Opinie Karnawałowe szaleństwo

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Wszyscy gramy w tą samą ale dzisiaj to raczej biomet niekorzystny;):p

2. zletrafileskotku

zletrafileskotku Książę forum

Wytłumacz mi o jakich bonusach mówisz żeby kończyć event w ciągu 1-2 dni? długo nie grałam więc może o czymś nie wiem, i pewnie wielu rzeczy nie mam, ale u mnie wygląda to tak:
    sieje na ma,lych polach - cmj+ dyniowy prezent(mam jeden) czasem ale to bardzo rzadko trafi sie bonus z koła ale to nadal daje mks 9 ziarenek z pola i to nadal nie powoduje skończenia eventu w 1-2 dni, chyba ze w tym czasie non stop pryskalabym wszystko SN i SZ ale raz ze, nawet to nie daje takiej ilosci rosliny a dwa, no trzenba mieć tego nawozu ogromna ilosc, co jeszcze innego?
    W temacie za kilka minut zbior badyla.

hiacynta i krasnoludek10 lubią to.
  3. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

A co mnie obchodzi jak inni robią event?
    I czy robią wszystkie?
    Jeśli mi czy innym coś nie pasuje.. to tego nie zrobimy i tyle.
    BP traci klienta.
    Proste.
    I wypadałoby, by można było wyrazić swoją opinię, bez czytania uwag, że gra jest super, a uwagi bezzasadne (a ich autorzy to "gupki").
    Bo "mi się podoba".
    Bo równie niegrzecznie, ja mogę zacząć sugerować, dlaczego to się komuś podoba i nie będą to komplementy :)
    Pozdrawiam:)

Nie wiem jak długo nie grałaś.
    Ale u mnie to zazwyczaj procentowy bonus do slotu, super pola, czasem małe i dużo sn czasem zośki- zależnie ile potrzeba.
    Są jeszcze dyniowe (z piccolo) dające +2 do zbioru z pola (tych mam na lekarstwo, więc raczej nie korzystam).
    Bonusy można również wylosować z koła - są to 100, 200%.
    Tutaj też warto wystawić super pola i podlać sn.
    Ja nie losuję. Ale w obejściu ma 5k biletów na koło, więc i takim bonusem mogę się posiłkować, jeśli będę mieć ochotę.
    W zasadzie nie ma eventu którego nie mogę zrobić w kilka h.
    Pytanie czy warto, i ile zostawić na "przyszłość".

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2025
  4. ShaGGy778

ShaGGy778 Baron forum

A może by tak zakończyć tę całą niepotrzebną dyskusję?
    Eventy są dobrowolne, ktoś ma ochotę to robi, ktoś nie chce - nie robi. Tyle. To zdanie powinno być przypięte na samej górze strony, żeby każdy wchodząc na forum mógł je przeczytać.
    Druga kwestia - były już różne cudaczne eventy, nakombinowane, zamotane, a i tak zawsze jakoś dawaliśmy radę, czemu ma się nie udać teraz? A nawet jak się nie uda, to nadal tylko gra, najważniejsze to i tak czerpać z niej trochę radości. ;) "Zwycięstwo należy do najbardziej wytrwałych". Między innymi fani sportu na pewno będą wiedzieć gdzie taki cytat się znajduje. :p

5. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

To ja podpowiem: zamiast CJM w diament wstawiam 200% lub 300%,w złoty 100% dla roślin,kręcę kołem i może się zlituje i da 100% lub 200%,do tego przy zbiorach odpalam dyniowe ,które dają +2 do roślin.Aby szybko skończyć event podsypuję SN + Zoską,jeszcze jest cosik takiego jak wzmacniacz żniw -rośliny akcji -daje +1 przez 8h i to cała filozofia 8)8).

6. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

No patrz no
    co ja się innymi przejmuję [​IMG]

ja tam event zrobię bo lubię eventy na PST * i plusem jest że da się go zrobić jak każdy inny event na farmie

* łatwe do zdobycia nagrody bez angażowania innych łąk i zasobów

7. zletrafileskotku

skąd wezme to 200 lub 300%?

