Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niebo016

niebo016 Generał forum

:p8-1-7-6 tak event wygląda u mnie, chyba jutro będzie pnącze:), a już myślałam że mi się nie uda :p, po 22 zbiór maku.

2. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

też myślałam, że mi się nie uda, bo w weekendy znalazłam sobie dodatkową pracę od rana do wieczora i prawie mnie nie ma w domu, ale nie jest źle. Pnącze na pewno zdobędę, ale nie ukrywam, że chciałabym cały ukończyć :p

Renia1920, Nutka oraz aleksandra lubią to.
  3. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zebrałam,posiałam,zbiór będę miała o pierwszej,o ile wytrzymam...............
    karuzela wygląda tak:
    kózka na finiszu 10 poziomu (chce balonów)
    świnka już zadowolona
    owieczka śpi na 11 poziomie (chce maku,dostanie dopiero jutro)
    małpka jest na progu 8 poziomu (chce lizaków)
    na polach rosną balony,pierniki i lizaki:D

Renia1920 i aleksandra lubią to.
  4. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

witam, mam
    dziwny układ 6-1-9-8,pewnie pnącze zaliczę,,tyle pszenicy,sałaty i ogórków to dawno nie wysiałam,,hi hi

5. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

u mnie 4-7-7-8 jutro rano pnącze odpale bo zaraz zbiore mak a na noc lizaki i starczy
    także nie jest źle

6. azikowo

azikowo Fanatyk forum

Event zrobiony w całości, bez wstawania po nocach i pilnowania co do minuty zbiorów,nawozy tylko na rozsiew, poza 1 wpadką - zośką podlałam mak:) bo gra muli od kilku dni nie miłosiernie, ładnych parę milionów wpadło przy okazji :) nie poszłam za owczym pędem w sadzeniu maku, bo to była najgorsza strategia w tym evencie, wystarczyło sadzić na 3 kroki, dopasowując roślinkę do czasu kiedy będzie można ją zebrać, na noc lizaki, które oddałam na ostatnim poziomie za 2 kroki:) ale już mi nie zależało, wiec na ostatnim poziomie ogólnie resztki oddawałam.
    4 roślinki i losowość łatwa do ogarnięcia,przynajmniej nie było posiej-zbierz w kółko jak automat, bo trzeba było zgrać porę zbiorów z zapotrzebowaniem zwierzaków na smakołyki. Dalej uważam, że za dużo badyla chcieli na 1 krok i jak widać zbliżamy się powoli do
    50 000 eventówki, co mnie lekko przeraża, ale nikt grać mi nie każe i jak coś event mogę odpuścić, za każdym razem jest to tylko i wyłącznie mój wybór, a że evnty lubię robić to .......... xD
    Podsumowanie, którym wielu się penie narażę
    + za formę eventu, duży minus - za ilość terror badyla

powodzenia dla walczących o pnącze lub o zrobienie całości, da radę bo wielu zdobyło pnącze i i zrobiło cały event dużo wcześniej niż ja:)

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

oooooo byłaś w Giżycku????? i nie powiedziałaś -.-
    pogoda w tym roku na Air Show nie dopisała więc nie ogladałam...a do miasta to w ogóle tragedia, wolałam się nie ruszać z domu :p

u mnie koza skończona, małpa za chwilę będzie tez 12 tylko ostatni zasiew sałaty na polu ;)
    w lesie desczowym juz poustawilam sobie drzewka, jutro wieczorem ustawie na bahamie-nie bede sobie glowy zawracala sianiem na urlopie :p na basce drzewa a na farme calej beda zagrody(po bokach drzewka ustawie) ;P raz dziennie bede sobie zbierac i dosc ;)
    do hodowlanego eventu tylko bede zagladac czesciej ;) świnia i owca na 9-czekają na lizak który po 1 w nocy bedzie

8. pati_1980

pati_1980 Mistrz forum

ufff pnącze odpalone :D reszta zobaczy co się da zrobić 8,9,11,2

agniecha$ i Renia1920 lubią to.
  9. Sekme

Sekme Generał forum

Aziku, gratuluję zakończenia! :)
    Teraz tylko drink, palemka i hamaczek przed tv z Rio xD
    Mnie jeszcze trochę brakuje, bo nie pilnuję specjalnie zbiorów, a i poranki mam późne 8) Nie ma mowy, żebym z zegarkiem latała... :sleepy: Choć na oko do końca powinnam skończyć :)

