Karpiczka

Temat na forum 'Archiwum - pozostałe działy' rozpoczęty przez użytkownika Karpiczka, 26 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

"Gra" jest tym typem książki po skończeniu której stwierdziłam "o mosz, i co ja mam dalej zrobić ze swoim życiem" o_O zaczęłam nawet czytać od pierwszego tomu i złapałam się na tym, że pewne rzeczy mi umknęły, nie wiem czy nie zaczne od nowa ... brakuje mi tych bohaterów :cry: :D :D

oj :eek: a co studiujesz?
    a sporo czytam historycznych... bo historia ogólnie to taki mój mały bziczek ;)

2. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

Paulinko studiuję biologię o specjalności biologia medyczna, więc mam co czytać do podusi. xD

3. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

łeeeee o_O o_O to był chyba jedyny przedmiot w szkole którego unikałam jak mogłam :oops:

4. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

Ja nie lubię chemii, ale cóż jakoś muszę z nią żyć. :D

5. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

chemii nie pamiętam :p ale chyba źle nie było, chociaż pewnie to pikuś w porównaniu z tym czego się uczysz :oops:

6. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

No teraz to czarna magia. :D

7. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

to jak dla mnie biologia była :oops: :D

8. Szaszthi

Szaszthi Młodszy ekspert

Bry Kochana :)
    Miłego dnia Ci życzę

9. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

Nie płacz z tego co wiem to następne tomy się powoli piszą:)
    Witaj:)
    Dziękuję za smakołyka:) I również miłego życzę:)

10. MOD_Magiczna

MOD_Magiczna Guest

hej Aniu, dzień dobry. Miłego dnia życzę, a przede wszystkim pięknej słonecznej pogody. U mnie miało być ciepło, ale tylko zapowiedź została :(

11. Karpiczka

Hej Moniu:) U mnie pogoda piękna dziś:) Słoneczko i ciepełko:)

12. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

Aniulka :D chyba każdy ma jakąś dziedzinę jako zmorę. :D

13. Karpiczka

No to na pewno:D

14. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

Witaj Aniu :D Powoli to mało powiedziane, chociaż czytałam, ze w Stanach kolejny tom ma wyjść pod koniec tego roku, to może za jakiś rok będzie u nas -.-

15. Karpiczka

Witaj Paulino:)
    Jak dla mnie takie tempo jest dobre bo zanim dojde do ostatniego tomu to się zejdzie:p

16. MOD_Nikita

MOD_Nikita Guest

Hejka Aniu. :)
    Przecież nikt Ciebie nie goni byś szybko przeczytała. :D Zawsze można poczytać coś innego zanim tamto wejdzie. :D

17. Karpiczka

No właśnie czytam co innego:)

18. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

noo ja dość szybko czytam, jak mnie coś wciągnie to do rana potrafie czytać, ale też dużo mi daje jazda komunikacją, do pracy jadę średnio 2 godzinki w jedną stronę, więc bez książki bym nie przetrwała. Ola, w sumie racja, jak nie ma tamtego to czytam co innego ale mi po prostu brakuje bohaterów "Gry" :oops: :D :D

19. Karpiczka

Ja różnie raz szybko mi idzie czytanie raz wolniej zależy od książki. Na przykład "Pana Tadeusza" czytam prawie miesiąc i mi trzy księgi zostały:)

20. Morrigan

Morrigan Fanatyk forum

nie pamiętam szczerze powiedziawszy kiedy ostatni raz czytałam "Pana Tadka" ale chyba było to dawno :oops:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.