Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Migoczący mak 450 szt x 4 na każdy poziom x 6 zadań x 3 zwierzątka = 32 400 szt

Prosiak (świnia z niego), nie potrzebuje migoczącego maku, więc wybierzmy np. balonowy kwiat, co daje nam dodatkowo:
    450 szt balonowego kwiatu x 4 na każdy poziom x 6 zadań = 10 800 szt

Plan maksimum przy wykorzystaniu roślin krótkorosnących.

2. RWM41

RWM41 Ambasador forum

masz 12 kroków żeby poziom przejść. produkt 1 i 2 musisz oddać po 6 razy a 3 tylko 4razy bo kroków jest 12

ross2 lubi to.
  3. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

dzięki wielkie ;)

4. maliniakk

maliniakk Koneser forum

U kozy i owcy w 12. zadaniu jest do zdobycia ten sam item "Skrzynka z lizakami", wiec kończąc wszystkie zadania u 4 zwierzaków nie zdobywa się drugiego pełnego kompletu itemow, bo zabraknie "Kowboju, do dzieła!".
    Chyba ze jest błąd w poradniku.

ross2 lubi to.
  5. amber♥

amber♥ Komandor forum

Ja jeszcze nie ogarniam , dopiero wróciłam i po łebkach FAQ przeczytałam :pxDxD..Sekme, est orka ratujcie !!!! Nie wiem ile potrzeba terror badyla aby wszystko zrobić plus itemy dodatkowe i pnącze :oops:...a najlepsze jest to ze nadal u mnie neta nie ma więc komórka robi za modem , no i nie wiadomo czy zacznę a co dopiero czy skończę xDxD
    Potem poczytam co i jak to ugryźć ;)xD
    Dobrze ze wypadajek nie ma, szkoda że znowu dziką rozwalę a tam moje piękne zagródki, fabryczki i nawozowe :sleepy:
    Powodzenia

6. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

A kto mówi, że musi być drugi pełny komplet?

7. chrobek

chrobek Wyjątkowy talent

I Ja na biegu w przelocie liznęłam Faqa, event jak ostanie nie dla mnie - zbyt wiele realnego czasu wymaga :( może kiedyś wrócę do tej gry z zapałem i radością? Tymczasem serdecznie pozdrawiam i Farmersom powodzenia życzę :)))

Magdam.1__, ross2 oraz ^ateba^ lubią to.
  8. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

To wyniki z kosmosu - jakie 32 tyś ?
    wszystkiego 27 a maku 8100 -ja tak liczę ,a przynajmniej tak jest w poradniku.

argus.2000 lubi to.
  9. azikowo

azikowo Fanatyk forum

zależy czy liczysz na całość, czy tylko 3 zwierzaki do 8 poziomu + 1 na 1 poziomie
    stąd te różnice, bo Czerwona podała dla calości

10. Luśka_Paciaciakowa

Luśka_Paciaciakowa Okazjonalny autor

Hejka Co to za event, że nie ma wypadajek ? To nie event.....................:(

Jest ryzyko ...jest zabawa :)))))

Nutka, ***kacper*** oraz ross2 lubią to.
  11. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

BA_Czerwona podała ilość migoczącego maku dla 3 zwierząt w ilości 450 szt x 4 na każdy poziom x 6 zadań w przypadku zbierania tylko tej rośliny co daje 32 400 szt oraz dla świnki np...450 szt balonowego kwiatu x 4 na każdy poziom x 6 zadań = 10 800 szt.

Peonia, kybek93 oraz gadek lubią to.
  12. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

wszystkiego jest 27 a maku 8100 jak dla mnie tyle w temacie .
    jezeli jest inaczej to gdzie ? - bo raczej nie w poradniku

13. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam poludniowe duszki;),
    wchodze na forum, a tu "karuzela z urwisami"xD, przelecialam tylko jednym okiem, jak zwykle, szkoda od dzisiaj stresowac, poczytam spokojnie forum i jutro po rozpoczeciu ewentu przemysle dzialanie, :D, urwisyxD, to juz lepiej brzmi jak "jelenie":D,
    tylko trzeba jutro przemeblowac farme:sleepy:, ale co sie nie robi dla "urwisow"xD
    Milego popoludnia;)

Nutka i ross2 lubią to.
  14. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

Nie wiem o czym piszecie .
    jest do oddania 18 razy po 450 sztuk - tyle wychodzi z poradnika .O czy wy piszecie?

15. SMOD_Atena

Zerknij proszę:

Pod każdym z bohaterów umieszczono pole z poziomami, każdy z nich składa się z 12 kroków.
    Zadanie polega na oddaniu dowolnego z trzech produktów wskazanych pod paskiem postępu w żądanej ilości. Dzięki temu osiągamy wyższy poziom danej postaci (niebieski okrąg). Produkt lewy oraz środkowy za każdym razem powodują przejście o 2 kroki. Produkt z prawej strony pozwala na przejście 3 kroków.

gadek lubi to.
  16. azikowo

azikowo Fanatyk forum

nie wiem skąd masz ilości 27 000 i 8100, Atena rozpisała Ci dokładnie skąd wzięły takie ilości, właśnie z poradnika dla całego zadania czyli 4 zwierzaki na maksa

ross2 i gadek lubią to.
  17. SMOD_Atena

chrobek Twój pusty post z samym cytatem usunęłam.

18. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

dla kozy mam oddać :
    piernikowa róża 300... balonowy kwiat 450.. migoczący mak 450
    robimy 2 kroki .....................................a jak tą oddajemy to robimy 3 kroki
    oddajemy owoce losowo............................... 450 maku jeszcze migoczącego
    i jak obliczyć ilość rośliny bo nie wiem...dlaczega 450 x 4 i x 6 =10 800
    kto podpowie???

ross2 lubi to.
  19. chrobek

chrobek Wyjątkowy talent

Fryciu no co się nie robiło na czacie ehehe chichry i łzy i wspomaganie i motywowanie:inlove: były a teraz tylko zapinka- spinka więc?nie kręci mnie evencik

ross2 i Frytka2012 lubią to.
  20. argus.2000

argus.2000 Aktywny autor

Raczej Dirk ma racje. To o czym piszesz to jest mowa o losowych ilościach a nie eventówce .

ross2 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.