8. Montwa

Montwa Komisarz forum

Wszystko zależy od tego, na czym Ci bardziej zależy.
    Jeśli chcesz szybciej dotrzeć do pnącza i w ogóle końca paska postępu, powinnaś zacząć już teraz, ale robiąc wyłącznie zlecenie nr 2.
    Jeśli wolisz rozegrać więcej gier u Królowej, powinnaś poczekać.
    :)

.

Ostatnie edytowanie: 28 lutego 2025
  9. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

ze skrzynek bonusowych 8)

a event pomału się robi czy cały ...hmmmm zobaczymy 8)

10. zletrafileskotku

AhA :D no, to ja takich skrzynek nie posiadam :D ale dobrez wiedzieć ze jest cos takiego, no nie grałam dlugo bo ok.5-6 lat

11. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Hmm.
    A co wy tak tutaj o tych dopalaczach, i to jeszcze na ostro przy piątuniu...? o_O

Cytat z FAQ do tego "szaleństwa" (fakt, szaleństwo że głowa mała):

Jedynymi bonusami zwiększającymi zbiory na tym polu są te, które można kupić w koszykach eventowych (L) i (3XL), a jedynym sposobem na skrócenie czasu wzrostu roślin jest użycie wody i zwykłego nawozu.
    Kurcze znowu mi coś umknęło...? 8)

12. madzikabadzi

madzikabadzi Okazjonalny autor

To przeglądnij pasek z dekoracjami towary konsumpcyjne, bo może masz jakieś nierozpakowane skrzynki :)

hiacynta, bogusiania oraz krasnoludek10 lubią to.
  13. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

No bo widzisz My tu od rana jesteśmy na hajuxD ,mamy dopalacze i nie możemy ich użyć :cry:.Na PST to surowo zabronione pod groźbą "zastrzelbowania":pi cały czas kombinujemy co tu zrobić aby zająć czas między zbiorami.:music:Średnio Nam to wychodzi ale do wieczora daleko może coś z tej dyskusji się urodzi.;)xD

14. Iskierka95

Iskierka95 Książę forum

Witam,możecie grać na telefonie?ja od rana nie mogę się zalogować

15. pbkl

pbkl Ambasador forum

To moze w ogloszeniu o evencie zawrzec info: kto chce to robi a kto nie to nie i nie otwierac tematu do rozmow?
    Zawsze wydawalo mi sie, ze wlasnie po to jest temat do rozmow o evencie aby mozna bylo wyrazic swoja opinie.

Masz racje, to tylko gra. I poniekad dlatego jest temat do rozmow o danym evencie, aby "gora" wiedziala jaki event jest ciekawy, jaki uznano za przekombinowany a jaki okazal sie strzalem w 10.

Nie kazde zmiany czy proby sa zle - nie wiem kto z was pamieta wprowadzenie wysp czy pierwsza noc pelni?
    Gdyby nie nasze zachwyty pelnia nie stala by sie niejako elementem farmy ani nie rozwijala w ogole.
    Dlatego kazda dyskusja o jakims evencie jest dobra, bo wskazuje ewentualny dalszy kierunek dla "rzadzacych" gra.

16. ShaGGy778

ShaGGy778 Baron forum

Ale ja absolutnie nie twierdzę, że nie można wyrażać swojej opinii. xD Tylko akurat ta konkretna dyskusja powoli idzie w stronę taką, że jedni zaczynają wytykać drugim czemu im się ten event podoba lub nie. A to moim zdaniem niewiele ma wspólnego z wyrażaniem opinii.

17. pbkl

pbkl Ambasador forum

Aaaaa rozumiem. Niestety, ale w grupie ludzi i takie rozmowy sa nie do unikniecia.

18. bogusiania

bogusiania Baron forum

Pierwsze punkciki zdobyte - 2/250 :)

19. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Ja nie mam zielonego pojęcia co mam zrobić żeby u Franka zacząć oddawać to co potrzeba.
    Jak klikam na + zielony to pokazuje się okno i jest napisane zdobądź Tarczę od Franka
    i trójząb od Prosiaka i co mam dalej zrobić. Normalnie czarna dziura w głowi.
    Czytam i czytam ten poradnik i nic z tego nie wynika tylko co raz głupsza jestem.
    No cóż starość nie radość- pomroczność jakaś mnie dopadła.

20. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

Koło Młyna stoi taki wóżeczek. Kliknij w niego.