Karta kredytowa - zmiana danych

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika juliuszka, 3 sierpnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. juliuszka

juliuszka Generał forum

Dzieńdoberek !

Nie mogę znaleźć informacji, w jaki sposób mogę zaktualizować dane mojej karty kredytowej.
    Podając jako sposób płatności dane nowej karty są odrzucane a stara straciła ważność.
    Jak to ugryźć bez kontaktowania się z PT ?

2. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Juliuszko, usuń zapisane dane płatności w banku i ponownie podczas zakupu wpisz nowe dane karty i opcję zapisu danych.
    Pamiętaj, że przy pierwszym zakupie z nowymi danymi nie masz bonusu +10%, więc kup tylko kilka florenów ....przeloguj się i za chwilę kupuj pakiecik;)

Anhedrea i juliuszka lubią to.
  3. juliuszka

juliuszka Generał forum

Oreczko !

Ale jest tam również informacja, że stracę pakiet Premium a tego mi trochę szkoda...

Chyba, że to inaczej działa.
    Boję się sprawdzać.

4. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Nic nie stracisz:)
    Usuwaj spokojnie i zapisuj od nowa.

juliuszka lubi to.
  5. juliuszka

juliuszka Generał forum

Z drżącym sercem ... ale teraz mam:

Pakiet wypowiedziany - mam rozumieć, że z ostatnim dniem ważności, czy od dzisiejszego dnia ?

EDIT:

OK !
    Na poczcie mam informację, że pakiet działa do ostatniego dnia i nie zostanie przedłużony automatycznie.

Dziękuję Oreczko za pomoc !

est-orka lubi to.
  6. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

7. juliuszka

juliuszka Generał forum

Ja ?
    Ja to tylko mam prośbę / sugestię:

To tylko tak na przyszłość, żeby poprawić poradniki adekwatnie do aktualnych komunikatów z gry.
    No i oczywiście umieścić informację dla posiadaczy konta premium, że wypowiedzenie obowiązuje od dnia kolejnego po wygaśnięciu ważności pakietu.

Dziękuję !

8. BA_Salsa

BA_Salsa Guest

Oczywiście w miarę możliwości poradnik zostanie zaktualizowany, ale ja też mam prośbę, zamieść proszę swoją sugestię w TYM wątku :) Z góry dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.