Opinie Karnawałowe szaleństwo

Discussion in 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' started by Eviana, Feb 26, 2025.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ania12355

ania12355 Chodząca legenda forum

BP zostało jeszcze coś do spaprania?

2. Montwa

Montwa Komisarz forum

Ha, coś się zawsze znajdzie. xD;)xD

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mimo niesmaku ewent zrobię. Każde pnącze z % do PD jest bezcenne, tym bardziej że np, w przeciwieństwie do małp nie zajmuje miejsca.
    No i ten item 4000 pd x poziom. Jego też trzeba mieć.
    :)

.

3. MaraAcoma

MaraAcoma Komandor forum

Chyba sobie odpuszczę . wchodzenie co 2,30 na farmę przy samej Królowej , to już jest za często . Dodadzą jeszcze 2 eventy i cały czas zajęty przy farmie . Stanowczo nie , wolę te 2 tygodnie poświęcić na coś innego .

4. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

5. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

No żesz ja... To już by był cios poniżej pasa:mad::mad::mad:
    Z tego co pamiętam, to bez różnicy, bo wylotek z obu rodzajów wypada podobna ilość (a przynajmniej ja tak miałem przy ostatnim evencie na PST) a i ilość badyla jest taka sama.

6. pbkl

pbkl Ambasador forum

To juz nie ten event co kiedys, nawet Bunie dalo sie tolerowac...
    2 tygodnie pilnowania, wszystko rozjechane czasowo, aby ciagle sie logowac-zniecheca na maksa.
    Bez zalu odpuszczam :)

7. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

robię,hlnrys dziękuję:inlove:

8. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Idę kręcić kołem;) bo za nim wykręcę wszystkie podstawowe to godzina minie,a jeszcze obiad trzeba ugotować bo faworki już mam/żona wczoraj usmażyła xD pycha:inlove:..marzy mi się automat do kręcenia;) może BP wsłucha się w moje prośby ;)

9. twardy81

twardy81 Forum Pro

Też jestem za bo strasznie monotonne to kręcenie kołem

10. Pryku

Pryku Baron forum

Takze mnie to kolo denerwuje, bardziej te starodawne nagrody np owce, mleczarnia i sporo innych. Czestotliwosc to jakos mniej bo jednak jak widze takie "cuda" co podalem to wole nie krecic bo moze jak wejde w pozniejszym czasie uda sie cos bardziej pozytecznego typu nawozy, perfumy

11. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Wy o kole a na PST nic ono nie da;) Tylko te z koszyków pomogą.

12. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Do dyskusji i narzekań na koło zapraszam tutaj: Farmerskie Koło fortuny - nagrody i dyskusje.

W tym wątku proszę trzymać się tematu eventu.

13. abask

abask Komandor forum

No już bardziej skomplikować to nie można było. Mam wrażenie, że ta gra robi się coraz bardziej smieszna. Karnawał zepsuty do szpiku kości. Królowa karnawału wygląda raczej jak dziewczynka z zapałkami.

14. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Więc tego eventu koło nie dotyczy? To nie wiem co mam zrobić;) ,wylosowałem na kole , kombajn na 24 godziny i co nie mogę go użyć w tym evencie, może chociaż mogę się pochwalić?:oops: ... Słabo u mnie z czytaniem ze zrozumieniem idę zbierać Szarłat na głównej i liczę na sporo wypadajek;) a tu 0;) ,w poradniku stoi jak byk wypadalce od 02.03...no to se pozbierałem.PozdrawiamxD

Last edited: Feb 27, 2025
  15. kobuma

kobuma Naśladowca mistrzów

uzależnienie :)

16. tomash_21

tomash_21 Aktywny autor

Heja wszystkim.
    Czy te partacze z bp to mogą chociaż raz w miarę go zrobić jak się należy. Nie wiem czy w nazwy produktów w koszykach to komuś nie pykło, bo leki za mocno weszły? xD Co to jest rozhukany groszek i kura tęczowa, jakiś inny event jest czy jak>:(

17. hapsak89

hapsak89 Baron forum

U mnie z telefonu działa bez problemu, właśnie zrobiłam pierwszy zasiew. Tylko, że ja nie korzystam z żadnych aplikacji ani nic takiego. Normalnie wchodzę na stronę, tak jak to robię na laptopie w domu.

18. malgos63

malgos63 Naśladowca mistrzów

U mnie też z tel działa. A w temacie... ta królowa totalnie przekombinowanao_O

19. kobuma

kobuma Naśladowca mistrzów

ale szarłat się przyda ;)

20. hiacynta

hiacynta Wszystkowiedząca wyrocznia

Event rozpoczęłam z poślizgiem, zepsuł mi się laptop i jestem szczęśliwa, że dzisiaj mógł wrócić do stanu używalności. Nie analizowałam jeszcze poradnika, skupiłam się na waszych wpisach i już myślę, że go nie ukończę. Nie cierpię eventów z pilnowaniem czasu, mam ciekawsze zajęcia. Pierwszy zbiór mam o 19:50