Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. visa77

visa77 Komandor forum

Ja też xD podobało mi się

agniecha$ i ankak106 lubią to.
  2. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Bliziutko było do zdobycia pnącza, 8 poziom u 3 zwierzaków dawał pnącze : ( Jak miałaś u 4 zwierzaków 7 poziom to niestety taka taktyka nie sprawdziła się w Twojej sytuacji ;)

3. Wrzosowisko3

Wrzosowisko3 Naśladowca mistrzów

Rzut na taśmę zrobiłem w całości - chociaż planowałem mniej (do poziomu 8, który miałem w niedzelę).
    ale dalej siałem ewentówkę, a że trafiłem (odpuściłem całkowicie balonowe kwiaty) to dziś zrobiłem pozostałe zwierzaczki.
    Za chwilę wystawię "tajemniczości" i zobaczymy co będzie nowego.

Nutka, draculik34 oraz bari06 lubią to.
  4. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Pierwszy raz od niepamiętnych czasów nie narzekam na zagadkowe drzewa na wyspie:)
    tamaryndowiec xxl, achacha xxl, nerkowiec, mangostan i drzewo rollinii

5. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Ja też całego ewentu nie skończyłam , małpka 12 poz. i owca 12.poz. zostały nakarmione do syta, koza na 9 poz. a biedna świnka na 1 poz.:cry:
    Nie chciało mi się więcej siać , siałam tylko mak ( 40.890 ) , może jakbym siała wszystkie roślinki wszystkie zwierzaki były by nakarmione. Ale pnącze zdobyte i 2 dodatkowe itemy także. :inlove:
    Z zagród dostałam: flamingi i mrówkojada , na farmie żaby i osły pomarańcz.
    Z drzewek urosły : tabeluja :inlove: ( moja pierwsza ) i 4 XXL - ki.

6. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Ehh..no to ja dołączam do grona osób, które nie skończyły eventu w całości. Skończyło się na poziomach: 12 11 12 8 No nic te 2 polówki zdobyte dodatkowe i to najważniejsze, szkoda, że tak niewiele zabrakło do itemu 1 polowego, ale czas już nie pozwolił na zrobienie tego poziomu.

Ostatnie edytowanie: 9 sierpnia 2016
  7. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Witaski -skoro wy się "chwalicie" nie ukończonym eventem to i ja dołączam do was:pZostała mi świnka na 8-ym poziomie :oops: no ale cóż nie rozdwoję sięxDxDxD
    Teraz będę "zbierać" itemy na G&T są zarąbiste;)xDxD

8. mahartka

mahartka Baron forum

Hihihihihihihihi :):):):) ze zdobytych zagadek właśnie odkryłam brakujące drzewko na farmie i zagrodę na wyspie :):):):):)
    bardzo mi się event podobał:)

elwira17, bari06 oraz Nutka lubią to.
  9. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

Ja jeszcze czekam 2,5 h za ts -ami z eventu. Ale z moim szczęściem będą starocie i pójdą do paska a tak czekam za borsuczkami którymi nie mam:sleepy: i na baha brakuje mi tygrysków, mrówkowajód, flamingów i czerwonych pand. Czy w końcu mi wyjdą:wuerg:

visa77 lubi to.
  10. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Pnącze działa,ale eventu nie ukończyłam,nie podoba mi się mordercze sianie terror badyla .Reorganizacja farmy,nie cierpię rozwalać łąk tylko na jeden event.Pracuję i mam też realne fajne życie.Nie mam zamiaru wolnego czasu przesiedzieć przy kompie z zegarkiem w rękuNigdy więcej nie tknę takiego eventu.Gra ma sprawiać frajdę nie frustrację:(:(:(

0olimpia0 i bari06 lubią to.
  11. toDzasta

toDzasta Komandor forum

U mnie eveent zakończony na 8-4-12-8:cry:

12. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

A ja pochwalę się eventem ukończonym dzisiaj o godz 13.45..Niepedagogicznie i niezdrowo napchane słodyczami maluchy odleciały na karuzeli ,każdy z 12 poziomem.

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Z ciekawych TS-ów mam Tamaryndowiec XXL,Amherstię XXL i Plumerię XXL :music: Na farmie bez szału ale drzewka mogą być.Za to zagrody wszystkie do paska :(

14. edyta368

edyta368 Aktywny autor

a ja stawiałam teraz dodatkowe itemy na wyspie i mam pytanie ? czy dwie skrzynki z lizakami zamiast brykającego czegoś tam to pomyłka czy tak miało być bo co prawda zrobiłam event ale dalej go nie ogarniamo_O

15. -Maud-

-Maud- Stały bywalec

Tak miało być. :)

16. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

wiedziałam ze nic mi nie wyjdzie>:(>:(>:( nie wiem po co tak się męczę nad tymi eventami:mad: zagród kiwi i pomaranczowe niedzwiedzie , baha papugi ++ i pomarańczowe małpy. Z dzrzew baobab xl, wampee, tamaryndowiec xxl r razy , słodliwka xxl , tabeduja 2 razy , japońskie drzewo wiśniowe xxl, niesplik japonski xxl i tarnina xxl. Moja farma jest pechowa:(

visa77 lubi to.
  17. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

Pomimo wyjazdu na wakacje, trochę odcięcia od internetu, udało mi się nakarmić zwierzątka do 12 poziomu, tylko świnkę do 9. Zagrody i drzewka takie sobie, ale też jakoś nie mam powodu narzekać, wszystko się przyda :)

azikowo i toDzasta lubią to.
  18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Miśki w pomarańczu nie są złe-tamaryndowiec,niesplik i słodliwka w XXL też nie jest źle,nie narzekaj:p Mogło być gorzej...;)

19. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Event nie ukończony:)
    Co tam, inne sprawy miałam do załatwiania.
    '
    Jedna gałązka mniej do klikania a za zdobyte itemy ugram coś na G&T:)

Poziomy zwierzaków: 6,7,6 1

Nutka i gosiagosia60 lubią to.
  20. Mirela19

Mirela19 Czeladnik forum

Udalo mi sie przed samym końcem :D Takie male urwisy a ciagle czegos chcialy :D Zwierzaczki mialam na poziomie 9-1-9-8

Nutka lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.