Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. wilandra

wilandra Analityk forum

Ja koze karmie nadal i dokarmić na 0 poziomie nie mogę :D
    W życiu juz nie pójde na wesołe miasteczko :D

allasad, Nutka, gretag i dalsza osoba lubią to.
  2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

>>Tutaj<< znajdziesz odpowiedź na nurtujące Cie wątpliwości.

LAPONIA47, gretag oraz tosia lubią to.
  3. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Bardzo Ci w takim razie gratuluję i oczywiście życzę powodzenia. :)
    Wszystkie Twoje obliczenia są super i po tylu latach gry też potrafię je zrobić. Tyle tylko, że tym razem nie jestem w stanie zaplanować zbiorów. Niestety dzisiaj udało mi się zebrać mak o 9 rano, a potem dopiero o 14:30. Gdybym rano wiedziała, o której wrócę do domu to zasiałabym coś dłuższego, ale nie wiedziałam.
    Nie wiem, czy ten event po prostu jest tego wszystkiego wart. Mam 8,5 mln PD do 100-go poziomu i wolałabym w czasie siania roślinki eventowej zbierać PD, a przy okazji owoce do dożynek;)
    No dobra, więcej już nie narzekam i znikam z wątku. Powodzenia wszystkim:)

4. chris975

chris975 Fanatyk forum

Hej sąsiadka. Nie wymiękaj :)
    Na razie jest początek eventu. Jeśli Ci czas pozwala to siej np. mak lub inną ale jedną konkretną ile wlezie a jak np. znajdziesz czasu aby częściej na farmę zajrzeć w weekend to wtedy wysiewaj to co akurat będzie potrzebne, czyli wymagające najmniej roślin do oddania.
    Jakiś zapas przed dwa dni zrobisz np. maku i w razie co nim podgonisz :)
    Na noc sadź lizaki bo np. u mnie najczęściej pojawiają się w opcji za 3 kroki i wtedy są jak znalazł :)

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mak zaraz będzie do zbioru. I według mnie to jest bardziej karuzela z urwipołciamixDxDxD

6. .kotek999.

.kotek999. Zaawansowany

oj ciezko mi to idzie:(

a tak na marginesie anakonda na rynku 6000, a pasza 7000 - uwielbiam takie zamieszanie

7. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Wielkie gratki :)

8. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Aga :)
    gdybyśmy tak oceniali opłacalność eventów, to w większości są nieopłacalne.
    Nieraz już pisałam do sąsiadów, że gdyby nie event, to szybciej bym wbijała lvl. Natomiast z drugiej strony, gdyby nie zdobyte w czasie eventów rzędy pnącza i itemy, to te lvl wolniej by nam wchodziły:)
    Nie mogę uwierzyć, że odpuszczasz ten event:)
    Powodzenia

9. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Zobacz ile jeszcze jest czasu-też nie wierzyłam,ze się uda zrobić ale teraz jestem dobrej myśli.W dzień z woda sieję,na noc na SP.SN jak wiesz,mam mało,to tylko 2 x rozsiew zrobiłam.Może z raz,dwa podgoń SN.Masz drzewa,to odrobisz.Uda się,zobaczysz...:)

10. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Dzisiaj wygrałam na kole +200% PD, więc aby nie tracić tego bonusu nadgoniłam eventówkę na SN (po co ma się kisić w stodole:p). Pnącze jest, teraz mogę zająć się zdobywaniem PD/TPD. Do eventu wrócę jutro i zrobię go do końca, ale już na spokojnie :)

11. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Aga no nie wierze ,ze odpuszczasz event :cry:,kurcze z taka iloscia SN,to ja duzo ,duzo mniej mialam i poswiecilam tylko dlatego,ze w miare dobre pnacze a do tego itemki sa petarda,nareszcie do do tej pory to byly mizerne,dlatego nie robilam eventow bo szkoda mi bylo czasu (moze raczej brak).Wczoraj przysiadlam i dzisiaj juz na luzie konczylam to minimum.

