Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    kolejny itemik zdobyłam:D
    kózka ma jeden krok 4 poziomu
    owieczka ma jeden krok 3 poziomu
    małpka śpi na początku 4 poziomu
    świnka jest na początku 7 poziomu

Ostatnie edytowanie: 5 sierpnia 2016
  2. spinka

spinka Młodszy ekspert

Mam pytanie dlaczego pod małpką mam wszystko na ciemno szary kolor? Sama ramka też jest na szaro. Nie mogę wrzucić ani grzybów , ani marchewki, normalnie nic. W trzech innych mogę wrzucać / ale nie mam wystarczających ilości /, a ich ramki są zółte.

ross2 i xBabciaEwa lubią to.
  3. Kasialka

Kasialka Generał forum

Jako ostatnią nakarmiłaś małpkę i dlatego na razie jest uśpiona. Musisz najpierw nakarmić inne zwierzę :)

4. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

ale Wy jesteście! Biedna, głodna świnka :p Większość nie chce jej papu dać, a daje całkiem fajne nagrody.
    (ja na razie jestem w lesie i mam 2 itemy xD)

5. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

ja knura wręcz pokochałam...nie potrzebny mu mak...a wszystkie zwierzątka na ....xD

6. spinka

spinka Młodszy ekspert

dzięki:)

7. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

Hejka Wszystkim:) Trzy itemki na razie zgarnąłem , ale już mam prawie wszystkie "Karuzelowe" zwierzaki na piątym poziomie , śwince również towar oddaję , zależy mi na pięciu TS "Waiheke";) które są u niej na ósmym poziomie. Pnącze na pewno uda się zdobyć - jeszcze sporo czasu zostało, a może jeszcze coś więcej:music:zobaczymy...

Powodzenia;)

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

A ja sobie czekam znowu na lizaki, za 3 godziny urosną :) akurat mi czas pasuje :) sałate podgoniłam i pszenice :)

9. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mak posiany, 45 lizaków też:) Świni nie ruszam a poziomy mam 4 1 4 2 dzięki targowi:) Mirabelek ni miałemxD O 16:38 zbiór maku i 45 lizaków, na noc pójdą lizaki dla małpy:)

10. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Co za event ! [​IMG]
    Ola ...... /zapomniałem , że jakieś urwisy mogą czytać/ .... znaczy tralala małpę /najsłabsze nagrody wg mnie do 8-ki/ i kręcę się w kółko na tej karuzeli.
    Trochę SN na początku wywaliłem , ale więcej nie ma sensu.
    Jest spora szansa , że jutro koniec.
    Oczywiście tylko do pnącza i ani kroku więcej.
    W międzyczasie korzystam z uroków wolnego czasu w różnych miejscach i konfiguracjach towarzyskich.

[​IMG][​IMG][​IMG]

Bry nabrane.

11. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

powiem tak

już dawno, bardzo dawno żaden event nie powodował mojej frustracji!
    według mnie dawno nie było gorszego :mad:

nie dość że 4 roślinki do siania

to mają różne czasy

i można je siać tylko na 3 łąkach

DO BANI!!!

nie wiem ile zrobię, ale pnącze to widzę jedynie w majakach, o zrobieniu całego eventu nie ma mowy 8)

12. vilemo1975

vilemo1975 Aktywny autor

a czy jak zostawie w tyle 1 zwierza to będę mogła go później zrobić bo teraz trzeba na zmianę ostatnio oddane jest na szaro ktoś wie?

ross2, sabcia7 oraz xBabciaEwa lubią to.
  13. tosia

tosia Nadzorca forum

czekam znowu:)na co a na mak oczywiście:p jeśli dobrze policzyłam, to w ostatni dzień eventu powinnam zgarnąć pnącze:)

gratulacje dla tych co skończyli:D

14. =Repez-

=Repez- Półbóstwo forum

15. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Powolutku do przodu, aktualnie stan eventu jest taki:

Zastanawiam się nad posunięciem do przodu na 3 poziom świnki.
    Gdyż jak starczy czasu, to zrobię do końca bez obawy uśmiercenia jej.

A sieję to co akurat jest najbardziej opłacalne ( 3 kroki)

16. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

6 1 6 6
    Cztery itemy już nabijają TPD.
    Sieję stopniowo, w miarę odkrywania kolejnych poziomów, tylko eventówkę, która daje 3 kroki.
    Na 3 polach 3 różne roślinki. Łatwiej ogarnąć.
    Z dopalaczy używam tylko cmj.
    Świnkę zostawiam na koniec, ale też swoje dostanie, bo przecież daje naklejkę :p No i nie mogę rodziny zagłodzić ;)

17. Peonia

Peonia Wyjątkowy talent

Dbamy o jej linię. Albo o zdrowie, ani mak ani swietlisty dobrze jej nie zrobi. Gdy podałam papu kozie, dlugo nie moglam odgadnac co to jest ta brazowa plama na pysiu, a to bylo zamkniete oko, jedno duze slepie. xDxD
    Jestem w lesie z sianiem i w tyle za lasem z checia zrobienia tego eventu (zerowe checi), stracilam kontrole nad wlasnymi wyliczeniami, gdy sie okazalo wczoraj, ze poradniki nijak sie maja do zadan. W panice bez sensu usunelam z dwoch obszarow male pola z posianym juz makiem. Potem sie okazalo, ze niepotrzebnie, mogly zostac.
    Watpie czy ukoncze. Nie chce mi sie. :(

tosia i xBabciaEwa lubią to.
  18. wilandra

wilandra Analityk forum

Ale marudzicie dziś. Ile się uda, tyle się zrobi, nic się przecież nie stanie, a dla tych co wytrwale walczą wyciągnęłam pompony z szafy :D Na olimpiadę też się przydadzą :D
    A tak swoją drogą to teraz się kapnełam, że przecież eventówkę oddajemy co drugi poziom :D:D:D Tak źle nie będzie :D Więc...
    Dalej, dalej nie marudzić, farmer musi sie dziś strudzić[​IMG]

19. lolek55

lolek55 Nadzorca forum

jakie mam szanse zdobyć pnącze gdy:
    owca - 5
    małpa - 2
    świnka - 3
    koza - 3
    Czy ktoś mi podpowie????:sleepy::sleepy::sleepy:

tosia, ross2 oraz 0olimpia0 lubią to.
  20. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Przeca taki los farmeraxD Tylko ciężka orka na farmie i w chołupiexD Za 1 h 26 minut zbiór:p

Lolek - walcz do końca:) Jest nieźle jak na 2 doby od rozpoczęcia eventu;)

Anhedrea, Nutka oraz tosia lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.