Karpiczka

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Karpiczka, 1 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

Dziękuję bardzo:)

SMOD_Wadera* lubi to.
  2. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

3. Karpiczka

Dziękuję:)

4. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Zdrowych, pogodnych świąt Wielkiej Nocy, wiosennej, ciepłej atmosfery, mile spędzonego czasu w gronie najbliższych, uśmiechu na twarzy oraz smacznego jajka i mokrego dyngusa. :)

5. Karpiczka

Aniu bardzo spóźnione ale dziękuję za życzonka:oops:

Anja8787 lubi to.
  6. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Aneczko. :) Co słychać? :) Coś obecnie czytasz? ;)
    Udanego wieczorku życzę. ;)

7. Karpiczka

Hej Aniu:) A dzisiaj od mamy wróciłam i nadrabiam zaległości forumowe i nie tylko:) Dzisiaj zaczęłam czytać autobiografię pewnego hakera książka ma tytuł "Duch w sieci":)
    A ja miłego dzionka życzę:)

8. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Anulko. :) No ciekawe to może być, choć nigdy nie czytałam autobiografii. :p W każdym bądź razie zainteresowałoby mnie życie hakera. ;) Ja teraz zaczęłam czytać "Rywalki" Kierry Cass i jak na razie ciekawie się zapowiada. xD
    Dziękuję, a ja spokojnej nocy życzę. :)

9. Karpiczka

Hej Aniu:) Ja autobiografię czytam pierwszy raz i też zapowiada się ciekawie:)
    A ja znowu życzę miłego dzionka:D

10. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Hej Aniu :) co tam? jak tam? jakie plany na majówkę? xD

11. Karpiczka

Hej Paulinko:) A bardzo dobrze tu:D Po dotleniałam się trochę na ławce przed domem:) Ni ma planów na majówkę:) A Ty masz jakieś plany? I co u Ciebie?

12. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Cześć Aneczko. ;) Jak Ci minęła majówka? :) Pogoda udana, czy nie? ;)
    Kolorowych snów. :)

13. Karpiczka

Hej Aniu:) Moja majówka była bardzo leniwa, z pogodą w kratkę:) A jak Tobie majówka minęła?

14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

łeeee zazdroszczę ławki przed domem, ja mam balkon i to taki duży że nawet krzesełko nie wejdzie, jedną ławkę przed blokiem okupują mohery :oops: w mieszkaniu w bloku zawsze mi brakuję ogródka do którego można sobie iść i posiedzieć :oops:
    a majówka super, byłam w Malborku i się przeziębiłam :p

15. Karpiczka

Ławki sobie nie zazdroszczę u mamy też miałam ławkę:D Ale za to las mam 5 minut drogi od domu:) A to kuruj się szybko, mnie coś katar zaczyna łapać:)

16. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja miałam las wcześniej jak mieszkałam w domku, teraz w bloku to .. wiadomo jak jest :oops:
    a kuruje sie kuruje i coś nie chce przejść :oops:

17. Karpiczka

Wiadomo jak przez 25 lat też mieszkałam w bloku:)
    A myślałam że przechodzi na mnie:D

18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja to juz się przyzwyczaiłam nawet do dziwnych odgłosów za ściany :p ale brakuje mi takiego miejsca żeby móc sobie wyjść i np. książkę poczytać, albo po prostu posiedzieć :) a przed blokiem to pełno jakis różowych mocherów, że aż strach wyjść :p

19. Karpiczka

Ja też się do wszystkiego przyzwyczaiłam:) U mnie i takie miejsce jest i atrakcja specjalna, wiewiórki nas odwiedzają:D
    Albo wścibskie oczy sąsiadek co muszą wszystko wiedzieć:D

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eeee nie no masz za dobrze tam xD:p nie bawię się tak :p xD