Też tak uważam. Ciekawe, czy ktoś jeszcze będzie lamentował, że koniecznie trzeba jeszcze jedno nowe pole wprowadzić... -.- a tak z całego serca i bardzo aktywnie "głupkowali" tych, co mówili, że nie trzeba więcej pól... -.- Kro by tam "starych" słuchał... Na wypadajki już wszyscy się nacięli, teraz czas na badylu polec... A to jeszcze nie koniec... -.-
    Słuchajcie, a może poprosimy BP o jeszcze jedno nowe pole? 8)

10. *Gosza

*Gosza Naśladowca mistrzów

Pnącze jest. Teraz zbieram na dodatkowe nagrody :)
    Mam tylko pytanie o nagrodę z pnącza: 10xnarzędzia. W spiżarni znalazłam taki pakiet, ale nie wiem jak go otworzyć.

tereska1108 i benia lubią to.
  11. azikowo

azikowo Fanatyk forum

to może założę odpowiedni wątek [​IMG] właściwy człowiek na właściwym miejscu,bo nie mam gdzie wystawić wszystkich zagród, drzew, i itemów i w pasku się kiszą o_O xDxD:cry::cry: a jeszcze siać trzeba, teraz to i na zarobek i na uzupełnienie zapasów w stodole :wuerg::wuerg:xDxD i jak to pogodzić :mad: no kto mi powie jak :pxD
    Edit: zapomniałam wystawić TS,ale i tak miejsca na farmie brak xDxD więc do jutro muszą czekać, albo do kiedyś tam, jak je w pasku wypatrzę lub sobie o nich przypomnę xD

Ostatnie edytowanie: 7 sierpnia 2016
  12. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

Kro by tam "starych" słuchał... Na wypadajki już wszyscy się nacięli, teraz czas na badylu polec... A to jeszcze nie koniec... -.-
    Słuchajcie, a może poprosimy BP o jeszcze jedno nowe pole? 8)[/QUOTE]

,,nieeee
    nieeee,nieee tylko nie nowe pola

bazyl2211 lubi to.
  13. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

U mnie na teraz wygląda to tak 12-1-10-12 :)

Dybilas4 i azikowo lubią to.
  14. Sekme

Sekme Generał forum

Zakładaj. Sianie skończyłaś. Nie masz nic do roboty. To w czynie społecznym walcz o nowe pole :DxDxD:cry:
    Ja też nie mam miejsca. A teraz jeszcze dodatkowy komplet petard itemowcyh... Tóż to aż żal nie mieć gdzie postawić... :DxDxD:cry: Nie ma żadnej motywacji do robienia eventów ani kupowania TSów - brakuje pola :cry::cry::cry::D8)

:music::music::music::music:
    Za pięć minut pakuję na pola nocne lizaki i można będzie umyć gumiaczki... ufff... koniec na dziś :music: :)

15. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

u mnie opóźnienie w evencie,

start opóźniony o kilka godzin

i teraz dwa dni były z doskoku przy komputerze, bo z mężem mieliśmy 10 rocznicę ślubu i trzeba było poświętować ciut ze znajomymi

ale na pnączę się załapię :music:

pożyjemy zobaczymy, mam jeszcze 1,5 dnia walki :p

16. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Pnącze już działa:DPrawie 100 tys TPD:inlove: Może jeszcze podgonię event, ale nie wiem bo muszę zadbać o stan duszy i ciała:pNajwyżej przywrócę farmę do normalności i będę robić misje :music:Zobaczę co tam dalej w kalendarzuxD

xBabciaEwa i Renia1920 lubią to.
  17. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Niedługo dobrnę do pnącza:p Ale u mnie to tylko niecałe 66 000 TPD:( Za 3 minuty zbiór:p Na noc posiane lizaki - branoc:)

Ostatnie edytowanie: 7 sierpnia 2016
    Renia1920 lubi to.
  18. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

u mnie to 113400 tpd

19. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

u mnie to 93800 TPD

20. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Uff, dobrnąłem do pnącza, teraz mam 8-1-8-10 - staram się o balonowy ekspres, ale powinno się udać, o ile nie sprawię, że któreś zwierze zaśnie tak, że reszcie będzie ciężko je dobudzić xDxD

A u mnie TPD jest 28350! xD:cry::cry:

Nutka i 0olimpia0 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.