Opinie Karnawałowe szaleństwo

Temat na forum 'Rozmowy na temat oficjalnych ogłoszeń' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 26 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. bogusiania

bogusiania Baron forum

Już po południu udało się dobrnąć do końca karnawału, ale zabawa trwa dalej. 278/250 pkt, niech więcej przybywa. Bieganie z koszykiem to teraz sama przyjemność. Kuponiki na kombajn lecą teraz, aż miło, jeden za drugim, i nagrody całkiem, całkiem. Pilnowanie czasu nowych zleceń - już nie stresujące, na spokojnie. 11 sztuk skrzynek Piccolo wystawione na leśnej. I nawet fajny, choć pokręcony i z początku taki "ciężkostrawny" event, bo skończony, czego wszystkim jeszcze grającym życzę :)

Ostatnie edytowanie: Wtorek o 01:00
  2. twardy81

twardy81 Forum Pro

3. diorina

diorina Książę forum

Skończony, ale następny tego typu event musiałby być z mega nagrodami żebym chciała go zrobić...

4. 3mimoza7

3mimoza7 Wielki mistrz forum

Witam
    po rannym zbiorze 230 / 250,
    pnacze jest, czekam na pikolaki

5. malgos63

malgos63 Naśladowca mistrzów

Też tak robię:p bawimy się dalej 293/250

6. memlak

memlak Stały bywalec

Kuponik wpadł mi dzisiaj jeden ale skrzyneczki 4 :D fakt event pokręcony lecz teraz już na luzie;)

7. nikolabln

nikolabln Chodząca legenda forum

Jupii udało się dobrnąć do 2-go pnącza aż jestem w szoku przez 3 doby nic nie mogłam zrobić na moim telefonie gra się nie otwierała.Jeszcze jest trochę czasu to i piccolaki uda się zgarnąć. Walczącym powodzenia życzę.

8. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

201/250:)

9. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Pasek postępu mam już wczoraj ukończony, sieję dalej i zbieram do koszyczka dobra, jakie wyrzuca królowa :)
    Nie zmieniam mojej opinii na temat tego pokręconego ewentu, był przekombinowany i wymagający, te pilnowanie zbiorów (których niczym nie można przyspieszyć, nie licząc wody i zwykłego nawozu) i czasu zleceń było męczące.
    Jeden duży plusik, pewnie na zachętę, to z Piccolo Uczeń Ingrid i Drzewko florenów :inlove:

10. 3mimoza7

3mimoza7 Wielki mistrz forum

Tomek, jestes coraz blizej drugiego pnacza, i moze pikolaki tez wpadna,
    jest jeszcze duuuzo czasu,
    ja sieje tylko lizaki, a jak mam miejsce to zapelniam fasolka,
    nastepni klienci za 2h30, teraz zebralam i posialam, nadal stan 230/250
    Powodzenia walczacym jeszcze

11. kudlaty147

kudlaty147 Fanatyk forum

sieje spokojnie mam 318
    z pikolakow dyniowy i wielozadaniowiec
    milego grania

12. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Gratulacje florenowca:inlove:

13. ShaGGy778

ShaGGy778 Baron forum

Dokładnie, zachciało się świętować, to teraz trzeba będzie cały miesiąc mielić paszę w powolnym, zardzewiałym młynie. xD xD Brawo BP, jak zwykle. xD

Super! Należało się za ten cały trud eventowy!:inlove: Gratuluję Sąsiadko. :)

14. Montwa

Montwa Komisarz forum

A dlaczego niepopularną opinię? ;)
    Skoro masz nadmiar lizaków to takie działanie jak Twoje można nazwać racjonalnym gospodarowaniem zasobami. :)

--------------------------------------------

Też jeszcze czasem zbiorę te lizaki, choć niezawsze.
    Ale zbieram je jeszcze, bo marzą mi się z gireki skrzynki bonusowe. W przeciwieństwie do piccolo te akurat uwielbiam. :inlove:
    A trafiły się tylko (i to nawet 2 sztuki) w pierwszej gierce, a potem do końca eventu już nic.
    Może po zaliczonym evencie coś jeszcze wpadnie. :p

---------------------------------------------

Event był męczący. Jakby ktoś chciał (w ramach oderwania się od tej dwutygodniowej monotonii) zobaczyć coś ciekawego, to zapraszam do zapoznania się z moim najnowszym rankingiem, który jest tu:
    https://board-pl.farmerama.com/threads/montwa.97533/page-22#post-2700558

Najciekawsza rubryka to chyba ta ze średnią dzienną. :)

.

15. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Dziękuję :)
    Dziękuję :)
    Życzę wszystkim takiej florenowej niespodzianki :inlove:

16. kudlaty147

kudlaty147 Fanatyk forum

dziekuje za zaproszenie choc to do wszystkich graczy
    ja gram spokojnie nie szaleje za itemami punktowymi
    gram na luzie traktuje jako zabawe
    pozdrawiam wszystkich farmerki i farmerow

17. klonek68

klonek68 Nadzorca forum

Z Piccolo Cylinder iluzjonisty xD i kwieciste melodie;)

18. bogusiak80

bogusiak80 Cesarz forum

Wczoraj skończyłam,jeszcze sieję to do koszyka wpadną jakieś dobra.Z Piccolo: Bajkowe źródło,Cylinder iluzjonisty i Uczeń Ingrid:)

19. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Hrabia forum

Początek był obiecujący, środek przygnębiający ale w końcówce pojawiło się światełko w tym ciemnym tunelu, które pozwoliło mi zakończyć event:D:D:D
    Z piccolo: magiczne drzewo i opryskiwacz. Teraz to tylko zbieram wejściówki by coś złapać do koszyczka:):)

20. Lady_Ghost

Lady_Ghost Czeladnik forum

Ja z piccolo mam chomiczą muchłapkę i wieczne poszukiwanie skarbów