Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

no ja właśnie na takim etapie, u owcy, kozy i małpy chce ode mnie po 450 sztuk migoczącego i przesuwam się o 2 kroki w przód. Wszystkie 3 zwierzaki sprzysięgły się przeciwko mniexD:cry:xD:cry:

2. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

no dobra-dalej wiem mniej niż więcej,zielsko na SP posiane,spadam.Jutro ze świeżym umysłem pomyślę,co dalej...

3. michav765

michav765 Stały bywalec

Uważaj bo zaraz zostaniesz zaatakowany przez klakierów BP:p i zasypany frazesami typu że wszystkiego nie trzeba robić itp.Tylko jaki sens ma gra kiedy nawet pnącza nie da-.- się zdobyć

tosia, aagajkowska oraz Renia1920 lubią to.
  4. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Masz rację Chris.
    Dlatego możliwe jest obliczenie tylko minimalnej ilości roślinki, pod warunkiem, że zamierzamy siać tylko jeden jej rodzaj.
    Dla maku to minimum wynosi 21600 szt. jeżeli mamy zamiar zgarnąć tylko pnącze + itemy ( a nie robić całego eventu)

5. kobieta2015

kobieta2015 Czeladnik forum

Mam 87 poziom, ale po zalogowaniu ich nie miałam, pojawiły się przed chwilą. Trochę to dziwne, bo godzinę czasu spędziłam na czytaniu na forum, a nie miałam dostępu do roślinek

tosia lubi to.
  6. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Uff, skończyłam czytać..., wreszcie trafił się prawdziwie zakręcony eventxD, takiego chyba jeszcze nie było...xD
    Potraktuję to jako wyzwanie, w końcu dla prawdziwego farmera nieprzewidywalność to chleb powszednixD Roślinki się rozsiewają, na noc planuję posiać lizak i piernikową różę. Na dzień mak i balony. Co dalej - pomyślę przy porannej kawie:) Dobrze się składa, że jest promocja na mechanizację, kombajn co prawda mam, ale przy takim farmerskim maratonie bez siewnika ani rusz:)

Widzieliście ceny na targu? Wowo_O:eek::inlove::music:

7. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

No to mnie pocieszyłeś.
    Lipa z wyliczeń.
    Trzeba usunąć posta, żeby nie mieszać.

8. chris975

chris975 Fanatyk forum

Dokładnie. A maksimum to 32400 (aby zdobyć tylko pnącze i jeden zestaw itemów).

PYTANIE
    Kiedy się obudzi świnia? xD

Ostatnie edytowanie: 4 sierpnia 2016
  9. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

U mnie śpi małpa. Sieje te różne badyle. Ciekawe jakie będą następne.
    Wczoraj to ja byłam zakręcona,a dzisiaj widzę,że już wszyscy.

10. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Ja już się odkręciłam ..... i sieję tak jak zamierzałam, czyli tylko mak.

11. chris975

chris975 Fanatyk forum

Już wiem, jak się nakarmi inne zwierzę ;)
    Niestety czeka nas bardzo dużo siania. Na początek świnia na 1, reszta na 8 level a potem jak starczy czasu powalczę o drugi zestaw ajtemów :)

12. siorka84

siorka84 Czeladnik forum

Czy eventowe roślinki można siać tylko na jednym z podstawowych pól? Wiem, że nie da się ich siać na wyspie, ale ja nie mogę ich zasiać nigdzie indziej poza polem przy domu farmera :( Czy tak ma być czy to błąd w grze?

13. Katana

Katana Stały bywalec

Czy roślinkę ewentową można siać na dzikiej łące ? U mnie nie można siać na dzikiej a w poradniku nic na ten temat nie widzę

Edit a na wyspie mogłam posiać

14. Agata00755

jak drugi zestaw itemów, aby zgarnąć item to trzeba osiągnąć odpowiedni poziom u zwierzaków, dwa razy chyba 6 poziomu nie zdobędziesz. No chyba, że będzie liczyło, że 12 poziom to 6 poziom
    Można siać tylko na głównej łące, leśnej polanie i wyspie (wykluczając las deszczowy)

15. siorka84

siorka84 Czeladnik forum

Czyli to błąd jeśli nie mogę siać nigdzie poza główną łąką?

16. Agata00755

a masz dostęp do leśnej i wyspy. Jeżeli tak, a nie masz to najpierw przeloguj się.

Nutka i zonaania2122 lubią to.
  17. wilandra

wilandra Analityk forum

Ja się chyba zastrzele albo walnelam się w obliczeniach co do roślinki albo zmieniła sie ilość :D
    z eventówką czekam do jutra:D chyba to będzie najrozsądniejsze :D do jutra zwierzaki karuzeli nie zatrzymają

Nutka lubi to.
  18. siorka84

siorka84 Czeladnik forum

Niestety nic to nie daje. Mam poziom 84, więc powinno wszystko działać poprawnie, jednak rośliny eventowe pojawiają się jedynie na głównej łące :(

19. hp25

hp25 Forum Pro

Nie wiem, bo dopiero siadłem na dobre do eventu, ale patrząc na to co jest w grze, to ten poradnik trzeba czytać na odwrót? Produkt 1, to jest ten co daje postęp o 3 pola, a 2 i 3 daje postęp o dwa pola. Odwrotnie jak w grze, tak to rozumiecie?
    Pozdrawiam.

20. michav765

michav765 Stały bywalec

Minimalna liczba jest w przypadku oddawania tylko roślin w liczbie 300 sztuk
    Maksymalna w przypadku oddawania roślin tylko w liczbie 450 sztuk.
    Swoją drogą żądanie takiej samej liczby roślin za 2 kroki co za 3 to jakieś nieporozumienie.To tak jakby płacić za dwie bułki tyle co za trzy.

.savante. i est-orka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.