Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. bari06

bari06 Półbóstwo forum

Uf xD wreszcie pnącze odpalone :inlove::inlove: siałam tylko mak i sieję dalej . Co zdobędę to moje :D.
    Powodzenia wszystkim, którzy się jeszcze zmagają z karmieniem urwisów :).

2. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

co ja źle zrobiłam, że nie mam pnącza??? Układ zwierzaków jest następujący: 6-7-9-10:sleepy::sleepy::sleepy:

toDzasta lubi to.
  3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Weź świnkę na 8 poziom i będzie;)

4. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

teraz świnka śpi a na badyle czekam:sleepy:

toDzasta lubi to.
  5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

To najpierw na wyższy poziom daj tego, co chce ze stodoły a potem świnkę;)

Zebrane lizaki i balony, posiany mak - zbiór o 22:10 także na razie nie ruszam poziomów:) Konfiguracja
    koza - 9
    świnia - 1
    łowiecka - 7
    małpka wiercipiętka - 4
    :p

bazyl2211 lubi to.
  6. .Bogumiła.

.Bogumiła. Cesarz forum

na chwilę obecną u mnie tak;8-9-10-11

7. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Gratuluję Basiu :) brawo:inlove:

u mnie też jest nadzieja na skończenie całości - teraz tak to wygląda

Dzisiaj miałam na obiedzie gości i jak przyszła pora zbioru, cichaczem odpalałam kompa - normalnie nałogowiec -.-xD:cry:xD

8. kasia750

kasia750 Hrabia forum

u mnie cud:inlove::inlove::inlove: 8-9-9-4 pnacze działao_O a myslałam ze nie dopełznexDi dalej pełzne:wuerg: -pozdrawiam:p

9. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Ja zrobiłam 11 zadań , sieję kiedy mogę, a w weekend kiedy mam ochotę. Tylko woda i zbiór z cjm. Głównie pierniki i lizaki. Gram ja, a nie BP. Jak mi się podoba i jak czas pozwala. Co ugram to moje. Parcia dużego nie mam, ale nawet w tym rytmie pnącze jest do zgarnięcia, czyli plan minimum w zasięgu łapek.

10. -fifonik-

-fifonik- Zaawansowany

W piątek w nocy wróciłem z urlopu, a tu event z fajnymi itemami :)

Na razie poziomy 4-6 i do pnącza zapewne dojdę, nie martwię się, nie marudzę :)

11. ropuszka30

ropuszka30 Mistrz forum

Pnącze moje - ale wylałam masę SN, bo dopiero wczoraj miałam czas na sianie i zbieranie...
    zwierzaki 8-1-9-8 i zobaczymy dokąd dojdę - ale już bez ciśnienia i na totalnym luzie
    Nie chcę więcej takich ewentów :/

12. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

Witam niedzielnie:) Poziomy zwierza: 8,3,7,8. :D Owieczce brakuje 2 kroków do 8 poziomu:D I pnącze mojexD zajakieś 2 godziny:D

13. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Zastanawiam się czy skończe ten event... mam 6 3 11 6, za 1:54 mam mak do zebrania, na noc albo lizaki albo pierniki:)
    Troszkę czasu zajeło mi air show w Giżycku i jarmark w Węgorzewie, więc myślę, że może być ciężko

14. maja027

maja027 Stały bywalec

U mnie cienko. Za późno event zaczęłam. 2 1 2 2. Daje małe pola. Jem chutney march. jabłk.. Zbieram i sieje jak mam czas. :oops:
    Wchodzę na forum i czytam, że już prawie wszyscy pnącze mają. I jak tu się nie załamać xD

Na początku uznałam itemki za dziwne, a jednak jak małpka i owca są na łące to aż mnie ze słodkości skręca.

Nutka lubi to.
  15. magros

magros Nadzorca forum

u mnie jeszcze pnacza brak mam 5 7 7 6 zobacze czy zdaze

16. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Dasz radę, my z żoną wróciliśmy w czwartek z Hiszpanii, więc minęło prawie 48 h od rozpoczęcia eventu zanim zakumaliśmy o co kaman. Ja mam 2-5-7-8 a żona 6-9-3-7 ale jutro i wtorek mamy urlop i dopiero w środę do pracy. Więc liczymy że skończymy.

17. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Jaki tam nałogowiec???
    Sumienny farmer dbający o swój dobytek:p

18. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

No ja nie wiem. Event a niektórzy do Hiszpanii jeżdżą,air show ,jarmarki oglądają zamiast siedzieć przy kompie ewentualnie budziki nastawiać żeby w nocy plony zbierać.o_O:eek:xD:cry:Pnącze mam a czy ukończę całośc to nie wiem.Praca mi przeszkadza i rodzina ..xD:cry:

19. kadriaaa

kadriaaa Aktywny autor

Ciężka praca nagrodzona pnącze działa
    100 tys. na Baha jest .Brawo JA!

20. argus.2000

argus.2000 Aktywny autor

I mnie też się zapisało ponad 100 tys. na Baharamie .Brawo TY!
    A ja mam jeszcze parę poziomów do zrobienia ,jest potencjał ,magazyny OK.
    Pozdrawiam

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.