Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Oj tam, jak zwał tak zwał, ważne że urwis będzie spał i nie będzie jeść wołał :pxD

A poza tym to dzisiaj ja zaczynam narzekać:eek: No po co tyle rodzajów tego badyla, no po co? W dodatku różne czasy wzrostu :cry:Jak ja nie lubię takiego zamieszania na moich polach >:( ale nagrody za gimnastykowanie się nawet niezłe, będę się krzywić i siać :p

2. BA_Czerwona

BA_Czerwona Chodząca legenda forum

Itemy dostajesz też za osiągnięcie określonej liczby poziomów urwisów, w poradniku opisano to na dole postu #2

Nutka, niebo016, gadek i dalsza osoba lubią to.
  3. azikowo

azikowo Fanatyk forum

widziałam to, ale się zakręciłam tymi roślinami :) dzięki xD

4. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Jedyny przedstawiciel fauny, którego "uśpienie" nie ma charakteru ostatecznego, to ludzkie niemowlę, które można usypiać do woli.
    "Uśpienie" w odniesieniu do zwierząt oznacza niestety pozbawienie życia.
    Wiem, że te nieszczęśniki później ożywają... ale nadal twierdzę, że termin został wybrany wyjątkowo niefortunnie (inne określenia sobie daruję).

5. killpubeur

killpubeur Czeladnik forum

Bardzo fajny ewent ale nagrody jeżeli takie jak w poprzednim to dzięki mam dosyć staroci gdzie nowości lub uzupełnienie tych które były do zdobycia w przeszłości? Mam na myśli drzewa i zagrody. Kupuje ten któremu boss daje co chwile bonus lub awans finansowy.:wuerg:

gretag lubi to.
  6. BA_Czerwona

Ewa, nie narzekaj :) Ja Ci mówię, siej migoczący mak, będziesz mieć zajęcie co 3:12 h, spanie jest przereklamowane :D

zzizzie, potraktuj to jako poetyckie uosobienie... te zwierzęta to też dzieciaki...
    Ale żebyś nie miała na co narzekać, zmieniam.

7. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Już rozumiem, kiedy jeden usypia drugi się budzi... ;)

8. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ależ ja nie narzekam xD
    Wręcz zachwycona byłam tym uśpieniem 8)xD

No dobra, zmykam i wracam za miesiąc xDxDxD
    Zero zzizzie, zero itemów xD

9. BA_Czerwona

Wtedy nie śpią 3 pozostałe (lub pozostałe nieukończone).

10. SMOD_Atena

Trochę muszę, bo jeszcze nikt nie narzeka:p A z tym spaniem to ja już od dawna tak mam i to wszystko przez eventy i rośliny, które trzeba zebrać i posiać;) No i siałabym tylko ten migoczący mak, ale boję się że oczopląsu dostanę:eek: No ale zobaczymy jak to wyjdzie w praniu, może zbyt dużego uszczerbku na zdrowiu ten event nie spowoduje xD;)

11. kropkowaty

kropkowaty Aktywny autor

czyli robimy 3 zwierzaki na lvl 8 , to na moje wychodzi 27tys migoczacego maku... to chyba wcale nie tak duzo

gretag lubi to.
  12. PitchforkOfDoom

PitchforkOfDoom Wielki mistrz forum

Spanie akurat też da radę, na noc zapuścic mak na superpolach i będzie OK.

Sekme i gretag lubią to.
  13. BA_Czerwona

Po ciemku zbieraj, na rachunkach za prąd oszczędzisz :) Pozytywnie kobieto, pozytywnie :)

Ja osobiście spać lubię (chociaż czasu mam mało), do pracy też chodzić muszę, więc planuję siać lizaki i migoczący mak. Chyba, że mi się zmienią plany i będę siać maki na super polach...

14. azikowo

azikowo Fanatyk forum

dobra to ja zacznę narzekać :) ło matulu kochana wypadajek nie ma o_O koniec świata o_O i co ja zrobię teraz biedna :eek: liczyć trzeba jak się chce zrobić część eventu :mad: a ja z matematyką na bakier >:(:mad::mad:

tak dobrze? czy za słabe te narzekania xDxD
    event prosty jak się już pojmie zasady i nie zaplącze w roślinki i kroki :( i tylko sadzenie w koło Macieju nas czeka, ale co tam damy radę xDxD:cry::cry:

15. BA_Czerwona

Chyba za dużo Ci wyszło -musimy wejść na poziom 8 u 3 zwierzaków, nie go zakończyć.

Jedyne przygotowanie jakie mnie czeka to przemeblowanie, żeby wszystko co chcę zostawić było na polanach, na których siać nie można. Nie trzeba się nawet nastawiać na przedmioty wypadające ze zbiorów, a rodzaj używanych roślin można dopasować do ilości czasu, jaką się ma. Nie powinno być bardzo trudno mimo ograniczenia ilości pól.

16. -Iza-90

-Iza-90 Wielki mistrz forum

ja chyba jakaś nie kumata jestem bo nic z tego nie rozumiem :/

17. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Poczytałam i muszę ochłonąć.Idę robić obiad.Sianie, sianie.... żadna nowość;)

18. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Nie jesteś osamotniona :p Przeczytałam poradnik i nic-teraz czytam,co piszą i jeszcze więcej nic :D

19. SMOD_Atena

Bez prądu się nie da, ale będę oczy zamykała ;)
    No i już plusy widzę, nie muszę robić wycinki moich kochanych drzewek na leśnej i w deszczowym lesie, bardzo mnie to cieszy xD
    Siać lizaki- fajnie brzmi xD;)

20. BA_Czerwona

A czego dokładnie? Wiem, że się nie nadaję na logiczne i proste tłumaczenie, ale może jakoś pomożemy?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.