla farmy - to chyba całkiem nieźle ;)

6. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

dziś odsłoniłam TSy i miłe zaskoczenie - mam borsuki jupii :inlove:
    poza tym kilka XXL na farmę i wyspę oraz Nerkowca :inlove:
    Miecio zadowolony

7. karolamba

karolamba Baron forum

ja zakończyłam event na poziomie 12-11-12-12 zabrakło dosłownie 1 zasiewu balonowych kwiatków ale trudno sie mówi jak po nocach sie nie wstaje :D

8. kevin

kevin Forum Pro

Może to przez ten twój pesymizm ?? ja koło 100lvl dostałem pierwszą różową zagrodę (wielbłądy:D) ze zdobycznych ts-ów mam 3 tygrysy po 2x mrówkojady i flamingi i jedne pandy czerwone ( nie kupuje ts , nie widzę takiej potrzeby, prędzej czy później i tak wpadają) to chyba trochę przeczy twojej teorii że im wyższy lvl tym rzadziej nowości :p

Nutka lubi to.
  9. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

Nie ma u mnie pesymizmu , zawsze jak wystawiam ts mam nadzieje ze mi w końcu wyjdzie to czego nie mam .
    A przy takim evencie, który teraz był i człowiek się męczył do końca to liczyłam choć na jedna zagrodę której nie mam i bym się z niej cieszyła i nie żaliła . Jak mówisz prędzej czy pózniej wyjdą u mnie to będzie za jakiś czas , gdzie wejdą nowe zagrody z ts. Gram prawie od samego początku i zawsze tak miałam a nowości dostawałam od dobrych ludzi na g&f i za to im dziękuje :). Może masz większe szczeście co do nowości i niech tak ci zostanie;)

Nutka, Magdam.1__ oraz ŚNIEGULICZKA lubią to.
  10. kacper_07

kacper_07 Ambasador forum

Gratulacje, Tobie i wszystkim, którzy ukończyli;). Ja skończyłem, bez pilnowania z zegarkiem w ręku, bez wstawania po nocach, SN i SNZ zużyłem tylko na 2pierwsze rozsiewy(posiadam tylko 1szt baobabu- zdobyty wieki temu). Event zakończyłem w sobotni wieczór- czyli jak na mój poziom(89) to całkiem nieźle uważam8)

11. *Gosza

*Gosza Naśladowca mistrzów

12-8-12-12 Całkiem nieźle jak na zakręcony event :) wprawdzie znów nie doczekałam się upragnionych tygrysów, flamingów ani borsuków, ale dostałam fabrykę bikini i pomarańczowe małpy:) zawsze to coś :)

Nutka, gocha0201 oraz ^ateba^ lubią to.
  12. gocha0201

gocha0201 Nadzorca forum

Podchodziłam sceptycznie do eventu, bo jakiś taki udziwniony. Teraz pnącze odpalone z ts bugwila czy jak jej tam, jakieś xxl i pomarańczowe sowy i karpie koi. Nie zrobiłam 100% ale w sumie jestem zadowolona.

Nutka lubi to.
  13. visa77

visa77 Komandor forum

Jak wszyscy się chwalą TSami to ja też :p dostałam wydry, borsuki, bugenwillę :inlove:
    reszty lepiej nie komentować -.-

14. kolobrzeg

kolobrzeg Analityk forum

Do mnie też wreszcie zawitała bugenwilla, nawet dwie. Bardzo się ucieszyłam. Jaki jest jeszcze efekt eventu? Wszystkie pola w zagrodach i warsztatach. Żeby tylko nic nie siać xD

mysza199710 i Nutka lubią to.
  15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

I dobrze, bo kolejny event hodowlanyxD A event zakręcony, fajny i, co najważniejsze, wymagający myślenia;) TS'ów nie odkrywam, bo odkrywał będę chyba stówki hurtowo:D Mniejsze rozczarowanie;)

kolobrzeg lubi to.
  16. mysza199710

mysza199710 Koneser forum

Witam.Mam podobnie, tylko na bahamie z racji czasu wytwarzania pasz przewaga drzew. Co do eventu katorga jak dla mnie

kolobrzeg lubi to.
  17. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Też nie siedziałam non stop przy laptopie, bo zwyczajnie, nie mam czasu. :)
    Masz rację. :) Mimo edytowania cytowanego przez Ciebie fragmentu mojej wypowiedzi wyraziłam sie nie precyzyjnie.
    Podczas wyprzedazy lub sprzedazy mozna było kupic pnacze z itemami lub pojedyncze itemy. Sama swego czasu kupiłam swinke podskakujaca na pilce. Droga była. Tak droga jak Turbo Młyn. :D :music:
    Z racji "pomyłek" (wg mnie zwykłej manipulacji w celu zwiekszenia sprzedazy smoczkow) ze strony zarzadzajacych grą spodziewam się juz "wszystkiego" niekoniecznie najlepszego. :sleepy:

Event ukonczyłam na poziomie 8-5-12-12. Zuzylam w ostatnim etapie ok 600 sztuk sn.

tynia147 lubi to.
  18. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Mariola, post usuwam, jako spam.

19. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękujemy za Wasze opinie, wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.