Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Wstawać w nocy czy nie wstawać o to jest pytanie. Zasiałam pszenicę i nie mogę się zdecydować, którą eventówkę posiać xD Jadę na małych polach i myślałam, że do7-godzinnej się ograniczę, ale ale...wszyscy wybierają mak...:eek:

Nutka, chrumcia91 oraz tosia lubią to.
  2. marta44445

marta44445 Naśladowca mistrzów

A w życiu nie wstawać :D mnie by tam nic nie wyciągnęło

KittyGrace, kaska860 oraz tosia lubią to.
  3. hp25

hp25 Forum Pro

Ja 7-godzinna sieje na noce, a w dzień to mak, ale w większości balonowe, bo u mnie bardziej opłaca się balonowe niż mak, bo 1800 5-godzinnego balona bardziej mi sie opłaca niż 2700 4-godzinnego maku.
    Pozdrawiam Wszystkich Walczących.

Nutka i tosia lubią to.
  4. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Dzięki, ale ja do pracy chodzę, więc 7-godzinna na pewno w ciągu dnia, a z rana mogę mak albo balon i na noc chyba lepiej posiać 2x coś krótko rosnącego niż znowu 7h...
    edycja: los zdecydował za mnie, bo niechcący w kombajnie mi się kliknęło :p Przynajmniej się wyśpię xD

5. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

wieczorkowo wszystkim..
    nie do do konca masz racje....
    najlepszy z itemow daje na dobe 1722 tpd czyli 222tpd wiecej od bylej petardy..zalozmy wiec ze wszystkie itemy dadza nam 222tpd wiecej,zajmuja one 8 pol czyli bedzie tego na dobe 1776 tpd wiecej(bez sow etc)
    natomiast z pnacza bede mial co 5 dni 122150 tpd czyli na dobe 24430 tpd
    pytanie brzmi ..jakich trzeba uzyc dopalaczy by podniesc wartosc tpd itemow

Ostatnie edytowanie: 4 sierpnia 2016
  6. carlain21

carlain21 Chodząca legenda forum

Koza poziom 0,świnia i owca 1 poziom,małpa 0.

Owca śpi, to dobrze czy źle.?

tosia, Nutka, allasad i dalsza osoba lubią to.
  7. [tenia]

[tenia] Forumowy żółtodziób

[QUOTE="
    Owca śpi, to dobrze czy źle.?[/QUOTE]
    To bez znaczenia, moja świnka spała i już się obudziła przy drugiej rundzie karmienia.

8. chris975

chris975 Fanatyk forum

Znaczy się, że ją nakarmiłaś ;)
    Obudzi się jak dasz coś innemu zwierzakowi.

9. carlain21

Tak, ale świni też papu dałam i ta nie śpi:)

Frytka2012, tosia oraz Nutka lubią to.
  10. JJoanna

JJoanna Książę forum

Koza 0 , Świnka 1 , Owca 1 , Małpka 0
    Coś wolno mi idzie ewent - jak nigdy dotąd 8) No ale nie wiem czy dobrze robię wszystkie wysiewy robię na super polach - ze względu na pracę - a trzeba rzec , że dopiero teraz zaczęłam event . A jutro piątek nie będzie mnie cały dzień na Farmie i w sobotę pół dnia , więc 1 dzień i 1/2 dnia mam z głowy i nie wiem czy zdążę z eventem . 8)

tosia i _Ola_Z_ lubią to.
  11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

czasem mi się zdarzy xD dziękuje za miłe słowa ;) i ciesze się, że mogę pomóc ;)
    jak miło jest słyszeć takie słowa od osoby, która gra tak krótko :) a nie ciągłe narzekania...gram tyle i tyle, mam poziom taki i taki i nie uda mi sie skonczyc bla bla bla :p
    gratulacje i za podejście i za wykorzystywanie naszych rad :)

za chwilę zbieram mak i na noc pójdą lizaki albo pierniki...nie mogę się zdecydować. poziomy mam 4 5 1 0 wiec musze ruszyc w koncu z dwoma ostatnimi :p a wlasnie mnie blokują pierniki i lizaki :p
    zaraz przemysle, popatrze na zegarek... :)

12. azikowo

azikowo Fanatyk forum

bo śpi ostatni nakarmiony zwierz :) a poprzedni się budzi:)

tosia, Nutka, -MarekW- i dalsza osoba lubią to.
  13. melody28

melody28 Wielki mistrz forum

zasypia zwierzak karmiony jako ostatni ;)
    koza poziom 4; świnia poziom 3; owca poziom 3,5 ;małpa poziom 0 xD na lizaki czekam by karmić małpę, czekam jeszcze prawie godzinę na mak

tosia, Nutka, -MarekW- i dalsza osoba lubią to.
  14. carlain21

Aha:)

Czytam ten wątek, czytałam też poradnik. Mam ograniczony teraz czas i czytam tak na szybko tylko późnym wieczorem.

Nie wiem,czy dam radę zrobić event,ale coś tam sieję.

Zarobić sporo też można podczas eventu:)

Dziękuję:)

tosia, Nutka oraz -MarekW- lubią to.
  15. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mak posiany, za 38 minut do zebrania i do posiania mak z balonowymi kwiatami:p Jak na razie poziom 2 1 2 2:p

tosia lubi to.
  16. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

zebrałam,podkarmiłam,na noc na głównej i w lesie posiałam pierniczki,a na wyspie lizaczki:D
    zmykam do łóżka,dobrej nocki wszystkim:D

tosia i -MarekW- lubią to.
  17. kazak9

kazak9 Forum Pro

Na pewno warto obserwować co jest potrzebne .Długie na noc a krótsze na dzień.Jezeli ktoś planuje całość to nie da rady na samych krótkich.
    Jeżeli tylko pnacze to tak .

18. nemo75

nemo75 Stały bywalec

dzięki za tłumaczenie ..po prostu każdy poradnik do gry przeleciałam wzrokiem i czekałam aż wejdzie w życie ..nigdy nie miałam problemu żeby zrozumieć o co chodzi ..tylko teraz nie wystarczyło ....ale wstyd ,po prostu nie chciało mi się myślec

tosia lubi to.
  19. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Witam wczesnym rankiem ! :)
    Trzy itemy zdobyte, rośliny rosną, sieję wszystkie 4 , mam nadzieję, że i resztę tzn. jeszcze jeden item i pnącze "wypracuję".
    Pozdrowienia dla wszystkich obsługujących karuzelę. :)

20. rosingspark

rosingspark Aktywny autor

I przy liczeniu pamietać ,że z CHJ zbira się 1722 sztuki.

tosia i janafarm lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.