Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wilandra

wilandra Analityk forum

Dobry :) Ja biedny żuczek walcze dalej z eventem:) mam 4 1 3 3. Owca i malpa na 4 i event uznam za zakończony ;)
    Przygotowuje się do kolejnego, bo jak zwykle jestem bankrutem i wiatr hula po stodole :)

toDzasta, Renia1920 oraz tosia lubią to.
  2. tosia

tosia Nadzorca forum

pnącze odpalone wczoraj ale z powodu braku kombajnu przywracam farmę do porządku dziennego i do kolejnego eventu:)
    SG powoli odrabiam ale w stodole pustki, które ostatnio ciężko nadrobić...dawno nie miałam tak przewianej stodoły, oj dawno...

powodzenia walczącym:)gratki dla tych co ukończyli i zgarnęli co chcieli:)

3. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Spoko loko, wykombinuję coś ;)
    lizaki sieje jakby co :p

4. jacekf

jacekf Komandor forum

w koncu event zakonczony ....... uffff. wszystko pozbierane a z pnacza mam 113 750 tpd i 35 000 pd. szkoda tylko ze to co 120 godzin. mogloby byc co 48 godzin..........;)

5. kresska

kresska Forumowy żółtodziób

hejo hejo a jak zostanie jedno zwierzatko czyli swinka a wszystkie inne beda juz na 12 lev to da sie ja zrobic czy zasie i nie bede miala jak jej odudzic ?????

6. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    po porannych zbiorach stan na karuzeli wygląda tak:
    kózka najedzona
    świnka najedzona
    owieczka na finiszu 11 poziomu (chce maku,dostanie go za 2 godz.48 min.)
    małpka jest na progu 10 poziomu (chce pierniczków,ale chyba nakarmię ją makiem za 2 kroki,tylko boję się czego sobie zażyczy na poziomie 11),prawdziwa małpa z tej małpki,może mi pomieszać szyki:(

agniecha$, Peonia oraz tosia lubią to.
  7. kresska

czy ktos mi odpowie ??? prosze :)

8. usiamik46

usiamik46 Stały bywalec

Witam :)) da się zrobić bo właśnie jestem w tym samym miejscu mam:-12-7-12-12

Nutka i Renia1920 lubią to.
  9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

tak da sie zrobic:)

toDzasta i tosia lubią to.
  10. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Da się

11. kresska

12. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

U mnie 10-11-7-11.Że nie zrobię w całości,to już pewne.Mój pierwszy nieukończony event od lat.Z 1200 sn poszło.7 mln zarobione - jedyny plus.

13. *ewa*

masz jeszcze szanse,nie poddawaj się:)
    a ja zbankrutowałam,musiałam kupować sporo produktów,bo w stodole zapasy niewielkie:(

14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Jutro rano do pracy,więc kończę o 7.Dziś nawet w nocy zbiór zrobiłam - cóż za desperacja,xD.Dziś coś tam porobię,ale jeśli wątpię że skończę.

15. *ewa*

ja w nocy nie wstaję................
    próbuj,to nic nie kosztuje,poza czasem.................
    powodzenia życzę,trzymam kciuki......................

Renia1920, foczunia84 oraz tosia lubią to.
  16. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Zrób sobie te trzy stworki, gdzie masz już prawie koniec, a potem owcę. Siej eventówkę na trzy kroki. Pod koniec oddawaj nadwyżki eventówki - nieważne 3 czy 2 kroki i powinnaś spokojnie zrobić całość.

17. klaudiaibartek

klaudiaibartek Młodszy ekspert

Fantastycznie ,28 h do końca ,jest pnacze i 4 tłuścioszki .
    Bez SN,kasztanka,bez FL ,tylko dobrze zaplanowany czas zbiorów.
    Oczywiście dysponuję czasem i dlatego było to możliwe.
    Gratulacje dla tych co juz mają i tych co nie odpuścili i nie odpuszczają .
    Brawo WY !

Ostatnie edytowanie: 8 sierpnia 2016
  18. *ewa*

mam 1.5 godz. do zbiorów,więc idę do łóżka dać odpocząć nodze:D

Renia1920 i tosia lubią to.
  19. PaniTopusia

PaniTopusia Aktywny autor

Ja jakoś tego eventu nie ogarnęłam od początku, poplątałam się+mało czasu miałam, na pnącze nie mam co liczyć :(, stan na teraz 4-4-7-4. Mogłam siać tylko jedną roślinkę i najwyżej wolniej się posuwać, a tak ciągle mi czegoś brakowało :( Kolejny raz się pytam kto ustala stopnie trudności eventów >:( jedyny plus-zarobione sg na targu ;) powodzenia walczącym!

Renia1920 i tosia lubią to.
  20. frixi77

frixi77 Ambasador forum

Dziendoberek :) czytam i widze ze takie narzekania byly a event pokonczony w calosci :) Brawo WY :p

Ja tez troche narzekalam i myslalm ze sie nie da ale zostala tylko świnka na 7 poziomie czasu jeszcze roche jest wiec moze sie uda i swinke dokonczyc :)

Pozdrawiam Wszystkich i milego dnia zycze :)

Event mnie calkiem wykonczyl hehe dobrz ze nastepny bedzie hodowlany i bez siania badyla sie obejdzie :p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.