Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. florentyna

florentyna Analityk forum

Na razie oddałam tylko rośliny ze stodoły, zajmuję się sianiem, będę miała po 2500 sztuk każdej ewentówki "na stanie", zacznę robić zadania, siejąc potem tą roślinę, której aktualnie najwięcej potrzeba

kybek93 i tosia lubią to.
  2. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Myślę że jak na szaro masz okienka z towarami , ktore trzeba oddać ,to nie masz towaru w stodole i dlatego nie możesz oddać
    Nie jestem pewna ,ale tak mi to pasuje

3. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Witajcie,

ten problem (gracz nie ma dostępu do wymaganej rośliny) został zgłoszony do Centrali.

4. florentyna

florentyna Analityk forum

skoro moje wczorajsze ewentowe wyliczenia wzięły w łeb, to teraz dla poprawienia nastroju proponuję salsę, ktoś chętny :)

5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

kiedyś nie raz tak było że się nie kończyło eventów bo nie miało sie odpowiedniego poziomu z roslinką- wtedy po prostu się nie robiło dalej, a tu sa mozliwosci, masz jeszcze 2 inne rosliny do oddania...to wlasnie mobilizowało do dalszej gry.....
    skoro jest na szaro to znaczy ze masz za mało towaru

6. Waldeemar

Waldeemar Okazjonalny autor

Przypuszczam jednak że nigdy nie było tak, by zależało to od losowania i szczęścia. Twój sąsiad ma 20 poziomów mniej i problemów mieć nie będzie, ale u ciebie drogi graczu zrobimy psikusa i eventu nie skończysz, sorry.

7. azikowo

azikowo Fanatyk forum

Wychodzi na to że każdy gracz ma losowo wybraną roślinę eventową która daje 3 kroki. Poprawka naniesiona na poradnik. Powodzenia wszystkim i mniej negatywnych emocji życzę. Chociaż wiem, że będzie trudno.

A czy na to pytanie dostaniemy odpowiedź? Można zapytac gdzieś wyzej?
    a czy na każdym kroku jest losowa? czy jak raz np u świni mam lizaki za 3 kroki to już tak będzie do konca, czy za każdym razem coś innego może wskoczyć u świni

8. michav765

michav765 Stały bywalec

Ja tego eventu nie robię-.-.Już raz zostałem zrobiony w bambuko i z powodu problemów technicznych nie zdobyłem pnącza z "Lata wraków" :mad:i straciłem tylko kupony na kombajn:mad:.Nie usłyszałem nawet słowa przepraszam-.- więc nie robię eventu w którym aby chociaż najmniejszy ochłap zdobyć trzeba siać do samego końca i liczy się każda godzina:mad:.Tym bardziej że po wprowadzonych zmianach w faq w ogóle nie wiadomo ile potrzeba zielska na pnącze:(.

9. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Kawę wypiłam , lody zjadłam i z nudów poczytałam poradnik .
    Trzy itemy i rząd pnącza dostaniemy od 3 postaci .
    Chodzi o postać na koniu , czy tą u góry ?

10. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

,,,się porobiło,pszenicę sieje,,bo brak mi lotosu,,ech

11. yogi16296

yogi16296 Stary wyjadacz

ludzie nie bójcie się moje wyliczanki poszły w ...... jest szansa, że znowu cos zmienią - wprowadzą nowe 2 roślinki i będzie ubaw po pachy. a w temacie sieję

kybek93, aleksandra oraz tosia lubią to.
  12. akinomrd

akinomrd Chodząca legenda forum

Też czekam na odpowiedź na to pytanie.Bardzo proszę o sprawdzenie mamy wystarczający zamęt w głowach

13. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Też się zadumałam nad tym fragmentem... powinno być oczywiście (na przykład) "poziom 8 u czterech postaci" 8)xD
    No mnie ten konkretny FAQ naprawdę rozczula do łez xD

14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Jeszcze powinni zrobić 4 rodzaje wypadajek - z drzew,pól,zagród i warsztatów,oczywiście jeden rodzaj,na jedno pole :D:D:D I oczywiście losowe ich ilości trzeba by oddawać.

15. xBabciaEwa

Ja nie wiem , prosta babcia jestem z kuchni wzięta , ale bawi mnie to wszystko dzisiaj do łez , naprawdę . :)

16. azikowo

azikowo Fanatyk forum

patrz a dziś nie prima aprylis xD

sieję te 4 roślinki, tylko zastanawiam sie po co:) chyba siła przyzwyczajeniaxD

17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

-.-Tez sieję-ok.20 zbiorę i na noc posieje na SP-ma ktoś wyliczenia ile jakie zielsko rośnie na SP z wodą i kupą?

18. xBabciaEwa

Co się będę denerwować , wolę się pośmiać , zdrowsza będę .
    Roślinki posiane i czytam , a im dłużej to robię tym mniej rozumiem .

19. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Może losowy czas i u każdego inaczej :p:p:p:p:p:p

20. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Ja podreptałam sobie do Niemców poczytać... no i po niemiecku jakoś wszystko jasne, trzeba mieć kolejno:

- poziom 1 u czterech postaci,
    - poziom 2 u trzech postaci,
    - poziom 4 u trzech postaci,
    - poziom 6 u trzech postaci,
    - poziom 8 u trzech postaci.

W sumie to jak ktoś się zajmuje tłumaczeniem z niemieckiego, to chyba właściwie powinien choć trochę ten niemiecki znać
    Ale pewnie tak mi się tylko głupio wydaje, co ja tam wiem 8)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.