Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. niesamowitusia

niesamowitusia Książę forum

Jak zostwię świnkę na koniec i potem będę miała tylko ją do karmienia czy ona mi nie zaśnie?? :oops:

2. wilandra

wilandra Analityk forum

Dobry wszystkim :) Ja nadal walcze z malpą, straszna to paskuda jest, ciągle jej malo tych "bananów" :D
    Przy dobrych wiatrach mam nadziejże że małpa wskoczy dziś na 3, podobnie jak koza, tylko badyl rośnie rośnie i urosnąc nie może

Nutka, xBabciaEwa oraz tosia lubią to.
  3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Sieję tylko mak,no i...wstałam 2 x w nocy :eek: Mam kozę i małpę na 4 poziomie a owcę na 5 i śpi...Teraz mi trochę zejdzie bo mam mak u kozy na pierwszym miejscu,u małpy i owcy na drugim.No ale jest dzień,to do wieczora nasieję chyba tyle.Świnka oczywiście pominięta,galopuje na 1 poziomie.:p

4. tosia

tosia Nadzorca forum

Estorko gratulacje:)

ja też skupiłam się na razie na maku, tylko troche wolno mi idzie ale dziś drugi item będzie mój, to sporo czasu na pozostałe:)

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

jak pech to pech, akurat jak mi zielsko urośnie to muszę wyjechać kilka spraw załatwić a chciałam sałaty dosiać :p no dobra, puffin mi troche moze pomoze :) 5-5-1-1, pierniki zebrałam koło 5 rano, lizaki będa za półtorej godziny:)

6. tynia147

tynia147 Młodszy ekspert

a u mnie lepiej zrobiłam już(dopiero) dwa itemyi jestem zadowolona może się uda bo teraz idzie dużo szybciej całe szczęście :)

xBabciaEwa i tosia lubią to.
  7. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

U mnie 2 1 2 2 i coraz bliżej do 3 itemu:)

8. wilandra

wilandra Analityk forum

Owce i kozy na mak mają chęć, item w stodole będziesz mieć[​IMG]

To tak na doping dla wszystkich, co walczą z eventem :D
    Małpa nakarmiona, level up ;)

9. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Do 8 poziomu może tak jeździć :) Potem rób ją na przemian z innymi zwierzakami, tak będzie najbezpieczniej ;)

10. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

w 1 wszystkie 4 zwierzątka muszą być nakarmione ....a świnia nie lubi maku więc trzeba wysiać tą która jest ostatnia bo przesuwa o 3 kroki

tosia i xBabciaEwa lubią to.
  11. marocco

marocco Stały bywalec

Witam kręcących karuzelą :) u mnie 2,3,1,4 a mak rośnie xD

12. Paweł1977VIP

Paweł1977VIP Aktywny autor

witam ktos mi wytłmaczy jak aby zdobyc pnacze bo ja nic z tego nie kumam mam zrobione 2/2/2/0 ile jeszcze ?
    prosze o info

13. -MarekW-

-MarekW- Cesarz forum

Czołem Farmery :)

Nie Kasiu :) Ona zasypia tylko wtedy, jeżeli jest jakiś inny zwierzak do nakarmienia. Nawet jeżeli to jest tylko jeden zwierzak. Jak kozę z poniższego obrazka doprowadzę do końca, świnka nie ma najmniejszych szans na sen ... juz ja o to zadbam :DxD

Powodzenia dla wszystkich :)

14. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzień dobry !
    pomału posuwam się do przodu , 3 itemy już na wyspie stoją , a ja dalej karmię zwierzaki .
    Świńka została na 1 poziomie , ale chyba jej to nie przeszkadza . Sieję mak i baloniki i jakoś idzie .
    Miłego piątku farmerzy .:)

15. hecio

hecio Okazjonalny autor

Zdobyłam 3 itemki, 4,5,3,4 na teraz. Jestem pewna że pnącze zdobedę :) ale? spróbowałabym dojść dalej ale nie znalazłam w poradniku co mozna zdobyć pomiędzy 8 a 12 poziomem, pytam czy warte zachodu? :)

dantic3, tosia oraz xBabciaEwa lubią to.
  16. Kasialka

Kasialka Generał forum

Kliknij "i" przy zwierzaku, to zobaczysz, co oferuje :)

dantic3, Nutka, tosia i dalsza osoba lubią to.
  17. hecio

hecio Okazjonalny autor

znalazłam , dziekuje :))

18. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

a jak ze snem u Was?

19. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Nie koniecznie. Możesz oddawać dowolną roślinę tyle tylko, że zrobisz więcej ruchów, bo przesuwasz się o dwa, a nie o trzy kroki. Dlatego ja sieje na razie wszystkie rośliny, bo oszczędzam energię własną.
    Fakt, że na 1 poziomie trzeba nakarmić wszystkie 4 zwierzaki.

20. IRENOWO

IRENOWO Generał forum

super na noc lizaki

tosia lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.