Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Hej Ewcia , ....... czytałam , że jeszcze siejesz ......
    Ja mam już luzik do piątku , żadnego siania , drzewa i zagrody na farmie . Trzymam kciuki za wszystkich , żeby się udało .:)

2. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ano sieję,trochę z nudów,bo siedzenie 24 godz. na dobe prowadzi do psychiatryka,trochę wychodzę,ale głównie do przychodni na zmianę opatrunku,czasem do sklepu,ale nie za wiele,to choć sobie na farmie posieję..................
    za 32 min. zbieram mak i lecę do przychodni..............

ross2, tosia oraz xBabciaEwa lubią to.
  3. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Event skończyłam w niedzielę przed południem. Obsadziłam wszystkie pola drzewami nawozowymi i drzewkami xxl, co oznacza, że poza zbiorami 2 x na dobę (załatwiam temat kombajnem) nie mam co robić:( Gdybym wiedziała, że okoliczności przykują mnie dziś do fotela (i do kompa), nie sadziłabym drzew, tylko coś sobie siała na targ - choćby i pszenicę... Nie wiem, czemu nie lubicie siać. Co innego można w tej grze robić? Patrzeć jak owoce rosną na drzewach?

4. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

I na tym kończę "zabawę" z tym eventem :)

"Skrzynka z lizakami" i "Balonowy ekspres" na wyspie skarbów.

Pozdrawiam :)

5. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Dziś jeszcze w domu to sieję i zajmuję się domowymi sprawami bo od jutra zajęcia w terenie. :p Małpka nadal na 10. Mam dosyć tego siania już:pxD-.-

Renia1920, tynia147 oraz tosia lubią to.
  6. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

i jakimś cudem na 24 godziny przed końcem eventu udało sie odpalić pnącze xD

nadal sieję eventówkę, może jeszcze jakieś nagrody się uda zebrać :music:
    a może też jakimś zrządzeniem losu wzbogacę się chociaż o jeden item :)

7. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ostatnie doniesienia eventowe:
    małpka na finiszu 10 poziomu,za godz. 20 min. zbieram pierniczki i przekonam się czego małpka zażąda na 11 poziomie.................
    a narazie idę do przychodni na zmianę opatrunku..........................
    słuchajcie mam pytanie z innej beczki:
    czy nie mając 40 poziomu można zjeść jabłecznik z cukinią??????????????
    kurcze zapomniałam już,a wysłałam kurczaczkowi jabłecznik:oops:

Ostatnie edytowanie: 8 sierpnia 2016
  8. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Ewcia oczywiscie,ze mozna zjesc;)

9. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

U mnie tak sprawa się ma:

Małpkę zostawiam w spokoju, nie trzymam 4 polowych itemów, skupie się na kozie i owcy. Może uda się chociaż te itemki od nich zgarnąć. I przy dobrych wiatrach z świnią się uda, ale najprawdopodobniej u niej dojdę do 12 poziomu, ale niewiele mi zabraknie żeby skończyć.

10. michav765

michav765 Stały bywalec

Pomimo niechęci i sceptycznego nastawienia postanowiłem zrobić event i mimo że zbierałem ręcznie bez żadnych nawozów wyszło lepiej niż oczekiwałem:).

11. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

witam. ostatni zasiew i po evencie. miałem inny plan na niego ale poszło ,,tradycyjnie" inaczej. cha, ale dało radę. z ts szału zbytnio nie ma. na bahamce dostałem mrówkożery /pasuje/ a na faremce - do paska. jeszcze rosną drzewka na baha. ciekawe co będzie. pozdrawiam i życzę szybkiego ukończenia.

Renia1920, 0olimpia0 oraz tosia lubią to.
  12. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

16 zadań zrobione . Układ 2 -5 -5 -4. Trochę zmieniają się upodobania zwierzaków. Lekko kierują się w stronę "używek ", czyli ... maku :pxD. No i do tego chcą też balonów, znaczy szykuje się niezła impreza;)

Renia1920, tosia oraz toDzasta lubią to.
  13. spinka

spinka Młodszy ekspert

Hej, u mnie w kolejności poziomy: 4-1-5-4. macie jakieś propozycje co z tym fantem zrobić? Na polach rośnie mi mak.

Renia1920 i tosia lubią to.
  14. agatarolnik64

agatarolnik64 Ekspert forum

Pnącze odpalone wczoraj rano teraz próbuje zrobić resztę , owieczka na 12 małpka dobiega do 11 , a świnka do 10 tylko koza daleko w tyle (2) zrobię tyle ile się uda , a jak nie to trudno;):p .Wszystkim farmerom życzę miłego dnia i fajnej zabawy

Renia1920 i tosia lubią to.
  15. toDzasta

toDzasta Komandor forum

A to tak niechcący wyszło;) Bo i u mnie w miejscowości kartaczewo było więc dzień pełen imprez;) Nie pierwszy i nie ostatni raz tam byłam, bo niedaleko mam;):p
    Jakoś nie po drodze mi z tym eventem:( 6-3-11-7-.-

16. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Do pnącza na pewno dasz radę [​IMG] Postaraj się kozę i małpkę do 8 poziomu zrobić , potem jak starczy czasu to podgonisz resztę
    Trzymam kciuki :)

17. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

event ukończyłam w całości teraz nadrabiam braki w stodole

18. nixe00

nixe00 Okazjonalny autor

Jak Wam to tak szybko idzie!?
    U mnie to dopiero połowa 3, pomocy >:(:(:(

Renia1920 lubi to.
  19. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Siejesz na małych polach ze zjedzonym Chutneyem?
    Dzięki;) No mam nadzieję, za 2:21 zbieram balonowy kwiat

Nutka, gadek, tosia i dalsza osoba lubią to.
  20. nixe00

nixe00 Okazjonalny autor

Dlaczego kozę i małpkę?
    I sieje wszystko na tych największym polach, bo wychodzę na czysto z 4 nowymi nasionkami?
    Mam 55 level, a nawet nie wiem co to jest te pnącze :eek: :oops:

Renia1920 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.