Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Nie żałuj. Masz fajne pnącze i 3 dodatkowe dobre itemy:) Ja już od jakiegoś czasu z góry planuję, że nie zrobię tego czy innego eventu w całości. I jakoś nie czuję żalu z tego powodu;)

Nutka, -Maud- oraz Renia1920 lubią to.
  2. mahartka

mahartka Baron forum

no i koniec eventu na poziomie 12-1-12-12 :) nie powiem żeby lekko było ;) ale ogólnie mi się event podobał z tą losowością roślinek eventowych :) mniej z tymi ze stodoły - na przemian ziemniaki/rabarbar/siano/trzcina cukrowa -.- co chwila trzeba było dosiewać - zostawienie po jednym polu i na farmie i na wyspie na sianie do stodoły było dobrym pomysłem - nie musiałam biegać na targ :):)

Nutka, Renia1920 oraz visa77 lubią to.
  3. ruda120

ruda120 Ekspert forum

ja doszłam do drzewek TS i na tym koniec - taki był plan i udało się go wykonać , w końcu są wakacje i nie chce mi się aż tak harowac na farmie 8)8) Pozdrawiam walczących :music:

Nutka i Renia1920 lubią to.
  4. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

No i koniec ! Zrobiłam całość, nawet się tego nie spodziewałam . :) Można zrobić cały event bez realnego grosza, zużyłam około 300 szt SN, cjm 5 szt +babeczka, jak uzbierałam to dodawałam obornik. Zostało mi 800 lizaków, 300 maków, 200 piernikowej róży i 200 balonowych kwiatów. Z ts-ów na głównej - żółte sowy i pomarańczowe indyki - jak na 97 poziom to mizerota, ale darmowa.
    Pozdrawiam Wszystkich ! :)

5. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;)
    ewent w calosci skonczony w nocy po polnocyxD, ostatni zebralam item" balonowy expres", juz z zamknietymi oczami postawilam na lesnej:D, rano szybko sprawdzilam czy tam jest, czy mi sie sniloxD, ale jest, teraz porzadki na farmie, drzewka na swoje miejsce i zwierzaki tez, z ts-ow, hmm, powtorki, na bahamie drzewka postawilam z rana, moze jakas nowosc wpadnie:),
    powodzenia walczacym jeszcze, i milego dzionka;)

6. mariola173

mariola173 Czeladnik forum

Witam w piękny ranek:) Brakuje mi tylko pnącza i nie wiem jak przenieść te zwierzaki na poziom 8 żeby to pnącze zdobyć:) Normalnie pustka w głowie się zrobiła i nic nie przychodzi mi do głowy:) Może mi ktoś z Was podpowie, z góry bardzo dziękuję:)

Renia1920 lubi to.
  7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

dziękuski słoneczko:inlove:
    a jak Tobie poszło????
    mam pytanko:z TS eventowych dostałam tamarillę XXL,nie mam zwykłej,czy jak schowam ją do paska to będę mogła potem postawić na łące,czy będę musiała czekać aż gdzieś jakimś cudem dostanę zwykłą?????????????

8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Hej porannie :) Nie skończę świnki-sadzonki na wyspę tylko jeszcze wezmę jak mi za 2:07 lizaki dojrzeją :)D )Świnia tylko najdłuższe zielsko u mnie chce-makiem gardzi :( No nic,3 dodatkowe itemy są,naklejka jest,jest oki :)

9. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    Walczę ze świnią xD:cry: na 9 skubana siedzi, pierdnikowych róż sobie życzy, za 20 minut zbiór i powinna na 10 wskoczyć, jak sie sprężę, to podlewając sn może się nawet uda skończyc całość :music:

10. visa77

visa77 Komandor forum

Zakończyłam evencik na poziomach 12-3-9-12 czyli więcej niż sobie założyłam xD
    Powodzenia tym którzy jeszcze walczą :D

11. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

udało mi się zdobyc pnącze dzisiaj rano. Ten event to była orka dla mnie zwłaszcza, że siałam tylko na głównej i Baha, bo w lesie to baobaby stoją i tych nie ruszam ;), błędy w poradniku też nie pomogły8)

Frytka2012 i Renia1920 lubią to.
  12. gosiak7777

gosiak7777 Naśladowca mistrzów

Witam Ewuś :D

O drzewko się nie martw. W pasku rozdzieli się na podstawę i nakładkę XXL ;)

W temacie: urwisy najedzone, dodatkowe itemy stoją na Wyspie Skarbów.

Nutka i Renia1920 lubią to.
  13. pierr90

pierr90 Hrabia forum

Łaaa!! Właśnie skonczyłam event jejejejeje!!

14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witaj gosiaczku:D
    grateczki skończenia eventu:D
    dzięki:*
    to teraz spokojnie przeniosę drzewko z wyspy do deszczowego lasku:D

Renia1920 lubi to.
  15. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dosiane i polane sn, za godzinke z małym haczykiem będzie koniec:p
    takim oto sposobem, zakładając że żadna kleska zywiołowa mnie w tym czasie nie nawiedzi, skończę event rzutem na taśmę i do roboty xD

16. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

U mnie jest tak, i tak zostanie :p

Sam nie wierzę, że się udało, mimo iż siałem sam mak :D Gdybym siał rośliny za 3 kroki, pewnie zrobiłbym całość ;) Ale przez wakacje lenistwo mi się wkradło i postanowiłem pójść prostszą drogą... :music::music:

17. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Koniec eventu! : D

Nutka, Frytka2012 oraz Renia1920 lubią to.
  18. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

Skończyłam :D Zadowolona z siebie jestem :)

19. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Witam :)Stan na chwilę obecną 12,3,11,12:inlove: czekam na migoczące coś tam:p żeby nakarmić owieczkę do końca i bastaxDno nie ukrywam że zrobiłam ten event bo coś spać nie mogę:p w dzień napięty grafik a w nocy ... hmmmxD Ale zadowolona jestem z tego eventu bardzo:D

20. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Nie zdobędę pnącza, ale mam wszystkie itemy. Braknie przejścia jednego zwierzaka z 7 na 8 poziom, ale jestem zadowolona z tego co mam, bo nie zanosiło się na tyle. Moje zwierzaczki zdecydowanie preferowały lizaki i pierniki.
    Dopijam kawę i wracam do malowania kuchni. To mój własny event z super nagrodami - porządek i czyste ściany xD.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.