Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

na ten moment mam wszystkie zwierzaki na progach 8,10,7,6
    za 10 min. zbieram balony na wyspie,za 1,27 na głównej,o 1.30 lizaki na głównej (o ile wytrzymam),o 24,58 mak w lesie,za 48 min. pierniki w lesie i na noc posieję lizaki.............

kybek93 lubi to.
  2. ptasznik70

ptasznik70 Mieszkaniec forum

Ale zakręciłam siĘ na tej karuzeli, robiłam wszytko jak leci, dopiero jak przyędrowały do mnie borsuczki załapałam co i jak. Mam, poziomy 8-7-7-4 i jutro rano powinno być koniec. A ponieważ ewent trwa dalej, będę siać, ile jeszcze zrobie to moje hihihih pozdrawiam

kybek93 i godia17 lubią to.
  3. jan_hh

jan_hh Okazjonalny autor

wyślij sowę jutro wyślę bo dzisiaj już komplet prezentów

kybek93 lubi to.
  4. -maciejka-

-maciejka- Okazjonalny autor

6-7-7-6. Szału nie robi, ale pnącze będzie :)

kybek93 lubi to.
  5. sproketh

sproketh Okazjonalny autor

Nie zamierzam rezygnować z gry ale ten event zabrałby mi bardzo dużo czasu. Zresztą jak patrzę na moje pnącze to już nie chce mi się tam klikać! Co prawda - mam z niego codziennie blisko500 tys. PD - pewnie tyle samo TPD no i innych korzyści, ale klikanie w te wszystkie gałęzie (prawie 50 ekranów!!!!) jest beznadziejnie nudne. Główną nagrodą obecnej karuzeli jest kolejna gałąź. Błeeee.... Już nie chcę. Pozostałe nagrody - tj. sadzonki, zagrody, imprezowe wejściówki czy kupony na kombajn mocno mnie interesują, ale nie za wszelką cenę. Pozdrawiam siejących, zbierających, walczących.... Nie bierzcie ze mnie przykładu! Ja tym razem strasznego lenia miałam :music:

6. jan_hh

jan_hh Okazjonalny autor

ewent nudny i bardzo długi do zrobienia wyłącznie na cmj i wodzie bez wstawania w nocy wystarczy chcieć

7. Waldeusz1

Waldeusz1 Młodszy ekspert

Powitanko dla wszystkich zarobionych farmerów :)

Powiem tak - no kupę huku było na forum w związku z tą karuzelą ;)
    Evencik spoko - choć ciutek denerwujący ze względu na "losowość" dostaw

Ps. Sieje już teraz sałatę bo mi paskudniki prawie wszystko wyżarły , a kombajna jest jeszcze trochę 8)

8. Krokodylek75

Krokodylek75 Fanatyk forum

12 - 11 - 7 - 10, pnącze odpalone, do wtorku będzie 4x12 i full opcja wykonana :):)

9. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

Wieczorkowo wszystkim:)
    ten event dla posiadaczy drzewek nawozowych tez jest banalnie prosty jedyna roznica pomiedzy obecnym a pozostalymi to to,ze trzeba by bylo na zrobienie go w miare szybko wysypanie wiekszej ilosci sn..pytanie tylko czy warto to robic?
    fakt itemy to petardy:) ale w ogolnym rozrachunku zysk w postaci 2 kompletu stajacego na farmie nie zrekompensuje az tak szybko strat poniesionych poprzez przestawienie farmy z modelu pd na model siewny..
    a druga sprawa...jesli te itemy beda wymienialne w najblizszym gt to moze sie zdarzyc tak,ze sporo osob z wysokimi poziomami na farmie moze byc o dziwo nie zainteresowana nimi.dlaczego tak mysle..juz odpowiadam.
    wiekszosc tych osob ma teraz na farmie poustawiane neonowe konie przy dobrych dopalaczach(sowy etc) zrobienie poziomu to kwestia 5-6 dni a jesli gt bedzie zalozmy za 3 miesiace to do tego czasu sa wstanie zrobic 15 lvl i 200 moze im juz duzo nie brakowac;)

10. peterek_w

peterek_w Nadzorca forum

Witam wieczorem :D
    Ja robię sobie powoli, 6-1-6-6, ale wyliczyłem, że na spokojnie będzie pnącze, może nawet uda się zgarnąć zagrody na farmę oraz ten item, który daje 6888 PD/24h (zapomniałem nazwy). Zobaczymy, może się uda, byłoby super :D Jak nie - trudno.