Mam jednak nadzieje,ze zrobisz go ;)

ja lece po malu dalej,chyba uda sie jeszcze zdobyc dodatek ,ktory napewno sie przyda :):),czy calosc....nie wiem.Jutro dzien wolny od kompa,dopiero wieczorem bede,chyba ze ogladajac Otwarcie w RIO bede zagladac na farme xDxD

12. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Super Aga , gratuluję .

AgiFarm83 i tosia lubią to.
  13. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

Aga GRATECZKI :):):),brawo brawo :inlove:

AgiFarm83, tosia oraz xBabciaEwa lubią to.
  14. tosia

tosia Nadzorca forum

AgiFarm gratuluję:)

ja czekam na zbiór:p ostatni dziś, w nocy nie wstanę choćby nie wiem co, no chyba żeby nawozowe drzewka rozdawali, to byłby jedyny wyjątek:D:D a reszta jutro:)

15. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Bardzo dziękuję :inlove:

azikowo, xBabciaEwa oraz tosia lubią to.
  16. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Gdyby drzewka rozdawali to nikt by nie spał , ale to utopia niestety .
    Też czekam na mak , ale jeszcze posieje dzisiaj .

17. Nutka

Nutka Komandor forum

Witam :).
    Gratuluję zwycięzcom pnącza :).
    I przy okazji nasunęło mi się takie pytanie :p. Miałam zamiar najpierw robić zgodnie z podpowiedzią Oreczki, czyli 3 zwierzaki na 8 poziom, a świnię zostawić odłogiem ;), ale nagle się zastanowiłam czy potem dam radę wszystkie skończyć, czy mi nie zaśnie jakiś zwierzak a ja nie będę miała go jak obudzić, bo pozostałe będą już na najwyższym poziomie? :eek: mam pranie mózgu w pracy i popołudniu już mi nie idzie myślenie za bardzo :sleepy:. Chcę wykonać event do końca i tak mi jakoś świta, że jednak chyba wtedy nie można zostawić tak jednego zwierzaka? A może się mylę? :)

bacowa70, AgiFarm83 oraz tosia lubią to.
  18. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Mak posiany... Około 22 zbiór:p 1 poziomy wszędzie, 2 poziom u kozy i małpy a małpa śpi:)

tosia lubi to.
  19. azikowo

azikowo Fanatyk forum

jeśli dobrze myślę to da radę:) masz 3 zwierzaki na 8 poziomie i 1 na pierwszym (np świnię)
    koza 9-świnia 1 ;owca 9-świnia 2; małpa 9-świnia 3
    koza 10- świnia 4; owca 10-świnia-5, małpa 10-świnia 6
    koza 11-świnia 7, owca 11- świnia 8, małpa 11- świnia 9
    koza 12 -świnia 10; owca 12-świnia 11, małpa 12-świnia 12

jak źle myślę, to proszę o poprawę :)

ale nie możesz się pomylić ani razu:) bo wtedy nie ukończysz:) ja też mam plan taki jak Ty, ale jadę od razu wszystkie 4 zwierzaki, najwyżej skończę na 8 wszystkie 4 :)

tylko nie wiem czy sposobem Estorki dasz radę (chodzi o czas):) ja sieję te roślinki na 3 kroki:) ale za każdym razem patrzę co mi się bardziej opłaca-biorę jeszcze czas wzrostu pod uwage

Ostatnie edytowanie: 4 sierpnia 2016
  20. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

ja mam 2 itemy: "Kowboju do dzieła" i "Skrzynka z lizakami"...............
    kózka zaczyna 2 poziom,świnka jest w połowie 3 poziomu,małpka zaczyna 2 poziom,a łowieczka śpi na 3 poziomie...............
    najbliższy zbiór za 3 godz.,5 min............

tosia i xBabciaEwa lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.