Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Waldeusz1

Waldeusz1 Młodszy ekspert

Triada psów rządzi :)
    Zapewne dla ... Miecia xD

Peonia lubi to.
  2. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

Dzień doberek. Zgodnie z założeniami = 4x12 i na razie spokój od siania cukierków i innych cudeńek kolorowych. Wszystkim siejącym i karmiącym urwisy życzę powodzenia w dotarciu do upragnionego celu :):) Miłego :music:

skaliwa lubi to.
  3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

witam, sortowanie przedmiotow wedlug pD widzialam juz jakis czas temu, nawet działało, a ostatnio już nie....
    Ja zaraz zbieram lizaki, ustawiam szybko zagrody i drzewka na bahama i wstaje i trzeba jechac ;)
    nie bedzie mnie przez najblizsze 2 tygodnie na forum raczej, zza krzaka pewnie bede patrzec ;)
    z tsow na bahamie dostalam zolte malpy i pomaranczowe wielbłądy ;) flamingow dalej nie mam

edit:no i ewent skonczony :)
    bahama w drzewach, reszta w zagrodach, mozna jechac :)
    Powodzenia reszcie życze ;)

Ostatnie edytowanie: 8 sierpnia 2016
  4. gosiak7777

gosiak7777 Naśladowca mistrzów

Witam :)

Stan eventu: 10, 11, 12, 10. Świnkę i małpkę skończę ok. południa, bo wtedy pierniki dojrzeją. Z kózką pewnie będę walczyła trochę dłużej, bo baloników jej się zachciało, a ja ich ledwo 80 szt. miałam. Najważniejsze, że dziś skończę8) :inlove::D

Miłego dnia i tygodnia życzę ;)

5. kijjek

kijjek Czeladnik forum

podpowiedzcie mi jak mam zdobyc pnacze,slabo mi idzie a bardzo bym chcial.mam koza=4.swinia=5,owca=3,malpa=3,pomozcie

6. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Udało mi się skończyć cały iveny czego i Wam życzę miłego poniedziałku choć wolała bym żeby to był piątunio

7. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

witam z rana u mnie tak

8. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dobry ;)
    u mnie z rana
    12-5-12-8 , prawdopodobnie małpiątko jeszcze mam szansę na górę wyciągnąć, świnia raczej zostanie tam gdzie siedzi ;)

9. *Gosza

*Gosza Naśladowca mistrzów

Dziękuję za pomoc :)

Pepa2016 lubi to.
  10. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

3 zwierzątka muszą mieć 8 poziom wtedy dostajemy pnącze

toDzasta i skaliwa lubią to.
  11. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Dzień dobry:) U mnie wygląda to tak: 12-1-11-12, Na polach mam migoczący mak-to dla owieczki i będzie koniec. Zastanawiam sie, czy robić dalej, tzn. ruszyć świnkę.... wypadałoby, bo tam jest naklejka, a jak event bez naklejki? Moze sie zdecyduję, ale wtedy musze sie przestawić na balonowe kwiaty i lizaki, ew. pierniczki. A miałam robić tylko do pnącza hi hixD:p;)
    Gratuluję wszystkim, którzy już tych dylematów nie mają, bo skończyli, a walczącym jeszcze życzę szybkiego osiągniecia celu :music::)

12. kasia750

kasia750 Hrabia forum

poranek u kasi8) 8-9-11-6 pełzne dalej:p:wuerg:xD:cry:

Nutka, toDzasta oraz ma-ter lubią to.
  13. visa77

visa77 Komandor forum

Witam, moje zwierzątka są daleko w lesie jeśli chodzi o dojście do 12 poziomu bo sprawa wygląda następująco 6-3-8-8 więc muszę kózkę wspiąć na 8 i będzie pnącze xD

Peonia i agniecha$ lubią to.
  14. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Po pierwsze zajmij się tylko 3 zwierzakami. Po drugie siej to co daje trzy kroki, czyli jest na pasku ostatnie po prawej stronie. Po trzecie -rób swoje. 13 zadań zrobione. Kolejna porcja lizaków nastawiona :) . Można zając się realnym życiem.

ma-ter lubi to.
  15. -fifonik-

-fifonik- Zaawansowany

Zapomniałem dodać ostatnio, że zaraz wyjeżdżam na drugi wyjazd urlopowy :)
    Czas w domu to tylko sobota-niedziela na odpoczynek, przepakowanie i porządki w piwnicy po zalaniu :)
    Event na szczęście skończony na poziomie pnącza :)

Nutka i ma-ter lubią to.
  16. tynia147

tynia147 Młodszy ekspert

dzień dobry :)
    u mnie dzisiaj tak więc nie jest źle :)

17. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Staraj się karmić tylko 3 zwierzaki na przemian aby osiągnęły poziom 8 i zdobędziesz pnącze
    ( odpuść jedno zwierzę )
    ciężko mało czasu ale działaj dalej wysiewaj co dla ciebie korzystne czasowo
    Powodzenia

18. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Za 3 h zbieram piernikową dziką różę, dostarczam, odbieram pnącze i je odpalam:) czyli cel minimum wykonany.
    Obecnie wygląda u mnie tak: 2-7-11-10 ale dwie nocki zarwane:(

toDzasta lubi to.
  19. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Mariolka :)
    nie dasz rady podciągnąć samego małpiątka, ponieważ Ci zaśnie, bo masz jeszcze świnię i ona niestety będzie Ci w tym skutecznie przeszkadzała:p

20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Posiany mak (może o 12.12 zdążę zebrać) a poziomy nadal 10-1-7-4:p

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.