Karpiczka

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by Karpiczka, Feb 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dobry wieczór! :) Widziałam serduszka, piękne są. :inlove: Niestety ja jestem beztalenciem do tych spraw. xD
    Dzięki i wzajemnie. :)

2. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

Polecam:) A aktualnie wziełam się też za Królową Zdrajców, jak przeczytam więcej to coś napiszę:)
    Bry Aniu:) Dziękuję:) Podarowałam je Mężowi na spóźnione walentynki:D Każdy ma talent do czegoś innego:)

3. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Hej Aniu xD i jak i jak? xD

4. Karpiczka

Hej Paulinko:) Ale co jak?:D

5. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

a już wiem, bo wyczytałam w drugim wątku :p boszzzz ale to męczące tak biegac od domku do domku :p człowiek się zasapie i nie ma w ogóle kondycji:oops::pxD

6. Karpiczka

No tak wiem coś o tym lataniu:D Ja do tego latam po trzech forach:D

7. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

widziałam Cie chyba na fantazji?? ale ja tam mega dawno nie byłam i sie nie logowałam :oops: czasem podpatruje prace Sylwka :)

8. Karpiczka

Tak tam mnie można znaleźć i na RC:)

9. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

to jest to co się buduje miasto?

10. Karpiczka

Dokładnie tak:)

11. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eeee zapytałabym czy fajna ale nie daj Boże się jeszcze skusze by zagrac i dopiero będzie :p xD

12. Karpiczka

Powiem Ci że gram w nią bo gram raczej wróciłam do tamtej gry przez forum bo stęskniłam się za ludźmi tam poznanymi:)

13. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja kiedyś cos tak bardzo lekko to się udzielałam na fantazji ale nie jakoś szczególnie :oops: a teraz to w ogóle, czasem podpatruje kompozycje kwiatowe, gra mnie mega zanudziła a na forum nic sie nie działo :oops:

14. Karpiczka

Teraz też tam bardzo spokojnie jest:) A kompozycje Sylwka też podpatruje:) Chcemy go tam na wątek w graczach namówić ale uparty jest:D

15. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

pamiętam, że kiedyś miał na farmie, hmmmmmm trzeba go namówić, potruje mu tez o tym a co xD xD xD

16. Karpiczka

Na farmie wiem że miał na starym forum:) A teraz wszędzie widzę że go malutko i tu i na fantazji:)

17. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

na to forum to chyba w ogóle nie zagląda nie wiem jak tam, w grę chyba tez nie gra :oops:

18. Karpiczka

Tam zagląda wiem bo czasem u BA piszę i wstawia kolejne kompozycje:)

19. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

to chyba z nim musze przeprowadzic poważną rozmowe, że tutaj w ogóle nie zagląda :p

20. Karpiczka

Koniecznie trzeba:)