Karpiczka

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Karpiczka, 1 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Dobry wieczór! :) Widziałam serduszka, piękne są. :inlove: Niestety ja jestem beztalenciem do tych spraw. xD
    Dzięki i wzajemnie. :)

2. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

Polecam:) A aktualnie wziełam się też za Królową Zdrajców, jak przeczytam więcej to coś napiszę:)
    Bry Aniu:) Dziękuję:) Podarowałam je Mężowi na spóźnione walentynki:D Każdy ma talent do czegoś innego:)

3. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Hej Aniu xD i jak i jak? xD

4. Karpiczka

Hej Paulinko:) Ale co jak?:D

5. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

a już wiem, bo wyczytałam w drugim wątku :p boszzzz ale to męczące tak biegac od domku do domku :p człowiek się zasapie i nie ma w ogóle kondycji:oops::pxD

6. Karpiczka

No tak wiem coś o tym lataniu:D Ja do tego latam po trzech forach:D

7. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

widziałam Cie chyba na fantazji?? ale ja tam mega dawno nie byłam i sie nie logowałam :oops: czasem podpatruje prace Sylwka :)

8. Karpiczka

Tak tam mnie można znaleźć i na RC:)

9. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

to jest to co się buduje miasto?

10. Karpiczka

Dokładnie tak:)

11. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

eeee zapytałabym czy fajna ale nie daj Boże się jeszcze skusze by zagrac i dopiero będzie :p xD

12. Karpiczka

Powiem Ci że gram w nią bo gram raczej wróciłam do tamtej gry przez forum bo stęskniłam się za ludźmi tam poznanymi:)

13. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

ja kiedyś cos tak bardzo lekko to się udzielałam na fantazji ale nie jakoś szczególnie :oops: a teraz to w ogóle, czasem podpatruje kompozycje kwiatowe, gra mnie mega zanudziła a na forum nic sie nie działo :oops:

14. Karpiczka

Teraz też tam bardzo spokojnie jest:) A kompozycje Sylwka też podpatruje:) Chcemy go tam na wątek w graczach namówić ale uparty jest:D

15. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

pamiętam, że kiedyś miał na farmie, hmmmmmm trzeba go namówić, potruje mu tez o tym a co xD xD xD

16. Karpiczka

Na farmie wiem że miał na starym forum:) A teraz wszędzie widzę że go malutko i tu i na fantazji:)

17. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

na to forum to chyba w ogóle nie zagląda nie wiem jak tam, w grę chyba tez nie gra :oops:

18. Karpiczka

Tam zagląda wiem bo czasem u BA piszę i wstawia kolejne kompozycje:)

19. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

to chyba z nim musze przeprowadzic poważną rozmowe, że tutaj w ogóle nie zagląda :p

20. Karpiczka

Koniecznie trzeba:)