Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dosias

dosias Generał forum

wydaje mi się że każdy ma inaczej ale tak może już zostanie do końca tzn że na kolejnych poziomach miejsca roślinek eventowych się nie zmienią

kybek93, tosia oraz Anetta41 lubią to.
  2. miaa891

miaa891 Czeladnik forum

wlasnie chyba sobie odpuszcze bo wszystkiego i tak nie zrobie a duzo roslinek do wysiania

kybek93 i tosia lubią to.
  3. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

Proszę u mnie tak to wygląda i ciekawe jakie się odkryją roślinki po uzupełnieniu poziomu 1 kozy i owcy ??
    Inne będą czy róża ?? To by ułatwiło chyba :(

4. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

ja jeszcze do ewentu nie zagladalamxD,
    rozsiewam wszystkie roslinki, zadecyduje pozniej, ;)
    u jednych swinia wola lizaki, u innych koza makxD, ja mak to do placka odstawie, moze sie daxD,
    poczekam jeszcze, moze jeszcze bedzie jakas zmiana;) i w nagrode za bledy banany zlote dostaniemy:D

kybek93, tosia oraz Anetta41 lubią to.
  5. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

A u mnie tak to wygląda

6. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Owieczka zasnęła a świnka się przebudziła xD

kybek93, tosia oraz draculik34 lubią to.
  7. __BiAłY__

__BiAłY__ Komandor forum

A u mnie tak:
    Każdy gracz ma inaczej!!
    Wypadałoby na bieżąco oddawać roślinkę, aby się nie zamotać;)
    Powodzenia:)

Ostatnie edytowanie: 3 sierpnia 2016
  8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Kurczaczki...Dodaliby dziką do siania,jak tak ma być,że nic nie wiadomo o co w następnym zadaniu zwierzaki będą wołać...-.- ja nie mam tyle SN,żeby po każdej zmianie lać na pola...>:(

9. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

na jakich polach siejecie???????????????
    ja zaczęłam na dużych z wodą i sn.............

10. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

jak ci to przeskoczylo na jedynke ja oddalam owcy po kolei produkty i nic sie nie dzieje :(

11. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

u mnie jeszcze innaczej, narazie sieje tylko bo zgłupiałam

kybek93, tosia oraz agniecha$ lubią to.
  12. florentyna

florentyna Analityk forum

Z tego wynika, ze należy na bieżąco robić zadania i siać, co potrzeba, ale trzeba uważać, aby zostawić sobie za każdym podejściem do zadań 574 szt. roślin na zasiew :)
    Tylko mogli to napisać od razu, że ewentowe rośliny również mają być losowo, a tak pól popołudnia wczoraj straciłam, planując sobie ewent i wszystko trafił.... nie napiszę co.
    No cóż, upały takie, komuś widocznie zaszkodziły....

13. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Ja też , ale na razie idzie według planu .

14. agniecha$

trzeba oddać do końca czyli posuwać się o 2 lub 3 kroki do przodu zależy jaki towar oddajesz
    widać jak klikasz towar o ile ci sie posunie klatek i zapełni się pasek na zielono

kybek93, gadek, tosia i dalsza osoba lubią to.
  15. janekkostuchna

janekkostuchna Chodząca legenda forum

mak i balony na dużych a pozostałe dwie rośliny na małych tak na wszelki wypadek i teraz musiałem małe zasilić SN >:(

16. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

widze ze zmienili tabelke ,ale ja mam i tak innaczej,wiec nie wiem jak to ma byc,narazie sieje pozniej pomysle:))

17. Renia1920

Renia1920 Komandor forum

Ja na razie tylko mak rozsiewam i balony zobaczę później co będą chciały i się zastanowię czy kończyć ten event czy robić go dalej

18. Pepa2016

Pepa2016 Mistrz forum

Cytat z OO

Dnia 03.08.2016, godz. 14:57
    Wymieniono tabele z kolejnością roślin potrzebnych do realizacji zadań.

Ekipo, nie ma sensu wymieniać tabeli, skoro każdy ma inaczej. Lepiej szybko ją zdjąć i dać info, że eventówka jest losowo przydzielana.

19. patrish1979

patrish1979 Stały bywalec

przesunelam o 3 potem dwa potem jedno oczko jestem w połowie nie mogę nic oddać więcej i nic tez się nie zmienia i nie przeskakuje :(

kybek93, tosia oraz agniecha$ lubią to.
  20. agniecha$

Ja na dużych ale tylko będę jednak siać te dwie mak i balonowy bo się pogubię i łatwiej tak mi będzie wysiać tony tych roślinek niż 4 rodzaje
    najwyżej więcej będe musiała go siać i oddawać niż np w moim przypadku róża ( bo posuwała bym się 3 kroki )

a potem zobaczę czy muszę te 2 inne nie wiem czy dobrze ale innego pomysłu nie mam

tosia, kolobrzeg oraz Anetta41 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.