Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

masz rację i masz rację w poście poprzednim,gram ponad 6 lat,i też zastanawiam się nad końcem gry,gdyby nie zapasy super nawozu i zośki to nawet do pnącza bym nie doszła,czas skończyć z grą albo zwolnić się z pracy:pa taka fajna odskocznia od pracy była początkowa gra :inlove:

2. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Skończyłam ten event i na długo mam :wuerg: do siania.Zużyłam sporo SN,ale za wszelką cenę chciałam przywrócić pierwotny wygląd farmy
    Nie liczyłam ilości wysianego terror badyla więc nie mam pojęcia ile tego było i nawet nie chcę wiedzieć
    Następnym razem położę młotek obok laptopa nim podejmę wyzwanie i solidnie puknę się nim w czoło,a na ścianie powieszę obrazek z urwisami żeby mi przypominały ile krwi mi napsuły
    Cieszę się,że to koniec :D powodzenia walczącym :)

3. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja też gram od 6 lat dobrych z przerwami a dopiero teraz się poznaliśmy, kochanie (Iskierka z Farmeramy?) :p Jak to możliwe? Chyba też zrezygnuję z tej gry a nawet do 90 lvl nie doszedłem:p Zbiór za 1 h 56 min

bazyl2211, Iskierka95 oraz kybek93 lubią to.
  4. Liliowafarma

Liliowafarma Aktywny autor

Pnącze odpalone, zwierzaki na 9 1 9 10, mak posiany, zbiór za 2 godziny. SN zużyty tylko na rozsiew. Do kasy wpadło ponad 10 mln z targu.
    Tak wygląda życie emerytki bawiącej się w Farmeramę :)
    Gratulacje dla tych co ukończyli event :)Trzymam kciuki za walczących :)

5. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Ładny zarobek :) Mnie się udało zarobić 7 mln z lekką górką.

6. kett955

kett955 Analityk forum

miałam już dwuletnią przerwę w grze, teraz też się nad tym zastanawiam czy grać w nią nadal. Życie w realu jest nietety ważniejsze. Nie można życia podporządkować grze, która notabene miała być odskocznią i relaksem od problemów życia codziennego. Zrobiłam tyle by zdobyć pnącze i na tym koniec. Więcej siać terrobadyla nie będe. Fakt nikt nie każe mi grać w tę grę, to tylko mój wybór.

7. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

no to koza na 11 poziomie na razie uśpiona ;) migoczący mak posiany przed chwilą, później go oddam dla małpy i reszta ze stodoły dla niej będzie ;)
    koza i owca na 9 chcą lizaków, ktore zasieję po zbiorze maku ;) co dalej? niestety jeszcze bede musiała cos tam dosiać zeby dokończyc, wiec niestety dopiero jutro w trasie bede kończyc, a wieczorem jak dojade do celu to poustawiam zagrody...

toDzasta, ^ateba^ oraz kybek93 lubią to.
  8. Lord_Oyama

Lord_Oyama Forumowy żółtodziób

mam pytanie czy można zrobić np 3 zwierzaki całe do 12 poziomu a 1 zostawić na poziomie 1 .I czy później mogę wrócić do niego i go skończyć jak zdążę ?

niebo016 i kybek93 lubią to.
  9. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Tak

toDzasta, benia oraz kybek93 lubią to.
  10. marmlada

marmlada Fanatyk forum

dzień dobry
    dzisiaj i ja dociągnęłam do pnącza, a z TS-ów wyszły borsuki :p
    teraz pomału wlokę do końca ile się uda tyle się uda :)

walczącym życzę dotarcia do mety, a tym co już skończyli gratuluję ;)

11. allasad

allasad Forum Pro

witam
    urwisy daly i w kosc tak jak wszystkim w tej chwili mam 12 9,9,8 chyba poczpacie sie do konca sieje rosnie
    jestem zakrecona na total
    ps w czrartek wyjazd na urlopik do cieplych wod na 7 dni zycze sobie duzo slonca .

12. marynia53

marynia53 Cesarz forum

moje urwisy wyglądają następująco: 10 -5 -11-10. Pnącze odpalone a dodatkowych itemów nie widać, szkoda:sleepy::sleepy:

13. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

uff skonczyłam event,nie było tak źle jak na początku wyglądało
    Nie lubię jak jest więcej niż jedna roślinka do siania,a 4 to już kosmos dla mnie
    Ale muszę przyznać że dużo czasu mnie to kosztowało,a troszku leniwa jestem przez te upały
    Ech ale teraz mnie czeka błogie lenistwo,piasek,woda,szum fal mmmmmm

14. winiulka

winiulka Moguł forum

dla mnie event beznadziejny/to moje zdanie/
    jestem zakręcona jak te urwisy na karuzeli
    sieje sieję i konca nie widać,wkurzają mnie te uśpione urwisy,bo musze czekać aż łaskawie otworzą oczka
    eventy robię jak przystało na farmera,ale sianie takich ilości terror-badyla to lekka przesada

15. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

plan minimum wykonany: [​IMG]

sieję dalej, czasu mam dużo, to może uda się zrobić całość, przy okazji moja farma zarabia i to podoba mi się najbardziej:music:

16. benia

benia Fanatyk forum

Ewent zaczęłam bez entuzjazmu ,kalkulatora w ręku i budzika pod poduszką :p:D

pnącza mam :inlove:siejąc na noc( długo rosnące) lizaki i pierniki a w dzień baloniki i maki (bo częściej można zebrać)
    koza ,owca,prosiaczek do 8 -mego poziomu wykarmione zostały:D
    małpa mi tylko na 2 poziomie zostala bo jak dostała maku to kompotu sobie zrobiła;):D i taka przymulona
    się kręci na tej karuzeli;):p dalej nie sieje nie widzę sensu wysiewać niezliczonych ilości roślin i tak duuużo nasiałam8)
    a na marginesie to powiem że gram od 6 lat bez więkrzych przerw i gra teraz zaczyna przypominać wyścig szczurów którego wystarczająco dużo jest w realu:oops: a to chyba nie o to chodzi:(
    gratuluje Tym co ewent skończyli i życzę szybkiego ukończenia ewentu walczącym
    pozdrawiam wszystkich:)

17. magros

magros Nadzorca forum

witam kiedy dostaje sie pnacze czy wszystkie zwierzaki musza miec 8

benia lubi to.
  18. benia

benia Fanatyk forum

3 zwierzątka muszą mieć 8 poziom wtedy dostajemy pnącze

toDzasta lubi to.
  19. bazyl2211

bazyl2211 Czeladnik forum

Gram rowniez 6 lat ,musze przyznac ,ze gra coraz mniej mnie pociąga,skonczyla sie zabawa,dotad wiekszosc eventow robilam ,teraz pnacze odpalone uf, ale nastepny z pewnoscia odpuszczam .
    Nie chce byc niewolnikiem na wlasnej farmie .Pozdrawiam tych bardziej zniesmaczonych i tych mniej ,powodzenia.

20. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

[​IMG] Małpka nakarmiona do końca.Jeden dodatkowy item jest:p jeszcze dzisiaj może zdążę owcę na 12 poziom wpuścić...

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.