A z ts-ów na farmie, jak zwykle, syf. Jedynie cieszę się z tarniny xxl. Nawet 4 tabebuja mnie nie raduje -.-

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie tak
    kózka na poziomie 8 (chce maku, także pewnie jutro)
    świnka na poziomie 1
    owieczka na poziomie 7 (chce lizaków, które pójdą dziś i jutro na noc i pewnie pojutrze na dzień)
    małpka śpi na poziomie 3 (chce sałaty, którą pewnie dosieję)

kybek93 i bari06 lubią to.
  12. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Nie, małpy akurat nie. Małpa na 11 własnym poziomie da dodatkowy item "balonowy ekspres" A moze nie da?
    Nie wiem. >:( Dawno nie byłam tak skołowana jak przy tym evencie. Zamierzałam nie robić, ale przeczytałam na forum "itemy petardy" i zmusiłam się by robić. Kontrolę straciłam zaraz na początku, przez losowość eventówki. Popełniam takie błedy, że szok. Zapominam skonsumować chmj albo wpcham zielsko z trzema krokami tam, gdzie wystarczą dwa. >:( >:( Albo pcham zielsko do zwierza, ktore robi dwa kroki zamiast do tego co robi trzy. >:(:cry:
    Na dodatek uznałam, że nie dam zrobić tyle by uzyskać pnącze z itemami. A teraz wychodzi, że jednak dam.
    Da ta małpa na 11 poziomie dodatkowy item czy nie?

13. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Na 11 nie, ale na 12 tak:)

kybek93 i Peonia lubią to.
  14. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zebrałam,posiałam na noc,mogę iść lulu:D
    dobrej nocki wszystkim:D

kybek93 lubi to.
  15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

U mnie już 8 poziom u kozy, rano zasieję pierniki bo chce, u świnki tez 8, ta domaga się słonecznika, ale chwilowo śpi :p, owca ma 7 poziom i chce lizaków, które już są na polu, a dla małpki na 7 poziomie sieję własnie sałate bo zapasy moje poszly na targ ;)
    troche mi sie zasiewy przeciągnely o godzine ponad bo wyszlam na krotki spacer, zobaczyc co sie dzieje nad jeziorem i zostalam na wspanialym koncercie szantowym :D
    Tsy odkryłam a tam żółte misie i żółte sowy :inlove:zadowolona jestem :)
    drzewka na bahamie już wystawiłam, rano zobaczę wyniki:)
    pnącze zaraz będzie moje :)

16. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Pnącze zdobyte.Gram dalej,ciekawe czy skończę.

17. ziutek7770

ziutek7770 Aktywny autor

Po ciężkiej harówce i nieprzespanych nocach mam pnącze. Eventu nie kończę.
    Muszę pójść na odwyk od kompa, bo'' sieję ''nawet podczas snu.
    Nie sprawdziły się przewidywania wielu grających co do siania tylko maku. U mnie głównie balony i pierniki, na zmianę z lizakami. Mak był sporadycznie,na szczęście moja intuicja mnie nie zawiodła i siałem wszystko.
    Grającym dalej życzę powodzenia, a ja wyjeżdżam na łono natury, ale BEZ KOMPA.
    AHOJ PRZYGODO !!!!

Wierzę w Ciebie. Skończysz na pewno .
    Miłego sianka.

Posty połączyłam. Na forum nie piszemy jednego pod drugim.
    Proszę również nie pisać wielkimi literami.
    BA_Czerwona

Ostatnio edytowane przez moderatora: 7 sierpnia 2016
  18. Lindsey0104

Lindsey0104 Czeladnik forum

Pnącze zdobyte wczoraj.Bardzo przyjemny event.robi się go bez stresu,przy niektórych to można zawału dostać :))

19. Waldeemar

Waldeemar Okazjonalny autor

Powolutku kończę, zostało 6 etapów z roślinkami eventowymi, z czego 3 już widzę, lizaki prawie mam a na 3 polach balony. W pozostałych 3 etapach to już nawet po 2 kroki zapas siewny mogę oddawać. Może jeszcze dziś się uda. :D

20. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

Witajcie u mnie pnącze działa zwierzaki na poziomach 8,9,9,7 i oczywiście sieję dalej miłej niedzieli Wam życzę

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.