Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. angelapl

angelapl Czeladnik forum

nie ma, na 1000%, bo nic na nich nowego już dawno nie zmieniałam, ale mimo to i tak już sprawdzałam

2. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

A możesz dodać screena? Modowi wówczas byłoby łatwiej sprawdzić, czy na pewno go powinnaś mieć:)

3. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

skończyłam na poziomie 8-10-12-12, może być, to jest jeden z niewielu, którego nie ukończyłam. Pnącze oczywiście działa.

bari06 i -mala159- lubią to.
  4. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Pierwszy od dwóch lat event który nie ukończyłem w całości ale pnącze działa:).
    Wolałem korzystać z wakacji niż orać, chociaż szkoda itemu "Skrzynka z lizakami":(

5. marynia53

marynia53 Cesarz forum

wszystkie urwisy brykają i są zadowolone. I ja też:):):):)

0olimpia0, -mala159- oraz gosiagosia60 lubią to.
  6. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Skończyłam event nie cały,bo świnka została na 7 poziomi brak roślinki,a i tak by mi już nie urosła,bo świnia chce balona,a ostatnie balony zebrałam o 12 :) Ale tak jestem zadowolona,bo mam pnącze i tygryski :D

7. rysio

rysio Półbóstwo forum

Czas na podsumowanie.
    Calego eventu nie konczylem na wlasne zyczenie (11/10/10/11). Szkoda mi bylo wymieniac zasoby ze spizarni na PD i TPD ew. SG.
    Skonczylem 2 dni temu po niestety 2 wlasnych bledach:
    - najpierw naprodukowalem najmniej potrzebnej rosliny ewentowe
    - 1 x zapomnialem przed zbiorem wlaczyc CMJ+
    Ewent ciekawy, cos nowego bez wypadajek. Jedyna negaatywna uwaga to ustawienie nagrod, te ktore byly na koncu wg byly malo interesujace, stad decyzja nie robienia do konca.
    TSy : powtorki i jeszzce raz powtorki do paska, na 4 zagrody i 10 drzew tylko 2 nowosci - baobab XXL oraz bugenwilia
    Niestety nadal omijaja mnie z uporem maniaka: borsuki, tygrysy i mrowkojad; nerkowiec, dracenia, zlotokap oraz rollinia.
    Czekam na "kolejne rozdanie" i pozdrawiam walczacych

8. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

podobni nic dwa razy się nie zdarza...
    tylko podobno
    rano zapomniałam o chutneju, teraz znowu zapomniałam o chutneju.
    tym sposobem brakło mi 6 lizaków
    9-9-12-2
    a mogło być trzy kolejne poziomy gdyby nie skleroza
    choć, to w sumie niczego zasadniczo by nie zmieniło :)

i tak już kompletnie na podsumowanie:
    event zaczęłam z jednodniowym opóźnieniem, bo znowu zapomniałam, że coś się zaczyna :)
    nie wstawałam po nocach na zasiewy
    nie miałam opracowanego planu
    siałam mak, a od czasu do czasu jakiegoś lizaka, czy balona
    SN wydałam na pierwszy zasiew i dziś na kilka pól (6 albo 8, już sama nie wiem)
    kombajn był z kuponów
    nie wydałam ani złotówki na event, nie byłam przykuta do kompa - pnącze działa i mam jeden dodatkowy item - można? można

xBabciaEwa i -mala159- lubią to.
  9. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Jak nie znalazłeś to zapraszam do Pomocy Technicznej.

Przegrałam przez własną głupotę :) Tak się nakręciłam, żeby skończyć, że zmarnowałam super nawóz i czas nie na tą roślinkę, co trzeba :) Ale w sumie pnącze jest, podwójne itemy, które można było wygrać też mam... Może nawet tytuł lamy roku dostanę :D

10. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

xDxDxDxDwłasnie skończyłam w całości event . Wsystkie zwierzaczki na 12 poziomie:D

11. oset53

oset53 Chodząca legenda forum

Witam
    No to rzutem na taśmę ukończyłam cały event:)

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja eventu nie ukończyłem:p Ale chcę takich więcej:);) !!!

bari06, visa77 oraz _Ola_Z_ lubią to.
  13. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Draceny i złotokapu z sadzonek nie dostaniesz - do kupienia są jedynie w atrakcyjnym zakupie drzew ;)

Ja za to kompletnie zapomniałem wystawić TS-y na wyspę, chociaż na cuda nie liczę :p

xBabciaEwa lubi to.
  14. krystynka5070

krystynka5070 Młodszy ekspert

Gratuluję :)
    Ja mam na 12 poziomie- oprócz jednego zwierzaka , który utkwił na 6 poziomie

bari06, xBabciaEwa oraz pati_1980 lubią to.
  15. kunegunda4242

kunegunda4242 Naśladowca mistrzów

10-12-8-12 jest dobrze. I tak nie sądziłam, że tyle uda się zrobić.:D

16. dzoanaa

dzoanaa Mieszkaniec forum

Ja z założenia nie planowałam zrobić całego eventu. Pnącze działające mam:p a z ts: czerwone pandy i anakondy, kiwi i osły tygrysów i borsuków jak nie było tak nie ma:music: drzewek jeszcze nie wystawiłam

bari06 i xBabciaEwa lubią to.
  17. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Niestety wredny prosiak został na 4 poziomie :( reszta wbita na 12. Pierwszy event od dawna, który na prawdę starałam się zrobić, ale nie zrobiłam.

18. Małgosia48

Małgosia48 Zaawansowany

byłam na 7 poziomie

xBabciaEwa lubi to.
  19. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

i ja nie zrobiłam całego, ale to wina troszkę imprezki, która ograniczyła mi dostęp do komputera, gdyby nie to to myślę że udało się zrobić całośc

rzutem na taśmę jeszcze małpkę nakarmiłam do syta xD

ale o 13:58 mnie wylogowało i przez 3 minuty nie mogłam się zalogować :mad:

xBabciaEwa lubi to.
  20. jaadao

jaadao Wyjątkowy talent

U mnie 12-9-12-12. Miłe zaskoczenie, miały być same 8. xDxDxDxDxD

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.