Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Tak sobie siedzę i się śmieję, że ten u góry miał dobry ubaw jak wczoraj ludzie siedzieli,liczyli,planowali,a dzisiaj psikus hihihihihih
    Czekam teraz w napięciu co jeszcze się zmieni,z której strony nas jego dobry humor trafi;)

Na razie sieję i sieję i planuję że nie dam się zaskoczyć;)

2. janafarm

janafarm Wyjątkowy talent

Troche dziwna rzecz ,ze nikt tak na prawdę nie wiedział jak będzie przebiegał event .mamy małe opóżnienie , ponieważ jak sie okazało wszystkie są potrzebne .Ale OK niech tam .

kybek93, rosingspark oraz tosia lubią to.
  3. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Dzięki dobra kobieto , dobrze , że jesteś , bo naprawdę nie wiedziałam o co chodzi , wstyd się przyznać , ale to prawda .
    Z drugiej strony mówią, że kto pyta nie błądzi , bardzo dziękuję , jestem wdzięczna . :):inlove:

4. bacha-1

bacha-1 Okazjonalny autor

hej nie mam roślinek do rozsiania, skąd są w tym evencie , jak zwykle?

kybek93 i tosia lubią to.
  5. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Wydaje mi się, że na każdym poziomie roślinka, która będzie dawała 3 kroki będzie przyznawana losowo :/

6. michav765

michav765 Stały bywalec

Poziom 8 u trzech postaci:wuerg:.No to o pnączu można zapomnieć.Nie ma sensu brać się za ten event a kabzy nikomu nie zamierzam nabijać;).

kybek93, bazyl2211 oraz tosia lubią to.
  7. wodnik54

wodnik54 Chodząca legenda forum

odśwież farmę
    roślinki do rozsiania są na głównej, leśnej i bahamie

8. kropkowaty

kropkowaty Aktywny autor

babciu,

to jest na górze rozrysowane:

9. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja nic nie rozumiałam z tymi numerami postaci - dlatego polazłam na niemieckie forum.
    A tak po namyśle - akurat w tym przypadku to tłumacz coś słabo zna również polski, zapis liczbowy w takim otoczeniu to idealny sposób na kompletny brak jasności tekstu.

10. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Aniu u mnie jak pierwszy raz oddałam dla kozy migoczący mak to następny też jest migoczący mak

11. marynia53

marynia53 Cesarz forum

idź na targ i kup.
    A roślinki sobie rosną, jedno zwierze śpi a drugie czeka - świeci się na szaro.

kybek93, aleksandra oraz tosia lubią to.
  12. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja jestem z natury zakręcona , ale jak nie wiem to pytam , tak mnie w dawnych czasach nauczono , a co kto sobie o mnie pomyśli to
    już nie mój problem .Dziękuję :inlove:

13. Tess1604

Tess1604 Czeladnik forum

U mnie owca usnęła sobie ,a małpka usilnie wierci się i próbuje ją obudzić. Witam, z tej śmiesznej niezrozumiałej karuzeli największą radochę ma moja 4-letnia wnusia.Czeka w napięciu kiedy małpka spadnie i nie pozwala mi zamknąć lapka.

14. Karen139

Karen139 Baron forum

BA Salsa............."wydaje mi się"??????????????o_Oo_Oo_Oo_Oo_O
    Tu potrzebny jest konkret a nie gdybanie.
    Jak słowo daję, czy naprawdę w dobie internetu nie można sprawdzić jak ma być????????????
    Tu nie potrzeba gońca do Hamburga wysyłać.
    Pomieszanie z poplątaniem z tym ewentem.
    Sieje dwie rośliny póki co..............

15. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Tutaj chwilowo jest tak, że wszyscy pytają, a nikt tak naprawdę nie jest pewien odpowiedzi xD
    Wyjątkowo urozmaicony początek eventu, nie...? xD

Aha, nie będzie itemów jakby ktoś chciał wiedzieć 8)
    Tym razem występuję jako teoretyk 8)xD

16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Im chyba chodzi o to, czy jak na poziomie 0 jest migoczący mak po prawej, to na 2 jest tak samo czy może być zupełnie inna roślinka nie daj boże w innym miejscu:) Ciekawe swoją drogą...

tosia lubi to.
  17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Te cyferki w sercach przy postaciach-tam,gdzie oddajemy,to co znaczą?który ja mam poziom u małpy?o_O[​IMG]

18. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

O ile się nie pomyliłem w liczeniu i na podstawie tabelek z poradnika potrzeba nasiać :
    balonowy kwiat - 8100
    migoczący mak - 8100
    lizak - 5400
    piernikowa dzika róża - 5400
    żeby skończyć cały event

19. azikowo

azikowo Fanatyk forum

mi się też wydaje, ale chciałbym ja i inni gracze dostać odpowiedź ze 100 % pewnością, że jest tak lub tak, już i tak jest dużo zamieszania z tym eventem

20. kropkowaty

kropkowaty Aktywny autor

to sa lampki ktore sie zapalaja na zielona im dalej masz wykonane zadania i co dostaniesz

za 4 zwierzaki (lampki pokazuja ze ja mam 2/4) na lvl 1 dostaniesz Kowboju do dziela
    za 3 zwierzaki lvl 2 dostaniesz skrzynka z lizakami...itp

kybek93, -strzalka- oraz tosia lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.