Opinie Karuzela z urwisami

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 2 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Witajcie Farmerzy,

Ach! Jaka piękna karuzela. Szybko! Zabierz zwierzęce maluchy na przejażdżkę, dopóki jeszcze stoi na farmie. Sadź lizaki, migoczące maki, balonowe kwiaty i piernikowe dzikie róże-dzieciaki przepadają za tymi smakołykami!
    plansza_startowa.png

Środa 03.08.2016, godz. 14:00

Wtorek 09.08.2016, godz. 14:00

naklejka.png

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

Ostatnie edytowanie: 2 sierpnia 2016
  2. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Będzie ruch na targu i fajnie. Lubię takie eventy, choć inaczej się do niego przygotowywałam...

3. gretag

gretag Chodząca legenda forum

Dzień dobry.
    Event nie jest łatwy, sporo roślin do siania ale itemy petardy....:)

4. myszulka

myszulka Ambasador forum

03.08.2016 to jest sroda a nie poniedzialek i 09.08.2016 to wtorek, troche sie daty poplataly

dantic3 i tarantula66 lubią to.
  5. frixi77

frixi77 Ambasador forum

jak to od poniedzialku ?????? do czwartku ???? chyba jakis blad ????

dantic3 lubi to.
  6. BA_Czerwona

Już poprawione, kalendarz nam gdzieś zginął ;)

7. isthislila

isthislila Okazjonalny autor

Czyli bez wypadajek?

dantic3, agnieska oraz gretag lubią to.
  8. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

O żesz...Tyle zielska wysiać trzeba :cry: Zemdli mnie :wuerg: Ale itemy miód-malinka,to trzeba aviomarin wziąć i do roboty :cry::cry:

9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

a nie mozna w poradniku podsumowania malego zrobic ile tego zielska potrzeba ;)
    itemy fakt petardy i wypadaloby ten event zrobic a nie leniuchowac,hmmmm

10. gretag

gretag Chodząca legenda forum

..bez wypadajek..

11. kaska860

kaska860 Cesarz forum

Fajnie, że ostatnio takie "długoterminowe" pnącza, bo zbieranie ręczne codziennie jest mozolne.

12. azikowo

azikowo Fanatyk forum

nie siej, koszyki kup:) i w 5 minut będzie po evencie :cry::cry::cry::cry:

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

xDxDxD Szef nie chce mi dać podwyżki :cry::cry::cry:

14. .dorotka01.

.dorotka01. Cesarz forum

fajny ivencik ja znowu z telefonu rozsiew muszę robić druga zmiana w pracusi ale jakoś dam rasę

15. RWM41

RWM41 Ambasador forum

las deszczowy na eventówkę odpada jak widać.
    'Zadanie polega na oddaniu dowolnego z trzech produktów wskazanych pod paskiem postępu w żądanej ilości. Dzięki temu osiągamy wyższy poziom danej postaci (niebieski okrąg). Produkt lewy oraz środkowy za każdym razem powodują przejście o 2 kroki. Produkt z prawej strony pozwala na przejście 3 kroków.'
    Ale to chyba nie oznacza, że mogę wpłacić tylko pozostałe rośliny ze stodoły? Rozumiem, że resztę trzeba siać bo wpłacenie stodołowych roślin lub owoców da tylko część paska postępu wypełnionego.
    i pytanie.... stodołowa roślina jak się wylosuje to można ją zmienić jak kiedyś w innym evencie było? co np 12 godzin? Bo wygląda z opisu, że nie. Rozumiem roślina razy ilośc jest podobna dla każdego gracza a nie jeden ma 2szt sałaty albo 10 jabłek a inny 2tys czegoś drogiego

16. polnygryzoń

polnygryzoń Hrabia forum

Nie ma zmartwienia, ja niedawno zgubiłem cały rok ha ha. Sianie sianiem ale ewent zrobić musowo. toż to przecież codzienność farmera.

17. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Witam

Piękne itemy :inlove: Brak wypadajek :inlove:

Sianie i zbieranie - nic nowego. Trochę zagmatwane będzie, ale myślę, że dam radę ;)

18. isthislila

isthislila Okazjonalny autor

Nareszcie.

dantic3 i gretag lubią to.
  19. BA_Czerwona

Nie da się, bo nie możemy zdecydować za Ciebie jakich roślin eventowych użyjesz i czy będziesz korzystać ze smoczków.
    W tabelach pokazano, że wymiennie co poziom potrzebujesz roślin eventowych i towarów ze stodoły. Nie da się ominąć poziomu, zmiany tego co wylosowano też nie są możliwe.
    Ilości jak widzisz na obrazkach czy gifie nie są jakieś ogromne.

20. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Nie wiem czy dobrze rozumiem ale czy jeśli np będę oddawać w pierwszym, trzecim i czwartym zadaniu tylko migoczący mak to będę go potrzebowała 10800 ( do każdego zadania/ postaci) sztuk żeby skończyć to zadanie, plus losowe rośliny. migoczący przesuwał by mnie od razu o 3 pola więc wychodzi najkorzystniej. a w drugim zadaniu byłby to balonowy kwiat, czyli nie potrzebowałabym innych eventówek czy coś mi umknęło w poradniku?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.