Karpiczka

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Karpiczka, 1 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Ja hodowlane owszem mam, ale zostały głównie te najwyższe, bo szkoda mi ich.
    Planujesz jakieś zmiany? :p

2. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

No planuje ale wszystko zależy od pracy męża czy dostanie umowe dalej czy nie:) Mi tam nie szkoda i tak kiedyś trzeba będzie zrobić żeby nie wisiało w spółdzielni, tylko wiecznie mam problemy z ilością SP:)

3. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Pewnie dostanie. :D Trzymam kciuki za to. :)
    Kojarzy mi się z to małym członkiem rodzinki. :D
    Mi szkoda, bo ostatnio nic mi nie wychodzi. Każdy najmniejszy nawet miks tracę. Dlatego powoli mi się odechciewa przy 100% klapie w oazach. :(

4. Karpiczka

Nie no powiększać rodzinki nie zamierzamy:D
    No w takim wypadku to i mi by się odechciało klonowania.

5. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

A już myślałam. :p
    Na BB też ostatnio mimo zużycia dużej ilości SP to miałam po kolei albo przeskok o dwa. :(

6. Karpiczka

Mnie ostatnio kilka mini eventów minęło a to głównie przez teściową bo w tysiąca grałyśmy:p
    No to faktycznie nie fajnie[​IMG]

7. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Widzę, że relacje z teściową za pan brat. :D
    Obym i ja mogła normalnie żyć z teściową w przyszłości. xD
    No nie fajnie. :cry:

8. Karpiczka

Na początku nie było tak różowo ale musiała się z tym pogodzić że jestem z jej synem:)
    A teraz mamy bardzo dobre relacje:)

9. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Dobrze, że chociaż sie z tym pogodziła, bo niestety nie zawsze się godzą. :(

10. Karpiczka

No niestety nie wszystkie takie są:( Ale obyś i Ty jak nadejdzie ten moment trafiła na taką co od początku Cie zaakceptuje:)

11. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Pożyjemy, zobaczymy. :D Może jakoś w zgodzie będziemy żyć. :D

12. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Mi zostało około 150 stron, więc jak będzie mi się chcieć to dziś skończę i wezmę się za Hobbita. :p

13. Karpiczka

No okaże się w przyszłości:)
    Ja to 150 stron czytam w ciągu całego dnia:D

14. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Jak dla mnie jakieś 2 godzinki. :) xD

15. Karpiczka

Też bym tak chciała:D

16. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Mam koleżankę, która czyta dwa razy krócej, więc dla niej jestem cieniasem. xD

17. Karpiczka

Mój mąż czyta bardzo szybko:)

18. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Ja też bardzo szybko nie potrafię, bo muszę sobie wszystko wyobraźić dość szczegółowo. :pxD

19. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

czasem dobrze, że nie ma nowej bidy, bo do starej jakoś da się przyzwyczaić :)

U mnie też niewiele zmian. Poza tym, że znowu mi się chęć na czytanie włączyła. Teraz czytam sobie książkę "Na końcu tęczy", takie romansidło, ale byłam niedawno w kinie na filmie i mi się podobał

mąż? czy ja przegapiłam Twój ślub? bo ja byłam na etapie chłopaka, pamiętam jak pisałaś, że jeździsz do niego

20. Karpiczka

Ja aż tak szczegółowo nie wyobrażam sobie:)
    No tak ja się do swojej przyzwyczaiłam:) No mi ostatnio też się włączyła i czytam właśnie Lilkę:)
    Możliwe że przegapiłaś:) Wzieliśmy ślub w kwietniu 2014r.